首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)Cooperation is the only safeguard we have against the development of neurotic tendencies. It is therefore very important that
(1)Cooperation is the only safeguard we have against the development of neurotic tendencies. It is therefore very important that
admin
2019-04-29
68
问题
(1)Cooperation is the only safeguard we have against the development of neurotic tendencies. It is therefore very important that children should be trained and encouraged in cooperation, and should be allowed to find their own way amongst children of their own age, in common tasks and shared games. Any barrier to cooperation will have serious consequences. The spoilt child, for example, who has learned to be interested only in himself, will take this lack of interest in others to school with him. His lessons will interest him only in so far as he thinks he gains his teachers’ favor. He will listen only to what he considers advantageous to himself. As approaches adulthood, the result of his lack of social feeling will become more and more evident. When he first misunderstood the meaning of life, he ceased training himself for responsibility and independence. By now he is painfully ill-equipped for life’s tests and difficulties.
(2)We cannot blame the adult for the child’s early mistakes. We can only help him to remedy them when he begins to suffer the consequences. We do not expect a child who has never been taught geography to score high marks in an examination paper on the subject. Similarly, we cannot expect a child who has never been trained in cooperation to respond appropriately when tasks that demand cooperation are set before him. But all of life’s problems demand an ability to cooperate if they are to be resolved: every task must be mastered within the framework of human society and in a way that furthers human welfare. Only the individual who understands that life means contribution will be able to meet his difficulties with courage and with a good chance of success.
(3)If teachers, parents and psychologists understand the mistakes that can be made in ascribing a meaning to life, and provided they do not make the same mistakes themselves, we can be confident that children who lack social feeling will eventually develop a better sense of their own capacities and of the opportunities in life. When they meet problems, they will not stop trying: they will not look for an easy way out, try to escape or throw the burden onto the shoulders of others: they will not demand extra consideration or special sympathy: they will not feel humiliated and seek revenge, or ask, "what is the use of life? What do I get from it?" They will say, "we must make our own lives. It is our own task and we are capable of performing it. We are masters of our own actions. If something new must be done or something old replaced, no one can do it but ourselves." If life is approached in this way, as a cooperation of independent human beings, there are no limits to the progress of our human civilization.
When the adult begins to suffer the consequences of his early mistakes, we should ______.
选项
A、help him correct the mistakes
B、blame him for his ignorance
C、leave him alone to work out the problem
D、help him face the consequences bravely
答案
A
解析
细节题。选项A是对原文该句中的help him to remedy them的近义改写,因此选项A为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/19RK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thechocolatebarmanufactureratthecentreofanextortionthreatsaysthere’snoconfirmedlinkbetweenitsproductsandilln
A.limitedB.distinguishC.unlikeD.particularE.triggerF.inefficientG.createH.emergencyI.incompetentJ.detectingK
A.limitedB.distinguishC.unlikeD.particularE.triggerF.inefficientG.createH.emergencyI.incompetentJ.detectingK
Itwasn’tsomuchhisappearanceIliked_____hispersonality.
A.inappropriateB.attendC.slipsD.trackE.financeF.unchangeableG.organizeH.participateI.formalJ.asmuchasK.sl
A.claimB.advancedC.challengeD.butE.constantlyF.declareG.pilesupH.limitedI.significanceJ.hesitatedK.andL.
A、light.B、Popular.C、Cheapest.D、Beautiful.A①选项都是形容词,故问题与某物的特点相关。②女士先让男士给她介绍了不同镜框的区别,男士提到了全框最便宜,半框最近最流行,但是也最贵。女士又请男士为她推荐一款镜框,男
A.forB.vocabularyC.numerousD.endlessE.graduallyF.activeG.rapidlyH.surprisinglyI.talkedaboutJ.result
Itwasn’tsomuchhisappearanceIliked______hispersonality.
_____wehavenotmadeanyarrangementforourpicnic.
随机试题
以滋阴养血、补心安神为主要功效,最宜选用的方剂是
简答教育督导的作用。
Childmaltreatmentisaglobalproblemwithseriouslifelongconsequences.Therearenoreliableglobalestimatesforthepreval
患者,男,58岁。因心前区反复发作性疼痛1年就诊。如果患者心肌梗死为右室梗死,当出现心源性休克时,应首选的治疗是
乌药长于附子长于
项目管理实施规划应在开工之前由()主持编制。
(用户名:41;账套:401;操作日期:2014年1月31日)。在“正式人员1”工资类别下,设置“养老保险”工资项目计算公式:养老保险一基本工资×0.06。
目前中国已基本建立起救灾机制体系,包括()。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
(2012年真题)根据我国商标法规定,注册商标的有效期为10年,其起算点为()。
最新回复
(
0
)