首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When people are struck by lightening, they fall to the ground as though they were struck by a severe blow to the head. After the
When people are struck by lightening, they fall to the ground as though they were struck by a severe blow to the head. After the
admin
2015-04-24
28
问题
When people are struck by lightening, they fall to the ground as though they were struck by a severe blow to the head. After the shock they may remain unconscious, become semiconscious or be conscious but confused and dazed, at least for a time. Flashes of light may continue passing before their eyes, and blindness and deafness may follow. The nervous system may be badly affected, causing paralysis, pain in the limbs and even hemorrhage. There will be burns where the lightening passed through the body, and like all electrical bunts, they are often deep and sever.
All persons, especially campers and hunters, should know how to give first aid to someone who has been struck by lightening. Do not be afraid to touch the victim. You won’t get a shock. The lightening has already been grounded. Remember that speed is of the greatest importance in severe cases.
The first thing to do is to loosen tight clothing about the throat and waist. Then clear the air passages of mucus(黏液)if present, and apply artificial respiration if necessary. Give mouth-to-mouth resuscitation if needed, or give oxygen if available. Many victims thought to be dead have been revived after treatment.
Send someone for a doctor as soon as possible, but don’t leave the victim alone. If a doctor is not available, take the person to a hospital as soon as the person can be safely moved.
Signs of shock are: pale, cold, sticky skin; weak, rapid pulse; shallow, irregular breathing or, in extreme cases, no breathing at all. To treat shock, you must keep the patient lying down with the head lower than the feet and cover him or her with a blanket but watch out for overheating. Giving a stimulating hot tea or coffee will help, but only if the patient is thoroughly conscious.
After breathing has been restored and shock is treated, treat the burns. Apply some salve and cover them with a clean cloth or a sterile dressing. If conscious, the patient will be badly frightened, so do all you can to reassure. A little knowledge and a helping hand may save someone’s life.
According to the passage, all the following are signs of shock except______.
选项
A、abnormal fever
B、cold skin
C、irregular breathing
D、rapid pulse
答案
B
解析
细节判断题。根据题干关键词signs of shock定位到原文第五段首句。原句提到的是cold,stickyskin,选项B与此不符。故答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0rLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Thereisanewtypeofsmalladvertisementbecomingincreasinglycommoninnewspaperclassifiedcolumns.Itissometimesplaced
ThemilitaryaspectoftheUnitedStatesCivilWarhasalwaysattractedthemostattentionfromscholars.Theroarofgunfire,t
Theriseof"temp"workhasfurthermagnifiedthedecreasingrightsandalienationoftheworker.ItiscommoncorporatePractic
Theriseof"temp"workhasfurthermagnifiedthedecreasingrightsandalienationoftheworker.ItiscommoncorporatePractic
CalledbymanycriticsthegreatestachievementofEnglishlyricalpoetry,thiselegywaswrittenuponthedeathofafellowalu
PresidentRoosevelt’sadministrationsufferedadevastatingdefeatwhenonJanuary6,1936,theAgriculturalAdjustmentActwas
Confucius—astatesman,scholar,andeducatorofgreatskillandreputation—isgenerallyheldtoheChina’sgreatestandmostinf
Therearethreeseparatesourcesofhazard【C1】______totheuseofnuclearreactiontosupplyuswithenergy.Firstly,theradioa
Self-esteemiswhatpeoplethinkaboutthemselves-whetherornottheyfeelvaluedandwhenfamilymembershaveself-respect,pr
Everyyearthousandsofpeoplearearrestedandtakentocourtforshop-lifting.InBritainalone,aboutHK$3,000,000worthof
随机试题
下列各项中,询问病史时,对医务人员的道德要求是
超声波是比声波振动频率更高的波,检测中常用的是()MHz的超声波。
投资人投入的资金和债权人投入的资金,投入企业后,形成企业的( )。
下列各项中,应当计入长期股权投资初始投资成本的是()。
期货公司从事期货投资咨询业务的人员取得期货业务从业资格即可。()
持续督导工作结束后,保荐机构应当向( )报送保荐总结报告书。
SQL语言集数据查询、数据操纵、数据定义和数据控制功能于一体,语句INSERT、DELETEUPDATE实现的功能有()。
在解放战争即将胜利之际,部分民主党派领导人和著名的无党派人士联合发表了《对时局的意见》,这表明
TheMonaLisaisshowingherage,museumcurators(馆长)inParissaidwhileannouncingascientificstudyofthe500-year-oldmas
EightEssentialLifeSkillsThatSchoolsCanTeachOurKidsIlearnedatanearlyagefrommymotherthattherewasmoreto
最新回复
(
0
)