首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Education Study Finds U. S. Falling Behind A)Teachers in the United States earn less relative to national income than their coun
Education Study Finds U. S. Falling Behind A)Teachers in the United States earn less relative to national income than their coun
admin
2020-06-21
19
问题
Education Study Finds U. S. Falling Behind
A)Teachers in the United States earn less relative to national income than their counterparts in many industrialized countries, yet they spend far more hours in front of the classroom, according to a major new international study.
B)The salary differentials are part of a pattern of relatively low public investment in education in the United States compared with other member nations of the Organization for Economic Cooperation and Development, a group in Paris that compiled the report. Total government spending on educational institutions in the United States slipped to 4.8 percent of gross domestic product in 1998, falling under the international average—5 percent—for the first time.
C)"The whole economy has grown faster than the education system," Andreas Schleicher, one of the reports’ authors, explained. "The economy has done very well, but teachers have not fully benefited." The report, due out today, is the sixth on education published since 1991 by the organization of 30 nations, founded in 1960, and now covering much of Europe, North America, Japan, South Korea, Australia and New Zealand.
D)In addition to the teacher pay gap, the report shows the other countries have begun to catch up with the United States in higher education: college enrollment has grown by 20 percent since 1995 across the group, with one in four young people now earning degrees. For the first time, the United States’ college graduation rate, now at 33 percent, is not the world’s highest. Finland, the Netherlands, New Zealand and Britain have surpassed it.
E)The United States is also producing fewer mathematics and science graduates than most of the other member states. And, the report says, a college degree produces a greater boost in income here while the lack of a high school diploma imposes a bigger income penalty. "The number of graduates is increasing, but that stimulates even more of a demand—there is no end in sight," Mr. Schleicher said. "The demand for skill, clearly, is growing faster than the supply that is coming from schools and colleges."
F)The report lists the salary for a high school teacher in the United States with 15 years experience as $36,219, above the international average of $31,887 but behind seven other countries and less than 60 percent of Switzerland’s $62,052. Because teachers in the Unites States have a heavier classroom load—teaching almost a third more hours than their counterparts abroad—their salary per hour of actual teaching is $35, less than the international average of $41(Denmark, Spain and Germany pay more than $50 per teaching hour, South Korea $77). In 1994, such a veteran teacher in the United States earned 1.2 times the average per capita income whereas in 1999 the salary was just under the national average. Only the Czech Republic, Hungary, Iceland and Norway pay their teachers less relative to national income; in South Korea, the actual teaching salary is 2.5 times that of the national average. Teacher pay accounts for 56 percent of what the United States spends on education, well below the 67 percent average among the group of countries.
G)The new data come as the United States faces a shortage of two million teachers over the next decade, with questions of training, professionalism and salaries being debated by politicians local and national. Joost Eff, an international expert at the American Association of Colleges of Teacher Education, said training for teachers is comparable among most of the nations in the study, and that they are all dealing with similar issues of raising standards and increasing professionalism.
H)Though the United States lags behind in scores on standardized tests in science and mathematics, students here get more instruction in those subjects, the report shows. The average 14-year-old American spent 295 hours in math and science classes in 1999, far more than the 229 international average; only Austria(370 hours), Mexico(367)and New Zealand(320)have more instruction in those subjects. Middle-schoolers here spend less time than their international counterparts studying foreign languages and technology, but far more hours working on physical education and vocational skills. High school students in the United States are far more likely to have part-time jobs: 64 percent of Americans ages 15 to 19 worked while in school, compared with an international average of 31 percent(only Canada and the Netherlands, with 69 percent, and Denmark, with 75 percent, were higher).
I)One place the United States spends more money is on special services for the disabled and the poor. More than one in four children here are in programs based on income—only five other countries serve even 1 in 10—and nearly 6 percent get additional resources based on physical or mental handicaps, twice or three times the rate in other countries.
