首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Alcohol has a peculiar relationship to happiness. We drink to celebrate, but because alcohol works as a depressant, it ends up d
Alcohol has a peculiar relationship to happiness. We drink to celebrate, but because alcohol works as a depressant, it ends up d
admin
2018-04-15
38
问题
Alcohol has a peculiar relationship to happiness. We drink to celebrate, but because alcohol works as a depressant, it ends up deadening feelings. Not surprisingly, there’s an observable connection between alcoholism and depression, and even though it’s not always clear which leads to which, everyone knows you can’t drink like a Sterling Cooper employee for too long before becoming a perpetual sad sack.
But if alcohol can lead to depression, does that mean abstaining(戒除)from alcohol will make you happier? A new study suggests that the opposite actually tends to be true. In fact, those who never drink are at significantly higher risk for not only depression but also anxiety disorders, compared with those who consume alcohol regularly.
The study, which was published recently in the journal Addiction, looked at more than 38,000 people in Norway. Researchers, led by Jens Christoffer Skogen of the University of Bergen in Norway, asked the participants how much they had drunk in the previous two weeks: the research team also asked them various questions to measure their levels of anxiety and depression.
People in the top fifth percentile(百分点)of drinkers had the highest odds for anxiety. But it was abstainers who were at the highest risk for depression—higher even than the heaviest of drinkers. Why?
One reason is that the abstainers in the study sample were more likely to have chronic illnesses, and people with chronic illnesses are more prone to melancholy. Also, "some people assume it’s healthier not to drink," says Skogen—which may be particularly true of those who have chronic illnesses. Finally, some abstainers were formerly heavy drinkers—alcoholics who had to give up the bottle. It makes sense that they would have more psychological distress than others, but only 14% of the abstainers in the Norway study fit this category.
The most powerful explanation seems to be that abstainers have fewer close friends than drinkers, even though they tend to participate more often in organized social activities. Abstainers seem to have a harder time making strong friendship bonds, perhaps because they don’t have alcohol to lubricate their social interactions. After all, it’s easier to reveal your worst fears and greatest hopes to a potential friend after a Negroni or two.
So does this mean we should all have a cocktail? Maybe, but Skogen says he doesn’t believe his study should encourage abstainers to become drinkers. Rather, he says doctors might want to investigate why abstaining patients don’t drink and explain that in societies where alcohol use is common, not drinking may lead them to feel left out. Sometimes, you should just say yes.
In the fifth paragraph, the word "melancholy" can best be replaced by "_____".
选项
A、gloominess
B、alcoholism
C、quitting alcohol
D、expecting health
答案
A
解析
第5段是对第4段Why?的解释,而Why?问的是“为什么戒酒的人患抑郁症的几率那么高”。因此,第5段第1句解释的是戒酒的人和患抑郁症的关系。在该句的用词中,除了考点中的melancholy之外,其他的词都没有“抑郁”的意思,由此可推断,生词melancholy最有可能表示“抑郁”。因此,本题应选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1CT7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Ourproblems.B、Oursymptoms.C、Ourpain.D、Ourinsurance.D这是一篇关于医患关系的录音,主要讨论医生和病人之间存在矛盾的缘由,以及如何解决这些矛盾。录音开头提到,去医院看病时,前台接待员更关心
A、Toadvisedmorepeopletouselefthands.B、Todrawpublicattentiontolefties.C、Tohelppeopleknowmoreaboutlefties.D、T
AreyourFacebookfriendsmoreinterestingthanthoseyouhaveinreallife?Hashigh-speedInternetmadeyouimpatientwithslo
Alcoholhasapeculiarrelationshiptohappiness.Wedrinktocelebrate,butbecausealcoholworksasadepressant,itendsupd
Shoppinghasbecomeaverysecretandmysteriousaffair.Conspicuousconsumptiondoesnotlookgoodduringarecession,whichex
Apioneeringheadteacheriscallingforallsecondaryschoolstofollowhisleadandstartclassesat11am,allowingteenagers
Apioneeringheadteacheriscallingforallsecondaryschoolstofollowhisleadandstartclassesat11am,allowingteenagers
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonMarkTwain’sremark"Icanlivefortwomonthsonago
Despitetheextremeenvironment,Australia’siconicLakeEyreBasinishometoarangeofaquaticanimals(水生物)—includingfish.I
A、Moremoneyandlesswork.B、Freedomandgoodrelationship.C、Respectandconfidence.D、Freshenergyandactiveinterest.D原文提到
随机试题
女,40岁。右上腹胀痛伴畏寒、发热2天,巩膜黄染1天。查体:T390℃,P100次/分,右上腹部压痛、反跳痛及肌紧张明显,肝区叩击痛阳性。血WBC18.2×109/L,N0.85。B超示胆囊及胆总管结石。该患者最可能感染的致病菌是
Aftertheydiscussedthematterindetail,theycametoanunderstanding.
—CouldyoupleasetellmehowcanIgettothepostoffice?—GostraightaheadAttheendofthisroad,you’seethehospital__
参与调节氧化磷酸化作用的重要激素是
下列各项中,与一氧化碳中毒无关的临床表现是
医学行为动机和效果之间的关系,正确的是
在我国,狭义上的法律概念涵盖了()制定的规范性文件
收集调查资料需要根据本调查区域需要收集与调查要求有关的其他地类资料,如,农业结构调整,土地承包,新建的水库、机场、港口、铁路、公路、住宅区、高尔夫球场、休闲度假村等大型建设用地的()等资料。
影响中学生心理健康的因素有()。
WhowasthefirstgreatprosestylistofAmericanromanticism?
最新回复
(
0
)