首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Single-sex Education for Girls I . Three main arguments against single-sex schools —It goes against the goal of providing 【T1】
Single-sex Education for Girls I . Three main arguments against single-sex schools —It goes against the goal of providing 【T1】
admin
2018-04-04
50
问题
Single-sex Education for Girls
I . Three main arguments against single-sex schools
—It goes against the goal of providing 【T1】 . 【T1】________
—Boys and girls can’t develop the ability to 【T2】 with one 【T2】________
another.
—Single-sex schools don’t provide children with a smooth
【T3】 into the adult world. 【T3】________
II. Benefits of single-sex education for girls
—It values girls’ 【T4】 qualities. 【T4】________
1. able to concentrate on higher-level 【T5】 thinking at an 【T5】________
earlier age
2. able to work for 【T6】 periods of time 【T6】________
3. cooperative rather than 【T7】 【T7】________
—It helps girls develop 【T8】 【T8】________
1. become more self-confident without the 【T9】 and 【T9】________
different learning styles of boys
2. feel 【T10】 and be themselves 【T10】_______
【T7】
Single-sex Education for Girls
Good morning. Today I’m going to discuss the benefits of single-sex education, especially single-sex education for girls. As arguments against this form of education can be quite powerful, I would like to begin my lecture by pointing out three main arguments against single-sex schools.
First of all, critics of all-girls schools argue that the separation of the sexes seems old-fashioned. (1) It goes against the goal of feminists and liberal educators, which is to provide fairness: to make sure boys and girls have the same educational opportunities and are treated in the same way.
(2) Secondly, the critics say that in single-sex schools, boys and girls can’t develop the ability to interact with one another. They point out that in single-sex schools, boys and girls can’t learn how to be comfortable with each other and also how to compete with one another.
(3) The third criticism is that single-sex schools don’t provide children with a smooth transition into the adult world where men and women live together. In single-sex schools, these critics say, boys and girls can’t become prepared for a world in which they will work, play, and live together as adults.
But although these are serious arguments, I believe that single-sex education is beneficial for girls.
(4) The first real benefit is that it values girls’ unique qualities—the qualities that make them different from boys. What are these unique qualities? Well, I’m going to list a few. (5) First of all, girls can often concentrate on higher-level abstract thinking at an earlier age than boys can. (6) Secondly, they can often work for longer periods of time. (7) Finally, as girls mature, they are often kind of cooperative rather than competitive. These qualities are valued in all-girls schools.
(8) The second benefit is that it helps girls develop self-confidence. (9)I strongly believe that girls become more self-confident without the distraction and different learning styles of boys. In a single-sex environment, if girls don’t understand a math or science concept, they’ll ask for clarification. But when they are in the same classroom with boys, they often lose their self-esteem. Boys are sometimes louder and may jump up out of their seats and wave their arms at people’s faces if they know the answer to a teacher’s question. If this happens, girls typically sink back in their chairs and wait for the boys to quiet down. (10) But if there are no boys around, girls can feel free and be themselves.
OK, having said all these, I want to emphasize that single-sex education is beneficial for girls. Admittedly, in the "real" adult world, boys are the ones who set the rules of the game, and these rules don’t necessarily reflect the needs or talents of girls no matter how well they do in school. However, in an all-girls school, girls can become confident enough to challenge these rules. And then, perhaps, they can change the "real" adult world into a place designed to help both women and men.
OK, that’s all for today’s lecture. See you next week.
选项
答案
competitive
解析
由句(7)可知,第三项女生特质是随着女生的成熟,她们通常更善于合作,而不是竞争。因此填入competitive。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1FxK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
[A]befriend[B]directly[C]drives[D]slide[E]various[F]enormous[G]dumb[H]produce[I]blindly[J]affection[K]aware[L]observe[
Heissokindandgenerousthathealwayscastshis______uponthewaters.
[A]benefits[I]flourishing[B]commissions[J]saddle[C]extravagant[K]inclination[D]similar[L]mounted[E]inaccessi
[A]benefits[B]moving[C]restrict[D]waste[E]similar[F]save[G]separately[H]different[I]multiple[J]nonsalaried[K]number[L]
[A]covering[I]little[B]clear[J]fog[C]slowly[K]immediately[D]walking[L]named[E]trucks[M]outskirts[F]surr
TheImportanceofHavingHobbiesPeoplenowadaysarefacingmoreandmorepressuresinlifeandhencetheyaremorelikelyt
A、Snakes.B、Ferrets.C、Spiders.D、Frogs.D本题考查细节。由句(9)可知,女士说不知是否提过其他的宠物种类,如蛇、雪貂和蜘蛛。对话中没有提到青蛙,因此D为答案。
A、Sheenjoyeditalot.B、Shefreakedout.C、Shepanickedabit.D、Shefeltcalmandrelaxed.C本题考查人物特征。由句(3)可知,女士说她当时确实有点惊慌。因此C
A、Mentaldiseases.B、Sleepproblems.C、Highbloodpressure.D、Heartproblems.A本题考查细节。由句(2—1)和(2—2)可知,不活动的人可能会有睡眠问题或者容易得感冒,并且缺乏锻
随机试题
用麻绳作起吊索具,轻便、易绑扎,但(),易磨损、磨烂变质。
克罗恩病最常见的并发症是
A.肾上腺素B.麻黄碱C.多巴胺D.去甲肾上腺素E.多巴酚丁胺防治过敏性休克可选用
(2006)图示梁在所示荷载作用下,其剪力图为下列何项?(提示:梁自重不计)
知识产权的基本特征包括( )。
下列滞报金的日征收率和起征点中哪项符合规定。()
下列关于个人教育贷款的表述,错误的是()。
国英公司是一家公开上市的企业,为了响应财政部、证监会等关于建立内部控制的有关文件的精神,决定大手笔建立公司内部控制系统,同时决定将此项工作委托国泰会计师事务所实施,在与该事务所接触时,国英公司的领导层提出如下建议要求国泰事务所参考:第一,内部控制作为该企业
王某给有关部门写信,反映自己关于推进素质教育的意见。这是公民依法行使()。
Youwillbeaskedtotalkaboutafamiliartopic.Afteryouhearthequestion,youwillhave15secondstopreparearesponsean
最新回复
(
0
)