首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When you buy a house, it is likely that you will be able to borrow a large part of the cost from a building society, when the so
When you buy a house, it is likely that you will be able to borrow a large part of the cost from a building society, when the so
admin
2012-01-26
53
问题
When you buy a house, it is likely that you will be able to borrow a large part of the cost from a building society, when the solicitors close the deal. It is usual, however, to put down a deposit of 10% of the cost several weeks earlier when the price is agreed. Banks will often help with bridging loans for this purpose, against the solicitor’ s undertaking to repay them on completion of the deal.
In the same way banks will often make bridging loans to investors, against the security of their investments, when money is required to pay for the purchase of shares before it is available from the sale of other shares.
Banks are not usually keen on making long-term loans in either case, because they prefer not to tie up their resources. They lend money which they have borrowed from depositors, mostly repayable on demand or at short notice, and one of the classic ways for a bank to get into trouble is by borrowing "short" and lending "long".
You should deposit a certain amount of money with a bank before you buy a house.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
C
解析
文中第一段第一句只说When you buy a house, it is likely that you will be able to borrow a large part of the cost from a building society...并没有说应该在银行存上一笔钱。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0bid777K
本试题收录于:
FECT综合(现代金融业务)题库金融英语(FECT)分类
0
FECT综合(现代金融业务)
金融英语(FECT)
相关试题推荐
JacklosthisJoblastweek.Itwasdifficultforhimtofindanother【C1】______.【C2】______toldhimthatitwaspossibletogeta
Nearlyeverybodyenjoyschicken,andthefamousnameinchickenisKentuckyFriedChicken.Mr.Sanders,themanwhostartedthis
情景:你(LiMin)的美国朋友Sam正在中国度假,他给你发了一些照片。任务:请你用英语给Sam写一封50个词左右的电子邮件。内容包括:表示感谢;赞美他发来的照片;邀请他到你家作客;祝他假日愉快。电子邮件写在答题卡上该题的序号后。请用下面
Ifyouhaveagreedtogoouttoeatwithsomeone,youshouldbeclearwhoispaying.Iftheotherpersonsuggeststhatyoushoul
Ifthecontingentliabilitiesareprobableandtheamountoftheliabilitiescanbereasonablyestimated,thefactsoftheconti
Whatglobalelectronicbankingservicescanbusinesscustomersobtainfrombanks?
Adraweeofabillofexchangehasanobligationtopaythebill.
A、11%.B、3%.C、7%.D、Itfluctuates.D录音原文提到Adepositaccount...Therateofinterestfluctuates.定期存款账户有利息,但不能使用支票,同时其利率浮动。
A、Harmful.B、Negative.C、Goingback.D、Progressive.C录音原文提到Whilethismightappeartobeapositivestep,itisactuallyregres
A、Therelationshipbetweenthedraweeandcollectingbankwillbetakenintoconsiderationfirstofall.B、Theremittingbanker’
随机试题
被苏轼誉为“文起八代之衰”的唐代作家是()
关于肾细胞癌的MRI表现,下列哪项不正确
皮样与表皮样囊肿的区别是
自2007年1月1日起,国家对新增建设用地的土地有偿使用费征收标准在原有基础上提高______倍,提高后的新增建设用地土地有偿使用费征收标准由国土资源部或省、自治区、直辖市国土资源管理部门核定。
()是股票发行人就其发行的股票的承销事宜与股票承销商签订的具有法律效率的文件。
某大型国有企业是由国家单独出资、由地方人民政府委托本级人民政府国有资产监督管理机构履行出资人职责的有限责任公司。依照《公司法》的规定,下列有关该国有企业组织机构的表述中,不正确的是( )。
美国克莱蒙大学保罗.扎克博士曾进行过一个实验,研究对象被分成两组,一部分被喷射了催产素,一部分则被喷射了盐水。此后,实验对象需要在电脑上作出选择,是否把自己仅有的10美元中的一部分交给某一个陌生人,使得这部分钱可以提升三倍的价值,而陌生人也需要选择是否把剩
Theinventionofbothlabor-savingtoolsandtoolsofintelligenceisrarelyaccidental.Instead,itisusuallytheproductofh
某个智能研究所目前只有三种实验机器人A、B和C。A不能识别颜色,B不能识别形状.C既不能识别颜色也不能识别形状。智能研究所的大多数实验室里都要做识别颜色和识别形状的实验。如果以上陈述为真,以下哪项陈述一定假?
Giventhelackoffitbetweengiftedstudentsandtheirschools,itisnotsurprisingthatsuchstudentsoftenhavelittlegood
最新回复
(
0
)