J)The report shows a continuing shift in which the United States is losing its status as the most highly educated among the nations. The United States has the highest level of high school graduates ages 55 to 64, but falls to fifth, behind Norway, Japan, South Korea, the Czech Republic and Switzerland, among ages 25 to 34. Among college graduates, it leads in the older generation but is third behind Canada and Japan in the younger cohort(一群). While the portion of Americans with high school diplomas remains at 88 percent across age groups, the average age among member countries is rising. It has gone from 58 percent of those ages 45 to 54, to 66 percent of those ages 35 to 44 and 72 percent of those ages 25 to 34. A higher percentage of young people in Norway, Japan, South Korea, the Czech Republic and Switzerland have degrees than in the United States.
K)"The U.S. has led the development in college education and making education sort of accessible for everyone," Mr. Schleicher said. "It’s now becoming the norm."
New Zealand surpasses the U.S.in college graduation rate for the first time.
选项
答案
D
解析
题干:新西兰第一次在大学毕业率上超过了美国。题干关键词NewZealand,college graduation rate和the first time。文中D段最后一句提到,美国的大学毕业率为33%。第一次不是世界上最高的。芬兰、荷兰、新西兰和英国已经超过它了。与题干意思吻合,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tcd7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、People’sIQscoreskeeprisingforthepasthalfcentury.B、AveragepeoplehavelowerIQscoresthandecadesago.C、Kidsareb
A、Speciesprotectionmethodsareeffective.B、Morepeoplearechangingtheirbehavior.C、Newenergysubstitutesarefoundforfu
A、Nuts.B、Potatoes.C、Vegetableoil.D、Dairyproducts.B选项均为食品名称,故听音时应留意文中有关这几种食品的描述。短文中先提到it’sessentialtoeatadietthatcons
A、Itdoesn’tneedthesamestandard.B、Individualstatesareresponsibleforeducation.C、Expertsdon’tagreewitheachother.D
A、Hewillbewiththemwhenevertheyneedadvice.B、Hewillberesponsibleforthequalityofwhathesells.C、Hewilldelivert
A、CoursesinBritishhistory.B、Languagecourses.C、Coursesinsports.D、Teachertrainingcourses.B短文中提到,夏令营的学生不仅在课堂上说英语(speak
A、Thehumanrights.B、Theirpoliticalachievements.C、Thelocationofthecapital.D、Theabolitionofslavery.C短文开头提到,在美国成立最初的日
Accordingtoarecentstudy,theideaofagingmightlookdifferentthroughtheeyesoflittlechildren.Agoodnumberofchildr
A、People’sIQscoreskeeprisingforthepasthalfcentury.B、AveragepeoplehavelowerIQscoresthandecadesago.C、Kidsareb
A、Interviewingandrecruitingemployees.B、Directingpersonnelevaluation.C、Buyingandmaintainingequipment.D、Drawingupplan
随机试题
甲市A区政府依钱某申请作出复议决定,维持甲市A区公安局对钱某作出的罚款300元的行政处罚决定,钱某不服欲提起诉讼,下列哪种说法正确?()
Whatisthemeetingabout?
甲是某省具有疫苗配送业务资质的药品批发企业;乙是非连锁药品零售企业;丙是药品上市许可持有人,持有品种包括疫苗。1.2019年1月,药品监督管理部门对甲实施监督检查,发现下列4种情形:(1)注册在甲企业的执业药师丁为该企业质量负责人,经核查,目前丁在丙企
用图2所示实验装置进行的实验,能达到相应实验目的的是()。
长江是我国的第一大河,由于传统习惯,其在不同的江段,又有不同的名称,其中“九曲回肠”说的是长江的哪个流域段?
刘某,男,53岁,某市市委常委,组织部长,市人大代表。95年6月至97年12月,先后受熟人所托,指示市公安局为不具备条件的4个人办理农转非手续,期间,共收受请托人现金4万元。另外,还两次写条子给土地管理局的领导要求给某投机商低价批地。事后,投机商从倒卖地皮
设总体X—P(λ),则来自总体X的简单随机样本X1,X2,…,Xn的样本均值的概率分布为________.
Anearlytypeproducedlettersquicklyandneatly;thetypist,______,couldn’tseehisworkonthismachine.
InAmerica,wherelabourcostsaresohigh,"do-it-yourself"isawayoflife.Manypeoplerepairtheirowncars,buildtheirow
Afewmonthsago,millionsofpeopleinLondonheard【B1】______alloverthetown.TheEmergencyservices,theFireDepartments,
最新回复
(
0
)