首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As of late 1980s, neither theorists nor large-scale computer climate models could accurately predict whether cloud systems would
As of late 1980s, neither theorists nor large-scale computer climate models could accurately predict whether cloud systems would
admin
2021-09-28
50
问题
As of late 1980s, neither theorists nor large-scale computer climate models could accurately predict whether cloud systems would help or hurt a warming globe. Some studies suggested that a four percent increase in stratocumulus clouds over the ocean could compensate for a doubling in atmospheric carbon dioxide, preventing a potentially disastrous planetwide temperature increase. On the other hand, an increase in cirrus clouds could increase global warming.
That clouds represented the weakest element in climate models was illustrated by a study of fourteen such models. Comparing climate forecasts for a world with double the current amount of carbon dioxide, researchers found that the models agreed quite well if clouds were not included. But when clouds were incorporated, a wide range of forecasts was produced. With such discrepancies plaguing the models, scientists could not easily predict how quickly the world’s climate would change, nor could they tell which regions would face dustier droughts or deadlier monsoons.
The author of the passage is primarily concerned with
选项
A、confirming a theory
B、supporting a statement
C、presenting new information
D、predicting future discoveries
E、comparing points of view
答案
B
解析
a statement对应第一段第一句,全文通过例子和实验来支持这一观点。A项错在confirming,confirm表示“证实”,是100%的确定,但是本文只是通过例子和实验来“加强”第一段第一句的观点,并没有“证实”。C项文中来提及。D项文中未提及。E项文章只有一个观点,即第一段第一句,而不是一些观点。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0FVO777K
本试题收录于:
GRE VERBAL题库GRE分类
0
GRE VERBAL
GRE
相关试题推荐
KazukoNakane’shistoryoftheearlyJapaneseimmigrantstocentralCalifornia’sPajaroValleyfocusesonthedevelopmentoffa
WhenA.PhilipRandolphassumedtheleadershipoftheBrotherhoodofSleepingCarPorters,hebeganaten-yearbattletowinrec
MosteconomistsintheUnitedStatesseemcaptivatedbythespellofthefreemarket.Consequently,nothingseemsgoodornormal
MosteconomistsintheUnitedStatesseemcaptivatedbythespellofthefreemarket.Consequently,nothingseemsgoodornormal
Itwasonceassumedthatalllivingthingscouldbedividedintotwofundamentalandexhaustivecategories.Multicellularplants
ManyUnitedStatescompanieshave,unfortunately,madethesearchforlegalprotectionfromimportcompetitionintoamajorline
Anexperimentalmicrowaveclothesdryerheatsneitherairnorcloth.Rather,itheatswateronclothes,therebysavingelectrici
WheneveraFrenchnovelistranslatedintoEnglish,theeditionsoldinBritainshouldbeinBritishEnglish.Iftheeditionsol
Itwaslongthoughtthatanow-rarediseaseofthejoints,alkaptonuria,wasepidemicinEgypt2,500yearsago.Evidencecamefr
Theaimofthenewregulationsistomakeiteasierforprospectivehomeownerstohavefundsavailableforenergyimprovementsi
随机试题
心肌梗死时心电图改变是()
手足蠕动的病机是()
年所得12万元以上的纳税人,如果已足额缴纳了个人所得税,则纳税年度终了后不必向主管税务机关办理纳税申报。()
基金公司管理基金投资的最高决策机构和需要执行最严格保密要求的部门分别是()。
人的爱好五花八门,读书是其中之一。__________人有了一种爱好,__________有了看世界的一种特别眼光,____________有了一个属于他的特别世界。___________,和别的爱好相比,读书的爱好能够使人获得一种更为开阔的眼光。
阅读以下文字,完成问题。①墨子所讲的“义”,归结起来,有两方面的含义:一是“义行”,二是“义政”。所谓“义行”,首先便是尊重和爱护他人劳动果实,杜绝任何不劳而获、非法攫取的企图;同时,作为个体,还应积极履行自身所承担的社会责任与义务,“有力者疾以
Itisacommonplaceamongmoraliststhatyoucannotgethappinessbypursuingit.Thisisonlytrueifyoupursueit【C1】______.
建立表示学生选修课程活动的实体联系模型,其中的丽个实体分别是()。
关于选取作为查询查找重复值的字段,有一些限制。其中你认为正确的是()。
A、 B、 C、 D、 E、 B
最新回复
(
0
)