首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Marion Nestle’s heavyweight criticism against Coca-Cola and PepsiCo comes at an odd moment for the industry. Americans are drink
Marion Nestle’s heavyweight criticism against Coca-Cola and PepsiCo comes at an odd moment for the industry. Americans are drink
admin
2018-06-28
51
问题
Marion Nestle’s heavyweight criticism against Coca-Cola and PepsiCo comes at an odd moment for the industry. Americans are drinking fewer sugary sodas—in 2012 production was 23% below what it had been a decade earlier. Even sales of diet drinks are losing their fizz, as consumers question the merits of artificial sweeteners. From one angle, it would seem that health advocates such as Ms Nestle have won. Yet in America companies still produce 30 gallons of regular fizzy drinks per person per year. In many countries, particularly developing ones, consumption is on the rise.
Ms Nestle, a professor at New York University, is both inspired by recent progress and dissatisfied with it. That is no surprise. Her first book, Food Politics, remains a bible for those who complain about the power of food companies. In her new book she attacks the industry’s most widely consumed, least healthy product. Soda Politics, she says, is a book "to inspire readers to action". As a rallying cry, it is verbose. When readers learn on page 238 that she will pick up a particular subject in chapter 25, it is with no little dismay that they realize they are only on chapter 17. But what the author wants most is to craft a detailed guide to the producers’ alleged violation, and how to stop them.
Ms Nestle says she would have no complaint with sweet fizzy drinks if they were sipped occasionally, as a treat. However, for millions of people in many countries, they are not. In Mexico companies sold 372 cans of fizzy drinks per person in 2012. About half of Americans do not drink them regularly, but those who do are disproportionately poor, less educated, male, Hispanic or black. 10% of Americans down more than four cans a day.
Drinking a lot of sweet fizzy drinks is plainly unhealthy. Unlike a Big Mac, they have no nutritional value; nor do their calories satisfy hunger. One large study found that for each can added to a person’s daily diet, the risk of diabetes jumped by 22%. There are also links between sugar and heart disease, stroke and cancer. Drinking lots of sodas imposes clear costs on individuals, Ms Nestle argues, but it has a broader cost, too. American taxpayers subsidize corn production and let the poor use government food vouchers to buy fizzy drinks. More important, taxpayers
foot
the health bill for those who develop chronic disease.
Diet drinks become unpopular in America because______.
选项
A、only poor people drink them
B、they contain too much sugar
C、people doubt they are unhealthy
D、consumers think they are artificial
答案
C
解析
细节题。根据diet drinks定位到首段第三、四行:Even sales of diet drinks are losing their fizz,as consumers question the merits of artificial sweeteners.其中losing their fizz指“失去活力”,等于题干become unpopular“不受欢迎”,故答案句为:consumers question the merits of artificial sweeteners“消费者质疑人工甜味剂的好处。”与之相符的选项为[C]people doubt they are unhealthy“人们怀疑膳食饮料不健康。”其中doubt=question;the merits of artificial sweeteners暗示unhealthy“不健康”。选项[A]only poor people drink them“只有穷人饮用膳食饮料”;[B]they contain too much sugar“膳食饮料含糖过多”;[D]consumers think they are artificial“消费者认为膳食饮料是人工食品”,这三项均无法与答案句同义替换。故本题选择[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xA6Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
HowdoyouexplaineconomicsinplainEnglish?TheFederalReserveBankofNewYorkhasbeenansweringthequestionwithaneven
HowdoyouexplaineconomicsinplainEnglish?TheFederalReserveBankofNewYorkhasbeenansweringthequestionwithaneven
HowdoyouexplaineconomicsinplainEnglish?TheFederalReserveBankofNewYorkhasbeenansweringthequestionwithaneven
Ifyouhavehighbloodpressure,you’reingood【C1】______.Hypertensionaffects67millionAmericans,includingnearlytwo-third
Asimpleideasupportsscience:"trust,butverify".Resultsshouldalwaysbe【C1】______tochallengefromexperiment.Thatsimple
Asimpleideasupportsscience:"trust,butverify".Resultsshouldalwaysbe【C1】______tochallengefromexperiment.Thatsimple
AtapartyforMs.magazine’s40thbirthday,theCanadianwriterAnnDowsettJohnstonwaitedforanaudiencewithGloriaSteine
AtapartyforMs.magazine’s40thbirthday,theCanadianwriterAnnDowsettJohnstonwaitedforanaudiencewithGloriaSteine
CigarettesmokingisahealthhazardofsufficientimportanceintheUnitedStates.Itwas50yearsagothismonththatAmerica’
Eatinghealthilycostsabout$1.50moreperpersondaily,accordingtothemostthoroughreviewyetoftheaffordabilityofahe
随机试题
Call-Exner小体多见于
新生儿日龄3天,足月顺产,生后第2天出现黄疸,渐加重伴不吃、不哭、不动,查体:重度黄染,精神萎靡,心肺检查无明显异常,肝肋下2.5cm,脾肋下1cm,脐部少许脓性分泌物。护理措施中,不必要的是
阳虚证多见血虚证多见
下列其他项目清单列出的费用属于招标人部分的是()。
情景描述:某酒店施工现场(如图1所示)内,酒店主体设计层数为地上19层、地下2层,建筑高度83.9m,建筑占地面积4000m2,地上部分建筑面积51259.5m2,地下部分建筑面积5300.24m2。在建酒店东侧9m处为配电房,北侧10m处为可燃材料堆场及
国家对重要出口商品实行( )制度。
下列有关旅游宏观经济效益评价的指标中,不属于总量指标的是()。
水冲脉的特点()。
求下列不定积分:
以下叙述中错误的是
最新回复
(
0
)