首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
"Yes, I’ll be ready at nine in the morning. Goodbye, dear, and thanks again. "It had not been an easy telephone call for Mrs. Ro
"Yes, I’ll be ready at nine in the morning. Goodbye, dear, and thanks again. "It had not been an easy telephone call for Mrs. Ro
admin
2011-05-26
58
问题
"Yes, I’ll be ready at nine in the morning. Goodbye, dear, and thanks again. "It had not been an easy telephone call for Mrs. Robson to make. Her daughter had been very kind, of course, and had immediately agreed to pick her up and drive her to the station, but Mrs. Robson hated to admit (承认) that she needed help. Since her husband had died ten years before, she had prided herself on her independence (独立生活 ). She had continued to live in their little house, alone.
On this evening, however, she was standing at her living-room window, staring out at the SOLD notice in the small front garden. Her feelings were mixed. Naturally she was sad at the thought of leaving the house, as it was full of so many memories. But at the same time she was looking forward to spending her last years near the sea, back in the little seaside town where she had been born. With the money from the sale (出售) of the house, she had bought a little flat there.
She turned from the living room window, and looked round at the room. One or two pieces of furniture remained, covered with sheets (被单). The floor was bare boards, and all her pictures had been taken from the walls. There was a small fish-tank, with two goldfish circling in it. When asked why, her husband used to say, "It’s nice to have something alive in the room." Since he had passed away, she had always kept some goldfish, had always had "something alive in the room".
Tim next morning, as her train was pulling out of the station, Mrs. Robson called to her daughter, "Kate, you won’t forget to collect the goldfish, will you? The children will love them. It’s...""I know," Kate interrupted (打断) gently. "It’s nice to have something alive in the room."
But in the little house, the two goldfish had stopped their circling. They were floating (漂浮) on the water, in the room with its bare boards and silent walls.
Mrs. Robson ______.
选项
A、was a very proud person
B、was helpless
C、did not like asking people for favors
D、wanted to live without her husband
答案
C
解析
此考题为细节题,根据文章第1段的...but Mrs.Robson hated to admit(承认) that she needed help.Since her husband had died ten years before,she had prided herself on her independence(独立生活).She had continued to live in their little house,alone,我们可以认定C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0olC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Forthispart,youaresupposedtowriteashortessayinabout100-120wordsbasedonthefollowingsituation.描写发生在你或你的朋友身
Haveyoueverthoughtof______thePublicSpeechContest?
WhichofthefollowingstatementsisTRUE,accordingtotheauthor?Consideredjudgmentisdifferentfrompersonalpreferencei
BillyJoelbegantakingpianolessons______.BillyJoelwasborninthestateof______.
Hefoundit______(increase)difficulttoread,forhiseyeswerefailing.
WhichofthefollowingisNOTtheresultofexcessivelawyersinAmerica?Whichofthefollowingwordsdescribestheauthor’sa
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic:WaterResources.Youshouldwriteatleast100-12
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic:OnlineChatting.Youshouldwriteatleast100-12
Theboywoulddoeverythingbut______hisfault.
Greenspacefacilitiesarecontributingtoanimportantextenttothequalityoftheurbanenvironment.Fortunatelyitisnolong
随机试题
根据《民事诉讼法》有关管辖的规定,下列民事诉讼由原告住所地人民法院管辖的是()。
第一机床厂某生产车间生产A零件,需要甲乙两种原材料,12月份生产过程中领用甲材料5000元,乙材料2500元;需要支付给车间工人的工资共10000元,车间管理人员工资4000元;生产A零件的设备在当月计提的折旧为2000元,假定A零件本月无其他耗费,且均在
甲公司委托乙公司代为采购水泥,口头告知乙公司单价应不超过2500元/吨,但授权委托书上并未注明采购限价。乙公司持授权委托书向供应商丙公司采购,约定采购价格为3000元/吨,3日内送货。丙公司将水泥送至甲公司时,甲公司以采购价格过高为由,拒绝收货付款。下列表
①这是他最初的主题被无望地遮蔽,只因他缺少自我教育。否则,常人将以体面的运动和进程走向既定的终点②我们应该如恒河,学她气势恢宏而豪迈地缓缓流向大海③人们当学会感受生命韵律之美,像听交响乐一样,欣赏其主旋律、激昂的高潮和舒缓的尾声④在某些人心中,不和谐
国土资源直接反映一个国家的综合国力。()
从所给的四个选项中选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律。
老虎窗,坡屋顶,崭新的立面,七彩的灯光,“平改坡”——上海为老式多层住宅“戴帽穿衣”的工程,经过两年多的实践已成为都市新的风景。以下最能复述这段话主要意思的是()。
____________的荷塘上面,弥望的是田田的叶子。叶子出水很高,像亭亭的舞女的裙。层层的叶子中间,零星地点缀着些白花,有袅娜地开着的,有羞涩地打着朵儿的:正如一粒粒的____________,又如碧天里的____________,又如刚出浴的____
Themostimportantstepindevelopinganeffectivecampaign,andthestepwhichmustcomebeforeallothers,istodefinetheob
AuniquelaboratoryattheUniversityofChicagoisbusyonlyatnight,winningabigfamefordoingresearchesonsomeoddfiel
最新回复
(
0
)