首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For years there have been endless articles stating that scientists are on the verge of achieving artificial intelligence, that i
For years there have been endless articles stating that scientists are on the verge of achieving artificial intelligence, that i
admin
2011-03-01
18
问题
For years there have been endless articles stating that scientists are on the verge of achieving artificial intelligence, that it is just around the corner. The truth is that it may be just around the corner, but they haven’t yet found the right clock. Artificial intelligence aims to build machines that can think. One immediate problem is to define thought, which is harder than you might think. The specialists in the field of artificial intelligence complain, with some justification, that anything that their machines do is dismissed as not being thought. For example, computers can now play very, very good chess. They can’t beat the greatest players in the world, but they can beat just about anybody else. If a human being played chess at this level, he or she would certainly be considered smart. Why not a machine? The answer is that the machine doesn’t do anything clever in playing chess. It uses its blinding speed to do a brute-force search of all possible moves for several moves ahead, evaluates the outcomes and picks the best. Humans don’t play chess that way. They see patterns, which computers don’t.
This wooden approach to thought characterizes machine intelligence. Computers have no judgment, no flexibility, no common sense. So-called expert systems, one of the hottest areas in artificial intelligence, aim to mimic the reasoning processes of human experts in a limited field, such as medical diagnosis or weather forecasting. There may be limited commercial applications for this sort of thing, but there is no way to make a machine think about anything under the sun, which a teenager can do. The hallmark of artificial intelligence to date is that if a problem is severely restricted, a machine can achieve limited success. But when the problem is expanded to a realistic one, computers fall flat on their display screens. For example, machines can understand a few words spoken individually by a speaker that they have been trained to hear. They cannot understand continuous speech using an unlimited vocabulary spoken by just any speaker.
The characteristic of machine intelligence is its______.
选项
A、correct judgment
B、high flexibility
C、ability to think about anything
D、rigid approach to thought
答案
D
解析
句意理解题。第三段的首句“呆板的思维是机器智能的弱点”可知答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0ojd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Everyday,weareallinfluencedbythemassmedia(television,movies,radio,magazines,newspapers,andthelike).Althoughso
AspeciallabattheUniversityofChicagoisbusyonly【C1】______Itisadream【C2】______whereresearchersareatwork【C3】______d
AspeciallabattheUniversityofChicagoisbusyonly【C1】______Itisadream【C2】______whereresearchersareatwork【C3】______d
AspeciallabattheUniversityofChicagoisbusyonly【C1】______Itisadream【C2】______whereresearchersareatwork【C3】______d
ReadthefollowingtextsfromanarticleinwhichpeopletalkedaboutEnglishstudy.Forquestions61to65,matchthenameofe
ReadthefollowingtextsfromanarticleinwhichpeopletalkedaboutEnglishstudy.Forquestions61to65,matchthenameofe
Theevolutionofartificialintelligenceisnowproceedingsorapidlythat【C1】______theendofthecenturycheapcomputers【C2】__
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethasshrunk.It’snowa"globlevillage"wherecountriesareonlyseco
Apersonmayhaveanideaabouthimselfthatwillpreventhimfromdoinggoodwork.Hemayhavetheideathatheisnotcapable
Text【C1】______SpaceAgencyisplanningto【C2】______aspacecrafttotheplanetMars.ThespacecraftwillbecalledMarsObserv
随机试题
某学校初中二年级五班的物理老师要求学生两人一组制作一份物理课件。小曾与小张自愿组合,他们制作完成的第一章后三节内容见文档“第3—5节.pptx”,前两节内容存放在文本文件“第l一2节.pptx”中。小张需要按下列要求完成课件的整合制作:在“物理课件.p
下列楼梯中,哪几种是按照楼梯的平面形式分类的()。
可使审计人员获取实物证据的审计程序有()。
证券市场的有效性包含两方面的要求,即( )。
按照《汽车货物运价规则》,轻泡货每立方米折算为()kg。
沙漠里真有魔鬼吗?在那时人们的知识水平看起来,确像是有魔鬼在作怪。但人们在掌握了自然规律以后,便可把海市蜃楼这种________的现象说清楚。填入划横线部分最恰当的一项是:
某疗养院同一个房间的四位病友,把他们的年龄(均为整数)两两相加得到6个不同的数,已知其中5个数为:99,113,125,130,144,四人中年龄最大者与年龄最小者岁数之和为()岁。
步骤1在[审阅]选项卡[更改]组中单击[保护工作表]按钮,输入密码,如图5—17所示。[*]步骤2单击[确定]按钮,确认输入密码→单击[确认]按钮,如图5—18所示。[*]步骤3单击[Office]按钮→[保存]命令。本题考查的
有如下命令序列:STORE"456"tOXSTORE"123"+XTOYSTORETRIM(Y-"789")TOZ执行上述命令之后,z的值是______。
Oneinsix.Believeitornot,that’sthenumberofAmericanswhostrugglewithhunger.Tomaketomorrowalittlebetter,Feedin
最新回复
(
0
)