首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
职业资格
For hundreds of millions of years, turtles have struggled out of the sea to lay their eggs on sandy beaches, long before there w
For hundreds of millions of years, turtles have struggled out of the sea to lay their eggs on sandy beaches, long before there w
admin
2018-03-02
69
问题
For hundreds of millions of years, turtles have struggled out of the sea to lay their eggs on sandy beaches, long before there were nature documentaries to celebrate them, or GPS satellites and marine biologists to track them, or volunteers to hand-carry the hatchlings down to the water’s edge lest they become disoriented by headlights and crawl towards a motel parking lot instead. A formidable wall of bureaucracy has been erected to protect their prime nesting on the Atlantic coastlines. With all that attention paid to them, you’ d think these creatures would at least have the gratitude not to go extinct.
But Nature is indifferent to human notions of fairness, and a report by the Fish and Wildlife Service showed a worrisome drop in the populations of several species of North Atlantic turtles, notably loggerheads, which can grow to as much as 400 pounds. The South Florida nesting population, the largest, has declined by 50% in the last decade, according to Elizabeth Griffin, a marine biologist with the environmental group Oceana. The figures prompted Oceana to petition the government to upgrade the level of protection for the North Atlantic loggerheads from "threatened" to "endangered"—meaning they are in danger of disappearing without additional help.
Which raises the obvious question: what else do these turtles want from us, anyway? It turns out, according to Griffin, that while we have done a good job of protecting the turtles for the weeks they spend on land (as egg-laying females, as eggs and as hatchlings), we have neglected the years they spend in the ocean. "The threat is from commercial fishing," says Griffin. Trawlers (which drag large nets through the water and along the ocean floor) and longline fishers (which can deploy thousands of hooks on lines that can stretch for miles) take a heavy toll on turtles.
Of course, like every other environmental issue today, this is playing out against the background of global warming and human interference with natural ecosystems. The narrow strips of beach on which the turtles lay their eggs are being squeezed on one side by development and on the other by the threat of rising sea levels as the oceans warm. Ultimately we must get a handle on those issues as well, or a creature that outlived the dinosaurs will meet its end at the hands of humans, leaving our descendants to wonder how creature so ugly could have won so much affection.
What does the author mean by "Nature is indifferent to human notions of fairness" (Para. 2)?
选项
A、Nature is quite fair regarding the survival of turtles.
B、Turtles are by nature indifferent to human activities.
C、The course of nature will not be changed by human interference.
D、The turtle population has decreased in spite of human protection.
答案
D
解析
推断题。“Nature is indifferent to human notions of fairness”是第一段和第二段之间的转折句。第一段提到人们做出了很多努力,那海龟就不至于很快灭绝;但第二段提到海龟数量还是急速下降,所以这句话是指自然并没有朝人们预想的方向发展,D项说法正确。A项与文意相反;B、C两项文中并没有提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0T3v777K
本试题收录于:
英语学科知识与教学能力题库教师资格分类
0
英语学科知识与教学能力
教师资格
相关试题推荐
______helpsstudentsfacilitatetheirprocessofaccumulatingvocabulary,broadeningscopeofvision,andincreasingtargetlang
Thenewlymarriedcouplewantsarestaurantthatservesgoodfoodandhasabitof______aswell.
UnlessyouspendmuchtimesittinginacollegeclassroomorbrowsingthroughcertainareasoftheInternet,it’spossiblethat
Someteachersteachreadingbyintroducingnewvocabularyandstructurefirstandthengoingoverthetextsentencebysentence
Whentheteacherispresentingnewlanguage,givingexplanations,checkinganswers,whichofthefollowingshouldbeadopted?
Teacher:Afterlistening,answerthefollowingtwoquestionsaccordingtowhatyouhaveheardonthetape.(1)Whatistherelati
______arenotaminimalpairinEnglish.
______fortheterribleaccident,asthepublicthought,themayorfeltnervousandwasatalosswhattodo.
Everybodylovesafatpayrise.Yetpleasureatyourowncanvanishifyoulearnthatacolleaguehasbeengivenabiggerone.I
Ascanbeseen,thecentralgovernmentissparingnopainsto______theofficialsoveruseofpowertomakeahealthierparty.
随机试题
Beforethewarbrokeout,manypeople______insafeplacespossessionstheycouldnottakewiththem.
营养指导师在进行饮食行为与健康的宣教过程中,不能采用以下()方法。
A、主承托区B、副承托区C、缓冲区D、边缘封闭区E、后堤区处理不当,咳嗽或吹气时,上颌全口义齿易脱落
衡量一个企业质量管理体系有效性的总指标是( )。
“备案号”栏应填()。“贸易方式”栏应填()。
班主任了解学生的最基本方法是谈话法。()
以下关于中国古代医学,说法不正确的是()。
今天的中国有西藏、新疆、()、宁夏、内蒙古五个少数民族自治区。
MODEM是一种DCE,计算机是一种DTE,根据接口标准RS-232,MODEM和计算机之间至少需要连接的线数是(293)。MODEM收到呼叫信号后向计算机发送的信号是(294)。当数据发送完毕,计算机向MODEM发送的信号是清除(295)、MODEM随后
Bullying(欺凌弱小者)atSchool:TacklingtheProblemA.Abroaddefinitionofbullyingiswhenastudentisrepeatedlyexposedto
最新回复
(
0
)