首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Breakfast is indispensable. Not only does it provide essential early-morning nourishment to people of all ages throughout the we
Breakfast is indispensable. Not only does it provide essential early-morning nourishment to people of all ages throughout the we
admin
2010-05-05
108
问题
Breakfast is indispensable. Not only does it provide essential early-morning nourishment to people of all ages throughout the week, it’s also becoming more and more trendy for both business meetings and social gatherings. Any time families and friends want to get together in a relaxed setting, they consider breakfast.
Why? Because the meal has a universal appeal to all ages and all pocketbooks.
Low-carb diets also have brought once-forbidden breakfast foods back into favor. Egg consumption has risen steadily in recent years. "In 1993, it was 234.6 per capita; in 2003, the figure was 254.1," says Linda Braun, director of consumer education for the American Egg Board.
Miss Braun attributes some of this to dietary trends but says a more compelling reason is that eggs offer some newly identified benefits. "The yolks are rich in choline, a nutrient that shows promise in early studies for preventing memory loss in later life, and lutein, known to combat age-related macular degeneration and cataracts," she says.
Whatever the rationale, steak and eggs and a barnyard full of other egg dishes from frittatas to huevos rancheros are being devoured with gusto.
At home, omelets and toast have always been popular, in the week hours after a night on the town or when you’re alone and want to curl up with some comfort food, a blanket, and a good book.
In restaurants, the meal once was pretty much over by 10 a.m. Today, that’s no longer true. With changing lifestyles, people are enjoying breakfast fare at all hours of the day and evening, too. Numerous restaurants across America, including the most fashionable eateries, serve traditional morning foods well past noon.
At the Stamford, Conn., City Limits Diner, one of three diners by this name in the area, manager Margaret Callanan says that within the past few years, breakfast business probably has doubled.
"The first segment to arrive in morning are the ’suits’, competitive lawyers and businessmen who use the hour to treat clients like guests rather than serving them bagels in their office," she says.
Typical of many diners, City Limits offers an enormous menu. Along with waffles and pancakes, it serves refined dishes that are surprising at a place in this category. A great favorite is Maryland-lump-crab-and-lobster cake Benedict. (If you leave out the English muffin, the rich combination is even low-carb-friendly.)
The most popular item is the country breakfast. It includes eggs, house-made hash brown potatoes, sausage, bacon and ham, plus multigrain toast from bread baked on the premises. At $7, it is a bargain.
选项
A、People can obtain various kinds of nurture at breakfast.
B、Breakfast is appealing to people of all ages.
C、There is no other time for people to stay together except breakfast time.
D、It is now a tendency for business and social assembly to have breakfast simultaneously.
答案
C
解析
细节题。文章第一段和第二段提到了早餐重要的原因有人们能从早餐中获取各种营养、早餐对各个年龄层的人都有吸引力、目前商业和社交聚会都有同吃早餐的趋势,即题目中的其他三项。由于题目问的是哪一个不是早餐重要的原因,所以正确答案应为"因为人们除了早餐时间外没有其他时间可以待在一起"。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tR44777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Britain’sprivateschoolsareoneofitsmostsuccessfulexports.Thechildrenofthewealthy【C1】________tothem,whetherfromC
LastSeptember,theU.S.governmentannouncedthatitsbirthratefellto"anotherrecordlow".Morallyspeaking,there’snothin
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversitywithoutanyclearideaofwhattheyaregoingtodoa
TheaverageBritishpeoplegetsix-and-a-halfhours’sleepanight,accordingtotheSleepCouncil.Ithasbeenknownforsomet
TheaverageBritishpeoplegetsix-and-a-halfhours’sleepanight,accordingtotheSleepCouncil.Ithasbeenknownforsomet
TheaverageBritishpeoplegetsix-and-a-halfhours’sleepanight,accordingtotheSleepCouncil.Ithasbeenknownforsomet
TheaverageBritishpeoplegetsix-and-a-halfhours’sleepanight,accordingtotheSleepCouncil.Ithasbeenknownforsomet
TheaverageBritishpeoplegetsix-and-a-halfhours’sleepanight,accordingtotheSleepCouncil.Ithasbeenknownforsomet
HowdoyouexplaineconomicsinplainEnglish?TheFederalReserveBankofNewYorkhasbeenansweringthequestionwithaneven
Wecanlearnfromthefirstparagraphthat______.NBACwillleavetheissueofembryoresearchundiscussedbecause______.
随机试题
世贸组织的透明度原则主要体现为最惠国待遇原则、国民待遇原则、互惠原则等条款。
A舌下片B泡腾片C咽喉用含片D缓释、控释制剂E栓剂一般应整片或整丸吞服,严禁咀嚼击碎和分次服用的制剂是
实证闭经的主要机制是
振冲桩施工时,要保证振冲桩的质量必须控制好()。
关于摩擦性失业,下列说法正确的有()。
由宏观方面的冈素引起的,可能会对整个金融系统和经济活动造成破坏和损失的金融风险是()。
因旅行社过错造成旅游者误机,旅行社应()。
在日常生活条件下,适当控制条件并结合教育教学工作,以引起某种心理活动而进行的心理研究方法是()
魏巍《东方》上一章里写道:“‘会看的看门道,不会看的看热闹。’这些花鸟都有个讲究,你看这上面是凤凰戏牡丹,这就叫‘花开富贵’。”从哲学上看,这句话中“门道”指的是()。
I’vetwicebeentocollege-admissionswars,andasIsurveythebattlefield,somethingdifferentishappening.It’sone-upmanshi
最新回复
(
0
)