首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、His father’s advice helped him to decide which job to take up. B、Working in the sports team was his most important experience.
A、His father’s advice helped him to decide which job to take up. B、Working in the sports team was his most important experience.
admin
2012-12-13
42
问题
Pulling heavy suitcases all day in the summer is hard work, especially when you’re a thin 14-year-old. That was me in 1940 —the youngest and smallest baggage boy at New York City’s Pennsylvania Railway Station.
After just a few days on the job, I began noticing that the other fellows were overcharging passengers. I’d like to join them, thinking, "Everyone else is doing it."
When I got home that night, I told my dad what I wanted to do. "You give an honest day’s work," he said, looking at me straight in the eye. "They’re paying you. If they want to do that, you let them do that."
I followed my dad’s advice for the rest of that summer and have lived by his words ever since. Of all the jobs I’ve had. it was my experience at Pennsylvania Railway Station that has stuck with me. Now I teach my players to have respect for other people and their possessions. Being a member of a team is a totally shared experience. If one person steals, it destroys trust and hurts everyone. I can put up with many things, but not with people who steal. If one of my players were caught stealing, he’d be gone.
Whether you’re on a sports team, in an office or a member of a family, if you can’t trust one another, there’s going to be trouble.
选项
A、His father’s advice helped him to decide which job to take up.
B、Working in the sports team was his most important experience.
C、He learnt much from his shared experience with his team members.
D、His experience as a baggage boy had a great influence on his later life.
答案
D
解析
根据短文中提到的Of all the jobs I’ve had,it was my experience at Pennsylvania Railway Station that has stuck with me可知,行李搬运工这份工作对作者以后的生活有很大的影。向,故D项为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0pb7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thetourofourcountrybytheforeignvisitors_______ontheGreatWallandotherhistoricalspots.
Youmaychoosetopayincometaxjointlyorseparatelyfromyour______.
Wherethereareareasofhighunemployment,workerstendto______toother,wealthierpartsofthecountry.
Asweallknow,ourbosshasalwaysattendedtothe______ofimportantbusiness.
Thereisnotmuch______inthisbuilding;youcanhearwhatapersoninthenextroomissayingquiteclearly.
Successfuladvertisinghelpedthemto________theirpositionasthelargestcomputercompanyinEurope.
Heresolutely______towhathehadsaidatthemeeting:hehadnotchangedhismindinanyway.
A、Herlandlordwillriotgivebackthebook.B、Herlandlorddidnotreturnthebook.C、Shehasabigfinefromtheschool.D、She
WereIinyourplace,______(我会毫不犹豫地抓住机会).
A、Toreducethewaste.B、Toenhancelocalimage.C、Tolimitpeople’saction.D、Toincreasetherevenue.A推理判断题。短文中提到,这个垃圾配额计划是地方
随机试题
当土质稀软、泥层薄时,抓斗式挖泥船挖泥作业时()。
检测血糖时,实验室多采用血浆或血清,而不使用全血的原因是
在()情形中,工程项目经批准可以进行邀请招标。
下列情况进口配额管理的机电产品和一般商品(成品油、食物、棉花、植物油、羊毛、天然橡胶等除外)免领进口货物许可证的有()。
关于基金认购,下列说法错误的是()。
某人购买住宅装修后出租,年租金2.8万元。这2.8万元属于()。
对下述理论进行分析,论述你同意或不同意这一观点的理由。可根据经验、观察或者阅读,用具体理由或者实例佐证自己的观点。题目自拟,字数在700字左右。宋代著名文学家欧阳修,通过后唐庄宗李存勖先是由于铭记先王遗恨,励精图治,使国家振兴,前仇得报,而后由于
请选出正确答案。例如:男:把这个材料复印5份,一会儿拿到会议室发给大家。女:好的。会议是下午三点吗?男:改了,三点半,推迟了半个小时。女:好,602会议室没变吧?男:对,没变。问:会议几点开始?
Toparaphrase18th-centurystatesmanEdmundBurke,"allthatisneededforthetriumphofamisguidedcauseisthatgoodpeople
A、Becauseshehateswalkingintothebuilding.B、Becauseshecan’tbearsmoking.C、Becausesheislateforwork.D、Becausesmoki
最新回复
(
0
)