首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most Americans spend far more of their leisure time with the mass media than in any other occupation. In addition, most of us he
Most Americans spend far more of their leisure time with the mass media than in any other occupation. In addition, most of us he
admin
2010-05-09
38
问题
Most Americans spend far more of their leisure time with the mass media than in any other occupation. In addition, most of us hear, see, or read some of the media while engaged in other activities. Thus an extremely large number of our waking hours are spent with the mass media. Of all the media, television is clearly dominant, with newspapers a close second, at least as a source of news and other information. Our exposure to all media is important, however, because all of them contribute materials for the construction of that world in our heads. For most people, increased use of one medium does not decrease use of another. In fact, in certain cases, and especially for certain purposes, the more one uses one medium, the more likely one is to use others.
There are various factors that can cause you to expose yourself to the media selectively, avoiding much of the material with which you disagree. Some of that selective exposure is probably due to the psychological pressure you feel to avoid the discomfort caused by confrontation with facts and ideas contrary to your beliefs, attitudes, or behavior. However, some selective exposure is not due to the pressure for consistency but to other factors, such as your age, education, and even the area in which you live and the people with whom you associate.
Quite a different sort of factor that affects your media experiences is the social context of exposure: whether you are alone or with others when you are exposed to a medium; whether you are at home, at the office, in a theater, and so on. These contexts are as much as a potential part of the message you will form as film images on the screen or words on the page. In addition, that social context affects--both directly and indirectly--the media and the media content to which you become exposed. New friends or colleagues get you interested in different things. Other members of the family often select media content that you would not have selected, and you become exposed to it.
These various factors have so much influence on your media exposure that so little of that exposure is planned.
Exposure to all media is important because they all contribute materials for ______.
选项
答案
the construction of that world in our heads.
解析
推理题 参见第一段第五句 Our exposure to all media is important, homever, because-all of them contribute materials for the construction of that world in our heads.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0SOK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Wemodempeopleeatnotonlywhenwearehungrybutalsowhenweareinbadmood.Accordingtoexperts,peoplewhoareunderth
Wemodempeopleeatnotonlywhenwearehungrybutalsowhenweareinbadmood.Continuingstresscanmakepeople’sbodiesin
Thereareabout105malesbornforevery100females,butthis(36)______dropstonearbalanceattheageofmaturity,andamon
A、Thechildrenaretooyoungtobenefitfromcitylife.B、Evenadultsthemselvescannotgoeverywhereinthecity.C、Thereisa
A、Fiftypercenthigherthanthatofthenon-studentsofthesameage.B、One-quarterofthatofthenon-studentsofthesameage.
A、Doctorandpatient.B、Policemanandcardriver.C、Librarianandstudent.D、Postclerkandcustomer.BW:IsupposeIwasgoing
A、Helosteverythingincludinghiscomputer.B、Hesufferedfromaseriouscaraccident.C、Hewentabroadtojoinhisfamily.D、H
Punctualitymeansobservingregularorappointedtime.Amanwhogetsupatseveno’clockeverymorningispunctual.Amanwhoh
A、Thathewantssomethingtoeat.B、Thathewilltellthem.C、Thatheisnothungry.D、Thatheisangry.DM:IsPaulangry?W:I
A、Howtoloseweight.B、Streetdance.C、Exercisinginagym.D、Dancingmusic.B主旨题。综观该对话的所有选项很容易注意到5个选择都提到“streetdance”,由此可以预测
随机试题
处方药(prescriptiondrug)
民事赔偿金应该()。
对看涨期权而言,若市场价格高于协定价格,期权的买方执行期权将有利可图,此时为虚值期权。()
甲股份有限公司(本题下称“甲公司”)为上市公司,20×1年1月1日递延所得税资产(全部为存货项目计提的跌价准备)为33万元;递延所得税负债(全部为交易性金融资产项目的公允价值变动)为16.5万元,适用的所得税税率为25%。20×1年该公司提交的高新技术企业
采用顺序分配法分配辅助生产费用时,应按辅助生产车间受益多少的顺序排列,受益少的排列在先,先将费用分配出去,受益多的排列在后,后将费用分配出去。()
甲股份有限公司(简称“甲公司”)于2015年3月1日在深圳证券交易所(简称“深交所”)首次公开发行股票并上市(简称“IPO”),2016年1月,中国证监会(简称“证监会”)接到举报称,甲公司的招股说明书中有财务数据造假行为。证监会调查发现,在甲公司IPO过
性心理咨询要坚持()。
阅读下列说明,回答以下问题,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某信息系统集成公司根据对客户需求的理解,决定开发一种主要是应用于客户单位内部的即时通信产品。根据公司内部销售人员的反馈,该公司的高层领导觉得该产品应该有很好的市场前景,不仅可以满足公司现有
VisualBasic中的"启动对象"是指启动VisualBasic应用程序时,被自动加载并首先执行的对象。下列关于VisualBasic"启动对象"的描述中,错误的是( )。
Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelongbeena(n)【C1】______ofdiscussionamongeconomists.Ithasbeen
最新回复
(
0
)