首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
More and more gadgets seek to replicate the sorts of things your mother used to needle you about: getting exercise, eating more
More and more gadgets seek to replicate the sorts of things your mother used to needle you about: getting exercise, eating more
admin
2020-04-14
23
问题
More and more gadgets seek to replicate the sorts of things your mother used to needle you about: getting exercise, eating more slowly or brushing your teeth. Now one company has decided to embrace that image—it has named its product "Mother".
The device, from a firm called Sense, caught my eye at a press preview for the 2014 Consumer Electronics Show in Las Vegas, in part because of its unique design. It looks like a cross between WALL-E’ s girlfriend EVE and Russian nesting dolls. Mother has slightly creepy glowing eyes—but surely has your best interest at heart? Mother’s potential use is intriguing: Each Mother unit talks wirelessly to a set of smaller tracking devices, dubbed cookies, which can sense motion and temperature. You can put cookies on things and people—on your body to gather data about how much you walk, on your coffee machine to track many espressos you drink, on your front door to track whenever it is opened, on your toothbrush to see how often and how long you brush ... and so forth.
Whenever the cookies get close to the Mother unit, they wirelessly send back their data to the Internet.
The company says users of Mother, which is supposed to start shipping in the spring, will be able look at all their information at once, or drill down on certain topics. And if something is really important, you can have an alert sent to your phone when a sensor detects a change.
So what does all that data do for you? That’ s a question that bedevils many Internet of Things gadgets on display here at CES. Mother’s makers say the data she tracks can help you gain peace of mind by answering specific questions in your life, such as, "Am I drinking enough water?" or, "Did somebody open my secret drawer?"
Lots of companies want to connect parts of your body, home and life to the Internet—a trend called the "Internet of Things". Mother’s maker, Rafi Haladjian, told me he thinks having separate devices for all these things is too expensive and too cumbersome because they can’t talk to each other. "There are not so many needs that are worth $200" for a distinct Internet-connected device, he said.
Mother, which costs $222 for a base unit and four cookies, is designed to be repurposed as new challenges or needs spring to mind, he said. It’ s kind of like a mobile device that can run an ever-changing array of apps.
Where did the name come from? "We need a device that does all sort of things," Haladjian said. "The metaphor that matched this noble caring figure is the mother. She is not a nurse, a gardener or a cop—she is everything at the same time."
What are the disadvantages of "Things of Internet" according to Rafi Haladjian?
选项
A、Different things can’ t communicate with each other.
B、They are too expensive and without utility.
C、The safety of them can’ t be ensured.
D、They may threaten people’ s privacy.
答案
B
解析
细节题。根据题目中的“Things of Internet”和Rafi Haladjian可定位至文章第六段第二句“Mother’s maker,Rafi Haladjian,told me he thinks having separatedevices for all these things is too expensive and too cumbersome because they can’t talkto each other.”,由此可知,Rafi Haladjian认为“物联网”太昂贵,而且不同设备之间不能相互交流,可见不实用。B项符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0pW7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Tsunamis[A]UpuntilDecemberof2004,thephenomenonoftsunamiwasnotonthemindsofmostoftheworld’spopulation.Tha
Tsunamis[A]UpuntilDecemberof2004,thephenomenonoftsunamiwasnotonthemindsofmostoftheworld’spopulation.Tha
A、Peoplearedrivingcarswithelectricity.B、Scientistsareproducingcleanerenergies.C、Factoriesareinstallingsmoke-cleani
Everyyearthroughouttheworld【C1】______6,000earthquakesaredetected.Thevastmajorityoftheseare【C2】______toosmallorto
Withincreasingprosperity,WesternEuropeanyouthishavingaflingthatiscreatingdistinctiveconsumerandculturalpatterns
A、Studentslearnbestbydoingthingsforreal.B、StudentslearnfastinbusinessenvironmentC、Studentslearnfastthroughonli
A、Satisfied.B、Enthusiastic.C、Disappointed.D、Indifferent.C女士谈到,男士一定见证了公司很多的变化,男士回应说绝大部分的变化都是使事情变得更加糟糕。故选C。
Afterdecadesofdecline,theshareofmotherswhostayhomewiththeirchildrenhas【C1】______risenoverthelastseveralyears,
Withitsrecession-friendlycoffeeprices,plentifultablesandavailablebathrooms,McDonald’srestaurantsalloverthecountr
Withitsrecession-friendlycoffeeprices,plentifultablesandavailablebathrooms,McDonald’srestaurantsalloverthecountr
随机试题
高血压患者,男性65岁,上颌第一、二磨牙残根,无心脏病史,需拔牙。
背景资料某综合利用水利枢纽工程位于我国西北某省,枯水期流量很少;坝型为土石坝。黏土心墙防渗;坝址处河道较窄,岸坡平缓。工程中的某分部工程包括坝基开挖、坝基防渗及坝体填筑,该分部工程验收结论为“本分部工程划分为60个单元工程,其中合格18个
当平面布置改变超过图上面积的()时,不宜在原施工图上修改和补充,应重新绘制竣工。
保证合同的当事人为()。
根据《中华人民共和国外汇管理条例》,属于外汇的有()。
下列关于军队士官退役安置及待遇的说法,正确的是()。
一果农想将一块平整的正方形土地分割为四块小的正方形土地,并将果树均匀整齐的种植在土地的所有边界上,且在每块土地的四个角上都种上一棵果树,该果农未经细算就购买了60棵果树,如果仍按上述想法种植,那么他至少多买了多少棵果树?
核心能力
A、 B、 C、 D、 C
Whichofthefollowingistrue,accordingtotheconversation?
最新回复
(
0
)