首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、She didn’t seem to be doing as well as her Facebook friends. B、She spent more time updating her friends than her family. C、She
A、She didn’t seem to be doing as well as her Facebook friends. B、She spent more time updating her friends than her family. C、She
admin
2021-01-06
30
问题
Katherine loved Facebook. With Facebook she could stay connected with her family, no matter how far away they were. She could see their photos and read their status updates. With Facebook she could keep her relatives up-to-date on what she was doing.
[19] Another thing Katherine loved about Facebook was that she didn’t have to think about time zones when updating family. Whenever she called her parents or other relatives, she always had to think about the time difference so that she wouldn’t wake someone up or call when she knew they were at church. Facebook was so convenient.
When Katherine joined Facebook, some of her classmates at high school started to add her as a friend. At first, this didn’t bother her. She loved learning about the success of people she knew when she was just a teenager. [20]She loved finding out people were getting married, having babies, and traveling.
Soon however, Katherine found herself comparing herself with the people she was reading about on Facebook. [21]It began to make her feel bad that some people seemed to be doing so much better than she was. She was also spending a lot of time on Facebook. It took a lot of time and energy to keep up with everyone’s status updates.
Katherine started to think. She looked at the list of over 500 friends she had on Facebook and realized some of them were not really friends at all.
19. What was one particular convenience Katherine loved of Facebook?
20. How did Katherine feel when her classmates added her as a Facebook friend?
21. What made Katherine feel bad about herself later on?
选项
A、She didn’t seem to be doing as well as her Facebook friends.
B、She spent more time updating her friends than her family.
C、She could barely respond to all her 500 Facebook friends.
D、She could barely balance Facebook updates and her work.
答案
A
解析
录音问为什么到后面Katherine对自己感到沮丧。录音提到。Katherine开始将自己与脸书上的好友作比较,发现部分人比她成功太多,这让她感觉很糟糕,A“她似乎不像脸书上的好友做得一样好”符合录音所述,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0DO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Cooking.B、Cleaning.C、Skincare.D、Painting.C短文第2句开始谈植物油的用处,提到了cooking,paint和cleaningproducts,只有C项未提及,因而它就是答案。
A、Theyeattoomuchforlunch.B、Theysleeptoolittleatnight.C、Theirbodytemperaturesbecomelower.D、Theweatherbecomesa
A、Togetfundingfromthecity’srecyclingcenter.B、Toraisepeople’sawarenessofrecycling.C、Toforcethegovernmenttochan
A、Spectators.B、Athletes.C、Fans.D、Cheerleaders.C文中提到拉拉队到底是一种娱乐,还是一种让人烦躁的干扰,体育爱好者的看法是不一致的(disagreeon),故C项正确。
A、Thingsincraftfairshavebetterqualitythaninstores.B、Theywanttobuythingsthataredifferentandoriginal.C、Itism
中国书法(Chinesecalligraphy)是一门古老的汉字书写艺术,它是中国最高的艺术形式。书法是在洁白的纸上,靠毛笔(brush)的运动留下水墨印迹。它不仅表现了线条和结构的美,也能传达书写者的观念、思维和精神。汉字与中国书法紧密相连,是中国书法
进入冬季,各地雾霾(haze)严重,空气质量令人担忧。人们越来越清晰地认识到,社会经济快速发展决不能以破坏环境、浪费资源为代价。目前我国的经济增长方式依然粗放,经济发展与环境保护矛盾突出。我国面临着资源短缺、能源紧张、生产效率偏低等问题,只有坚持绿色、循环
Thetypicalpre-industrialfamilynotonlyhadagoodmanychildren,butnumerousother【C1】______aswell—grandparents,uncles,a
A、Forfarmerstoexchangetheirdailynecessities.B、Forpeopletoshareideasandshowfarmproducts.C、Forofficialstoeducat
网上购物是中国近几年日益流行的新型购物方式。人们在购物网站搜索自己想要的物品,在网上发出电子订单并付款。卖家通过快递公司送货上门。网上购物的主要人群最初是大学生和白领,现在大多数网民都有过网购的经历。过去十年,购物网站的数量也有大幅增加,所售商品日益丰富。
随机试题
A腹壁浅动外侧,腹股沟韧带上方B腹壁浅动脉内侧,腹股沟韧带上方C腔隙韧带外侧,腹股沟韧带上方D腹壁下动脉外侧,腹股沟韧带上方E腹壁下动脉内侧,腹股沟韧带上方股疝的疝囊颈位于
A.简单香豆素B.呋喃香豆素C.新木脂素D.简单木脂素E.联苯环辛烯型木脂素五味子酯甲属于
对于外商投资项目,按照《外商投资项目核准暂行管理办法》的规定,除论述一般内容外,还应在()等方面提出咨询评估意见。
设备安装监理的主要工作内容包括()。
消防给水管网冲洗管道直径大于DN()时,应对其死角和底部进行敲打,但不得损伤管道。
“人心不同,各如其面”这句俗话为人格的哪种特点做了最好的诠释?()
在广播电视中,音响包括()、环境声、人声。
组合报道
Sincethedawnofhumaningenuity.peoplehavedevisedevermorecunningtoolstocopewithworkthatisdangerous,boring,burd
WhatisthesituationnowinKidalaccordingtothenews?
最新回复
(
0
)