首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There is an old saying in English: "Laughter is the best medicine". Until recently, few people took the saying very seriously. N
There is an old saying in English: "Laughter is the best medicine". Until recently, few people took the saying very seriously. N
admin
2014-04-07
82
问题
There is an old saying in English: "Laughter is the best medicine". Until recently, few people took the saying very seriously. Now, however, doctors have begun to investigate laughter and the effects it has on the human body. They have found evidence that laughter really can improve people’s health.
Tests were carded out to study the effects of laughter on the body. People watched funny films, while doctors checked their heart rate, blood pressure, breathing and muscles. It was found that laughter has similar effects to physical exercise. It increases blood pressure, the heart rate and the rate of breathing; it also works several groups of muscles in the face, the stomach, and even the feet. If laughter exercises the body, it must be beneficial.
Other tests have shown that laughter appears to be capable of reducing the effect of pain on the body.
There is also some evidence to suggest that laughter helps the body’s immune system, that is, the system which fights infection.
As a result of these discoveries, some doctors and psychiatrists(精神病学家) in the United States now hold laughter clinics, in which they try to improve their patients’ condition by encouraging them to laugh.
1) Laughter really can【46】.
2) In the first test, it was found that laughter has similar effects to【47】.
3) Other tests have shown that laughter can reduce the effect of【48】on the body.
4) There is evidence to show that laughter helps the body’s【49】.
5) In the clinics, the psychiatrists try to improve their patients’ condition by encouraging them【50】.
选项
答案
physical exercise
解析
由第二段中"It was found that laughter has similar effects to physical exercise".可以得到答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0DYK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
ARoadAccidentItwasraining(11)asIwaswalkingupthehilltowardsthestationatsixo’clockonaSaturdaymorning.
ThePresidentwastheperson______.
Accordingtothepassage,tobeasuccessfulsalesman,one______.Thepassageindicatesthatsomecompaniesusetelephoneselli
Wherearetherecordsfortheaudiencefrom?TherecordsfortheaudiencearefromclassicalWesternmusic_____andpop.
StudentConsultanttotheDeanWantedDuties:meetingwithstudents;presentingoralandwrittenreportstoDeanofStudents;
Hegottotherailwaystationinahurryonly(tell)______thatthetrainforLondonhadgone.
A、Veryoften.B、Everyweek.C、Justonceortwiceamonth.D、Everyday,C
Hemakesanoteoftheassignmentlesthe(forget)______it.
A、InMay.B、InMarch.C、InAugust.D、InJune.C本题属于细节考查题。四个选项都是时间。题目询问什么时候能在图书馆读到琼斯的新书。根据男士的话“可能要到8月份我们才能在图书馆看到他的书。”可知,答案为选项C(8月
A、Nervousandfrightened.B、Veryrelaxed.C、Quiteunhappy.D、Quiteangry.A男士问女士当老板在商务会议上问她问题的时候,她紧不紧张,女士回答说:“是的,我得说我浑身发抖。”由此可见,
随机试题
不孕症患者进行卵巢功能检查时,最为简便的方法是()
防止减压蒸馏暴沸现象产生的有效方法是
《中华人民共和国专利法》规定:“申请专利应当向专利局提交申请文件一式两份。”该规范性质如何?()
构造平原按其所处的绝对标高的高度进行划分,在200m以下的平展地带是()。
以下哪种形式不专属于铁路货物的装运()。
某公司财务人员向税务师提出了下列增值税一般纳税人的涉税问题:(1)本市最近遭遇了较强降雨,该公司虽将货物全部存于仓库做好了相关措施,但仓库仍浸水,导致存货无法使用而损失。这种损失需要做进项税额转出吗?(2)存货盘点过程中,发现原材料盘亏1200千克,每
“1801年在英国同丹麦进行的哥本哈根海战中,英国海军英雄纳尔逊上校在激战中处境危险,接到了撤退的信号。舰长弗雷问他怎么办,他将望远镜举到一只失明的眼睛跟前说:‘我没有看见那个信号。’于是又勇敢地继续指挥战斗,结果取得了胜利,丹麦被迫停战。”这段话
“毋以日月为功,实试贤能为上,量材而授官,录德而定位”体现了董仲舒的三大文教政策中的
假定有以下两个过程:PrivateSubPPP(aAsSingle,bAsSingle)a=a+bPrinta,bb=a+bPrinta,bEndSub
ThebirthofsuburbiaA.Thereisnosinglepivotalmomentthatcouldbeseparatedoutfromanyotherastheconceptionofth
最新回复
(
0
)