首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read carefully the following excerpt on commercialization of museums and then write your response in NO LESS THAN 200 words, in
Read carefully the following excerpt on commercialization of museums and then write your response in NO LESS THAN 200 words, in
admin
2021-05-07
50
问题
Read carefully the following excerpt on commercialization of museums and then write your response in NO LESS THAN 200 words, in which you should:
summarize the main message of the excerpt, and then
comment on whether museums should refuse commercial activities.
You should support yourself with information from the excerpt.
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
Where Should Museums Draw the Line on Commercialization?
May 18 marks the International Museum Day. Since its creation in 1977, the International Museum Day has gained increasing attention.
Recently, the Nanjing Museum in Jiangsu Province made headlines for hosting a real estate developers’ promotional activity. On April 26, the museum’s curator was suspended for an alleged misuse of power. According to China’s regulations on the protection of cultural heritages, heads of museums do not have the authority to give the green light to commercial promotions at their institutions and should instead apply for approval for such events from higher-level authorities. The Nanjing Museum’s curator failed to follow this requirement.
The case has again fueled controversy over the commercialization of museums. The increasing number of commercial activities in museums has caused widespread concern in China. People worry that allowing this trend to continue will tarnish the image of museums as respected cultural venues and also put at risk the cultural heritages and classic objects in museum collections. Others, however, argue that the commercialization of museums is happening around the world, and win-win outcomes are possible provided that the institutions abide by basic principles and maintain a balance between profit-making and cultural heritages protection.
选项
答案
No Commercial Activities in Museum The curator of Nanjing Museum was suspended for breaking the regulations which indicate that heads of museums are not authorized to allow commercial promotions held in their institution. The suspension has triggered a heated discussion among the public upon the commercialization of museums. Some support it for it brings profits for cultural heritage protection, while others doubt its damage to the image of the museums and the collections. From my perspective, commercial activities should be discouraged in museums. For one thing, the visitors to museums intend to appreciate cultural heritage and antiquities, not to be engaged in the bustling and annoying activities. These activities will put visitors in a bad mood and make museums an unattractive place. For another, many museums are actually rather crowed on holidays such as the National Day and holding any commercial activity only leads to the overcrowding in museums. The contradictory is that companies favor overcrowding because more people join in or are exposed to the commercial activities, better effectiveness these activities will achieve. Thus, so long as commercial activities come, museums will lose their own meaning as the place for knowing history. In conclusion, commercial activities should be blocked out of museums. Interventions and more strict regulations on the commercialization of museums ought to be carried out by government to make museums a better place for visiting and knowing history.
解析
本题的主旨是讨论是否应当拒绝博物馆商业化。首先应当概括材料中的内容,再给出自己的意见。文章可安排如下:
第一段:简要概括材料,提出自己的看法——应该拒绝博物馆商业化。
第二段:陈述自己的理由——第一,商业活动影响游客的参观心情;第二,商业活动会造成过度拥挤。
第三段:总结全文,重申观点——应该拒绝博物馆商业化。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uJ3K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
ANewApproachtoDebateⅠ.Teachers’hesitation:debateisbeyondstudents’【T1】______Ⅱ.SuggestionsfromProf.CharlesLebeau
Haveyoueverbeeninasituation______youknowtheotherpersonisrightyetyoucannotagreewithhim?
Personalcomputersarenolongersomethingbeyondtheordinarypeople;theyare______availablethesedays.
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?
Thegeneralmanagertoldhissecretarythathesufferedfromheartdisease,buthewouldnotadmititin______.
InFlorida,officialsaretryingto______ontheboomingreentechnology.
Advertisingmedialikedirectmail,radio,televisionandnewspapers______toincreasethesalesofindustrialproducts.
A、Anauthorrunningparentingworkshops.B、Anengineerdealingwithelectricsockets.C、Apsychologistwhorunsaparentingwork
Burdenedwithgreatworkingpressure,peoplenowadaysevendon’thavemuchtimetodinewiththeirparents.Thishasincreasingl
Theschoolcommitteehopedthattheirchoiceofplaywouldbe_____withthestudentsandtheirparents.
随机试题
下列结构中,属于膝关节囊内韧带的是()
患者,男,14岁。恒牙牙合,上下牙弓I度拥挤,上下前牙前突,前牙覆牙合覆盖基本正常,磨牙中性关系,FH﹣MP39°,侧面型凸在骨骼分型上,患者最有可能为
鼻咽部横断面CT扫描的体位与基线是
下列哪一项不是公共场所经常性卫生监督内容
首选用于治疗泌尿系疾病水肿与伤阴并见者的方剂是
下列不属于货币市场的特征的是()。
下列属于绩效反馈面谈实施阶段内容的是()。
各种学堂一律改称学校,监督、堂长一律改称校长,这是在()《普通教育暂行办法》中作出的规定。
某企业2008年12月31日的资产负债表(简表)如下:该企业2008年的营业收入净额为6000元,营业净利率为10%,股利支付率为50%。预计2009年营业收入净额比上年增长25%,为此需要增加固定资产200元,增加无形资产10
设函数f(x)在区间I上有定义,若实数x0∈I,且满足f(x0)=x0,则称x0为f(x)在区间I上的一个不动点,设函数f(x)=3x2+,则称f(x)在区间(0,+∞)上是否有不动点?若有,求出所有的不动点;若没有,说明理由。
最新回复
(
0
)