首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A Young Person’s Railcard gives young people the opportunity to purchase discounted rail tickets across Britain. Just imagine wh
A Young Person’s Railcard gives young people the opportunity to purchase discounted rail tickets across Britain. Just imagine wh
admin
2014-11-27
52
问题
A Young Person’s Railcard gives young people the opportunity to purchase discounted rail tickets across Britain. Just imagine where it could take you—to festival, to see distant friends or to London for a weekend break.
Absolutely anybody between 16 and 25 can apply. You will need to provide proof that you are under 26 years of age. For this, only your birth certificate, driving license, passport or medical card will be acceptable. Alternatively, if you are a mature student over this age but in full-time education, you can also apply. In order to prove your eligibility, you will need to get your head teacher, tutor or head of department to sign the application form as well as one of your photos, the latter also needing to be officially stamped. "Full-time education" is defined as over 15 hours per week for at least 20 weeks a year.
Then go along to any major railway station, rail-appointed travel agent or authorized student travel office with your completed application form from this leaflet, together with £28, two passport-sized photos and proof of eligibility.
You can use it at any time—weekends, Bank Holidays or during the week. But if you travel before 10 am Monday to Friday(except during July and August)minimum fares will apply. For full details of these, please ask at your local station or contact a rail-appointed travel agent.
In cases where a railcard does not bear the user’ s signature, it will be treated as invalid. Neither your railcard nor any tickets bought with it may be used by anybody else. Unless there are no purchase facilities available at the station where you began your journey, you will be required to pay the full fare if you are unable to produce a valid ticket for inspection during a journey.
Reduced rate tickets are not available for first-class travel or for Eurostar links to France and Belgium. Passengers will be charged the full rate if they want to use these services.
Which one of the following statements is NOT true according to the passage?
选项
A、If you have no ticket but boarded a train at a station without any purchases facilities, you will be eligible for a discounted ticket.
B、Railcard holders are able to purchase discounted rail tickets across Britain.
C、The benefits of a railcard are transferable to anybody else.
D、If railcard holders wish to buy first-class tickets, they have to pay the full rate.
答案
C
解析
原文第五段第二句Neither your railcard nor any tickets bought with it may be used by anybody else.意为“无论是铁路卡还是用它买的票,他人都不能使用”。选项C中的be transferable to指可转让给,所以意思恰好与原文相反。因此,正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/x3m7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
HowtoBuildaWinningTeamWinningisaboutleadingyourpeople.Andaboutleadingtheminfourveryspecificways.If
Earthquakes.Cyclones(龙卷风).Tsunamis(海啸).Floods.Mudslides(泥石流).Naturaldisastershavedoubledinfrequencyoverthelasttwo
A、Womenspendlesstimeonleisureactivitiesthanmendo.B、Menspendshortertimewatchingtelevision.C、Ittakeswomenlonger
OnFriendshipFewAmericansstayput(固定不动的)foralifetime.Wemovefromtowntocitytosuburb,fromhighschooltocollege
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsurvivalintheopen.Theyhadneitherthepowerfult
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsurvivalintheopen.Theyhadneitherthepowerfult
Ispentagoodpartofthelastthreeweekshelpingayoungfriendlookforanapartment,andtheexperiencewasrevealing.Amon
Ifastrangercameuptoyouonthestreet,wouldyougivehimyourname,SocialSecuritynumberande-mailaddress?Probablyno
A、Drinkingisnotallowedontheplane.B、Themanwantstoenjoyadrinkontheplane.C、Thereisasmokingsectionontheplane
A、Theelectionissuemightneedtobeaddressedimmediately.B、Electionsmayneedtobepostponed,sinceonlyfivehaveagreedt
随机试题
患者,男性,21岁。3小时前刀伤致右手五指完全离断。对断指正确的处理是
下列词句出自李煜词的有【】
A.由左、右肝管汇合而成B.由肝总管、胆囊管汇合而成C.由肝管、胆囊管汇合而成D.由左、右肝管、胆囊、胆囊管汇合而成E.由肝管、胆囊、胆囊管汇合而成
通过新旧法律的对比来了解法律的含义,属于法律解释方法中的()。
图5-74所示铆钉连接,铆钉的挤压应力σbs=()。
某企业拟开发一项新技术,经测算,开发该项技术的总投资为500万元,新技术的寿命周期为l0年,开发成功的概率为40%,商业成功概率为60%,采用该项新技术后能带来100元的年销售收入,年成本费用为20万元。根据帕西菲柯模型,该企业开发该项新技术的风险收益指数
在科目汇总表账务处理程序下,应设置()等。
砥砺九十载,幸福亿万人。2011年是伟大的中国共产党诞生90周年。回望这波澜壮阔的90年,党带领全国各族人民,披荆斩棘、艰苦奋斗、开拓创新,不仅使中国人民“站起来”,而且使中国人民“富起来”、“强起来”,创造了一个又一个令世人瞩目的奇迹、这表明(
1998年3月,梁某伪造了某市供销贸易公司营业执照副本、公章和合同专用章。当月中旬,梁某认识了周某,梁某自称是供销贸易公司业务经理,提出聘周某为公司业务员,周某允诺。3月下旬的一天,梁用伪造公章以供销贸易公司的名义与一乡办衬衫厂签订合同一份,约定衬衫厂供应
Whatisthenameoftheplaceopentotourists?It’s_________.Whichareasarenotallowedfortouriststovisit?Theareas_
最新回复
(
0
)