首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Nowadays young people tend to phone more often than write to each other. So, some say that phones will kill letter writing. What
Nowadays young people tend to phone more often than write to each other. So, some say that phones will kill letter writing. What
admin
2012-10-20
41
问题
Nowadays young people tend to phone more often than write to each other. So, some say that phones will kill letter writing. What is your opinion?
Write on ANSWER SHEET ONE a composition of about 150 words on the following topic:
Will Phones Kill Letter Writing?
You are to write three parts:
In the first part, state specifically what your view is.
In the second part, support your view with one or two reasons.
In the last part, bring what you have written to a natural conclusion or a summary.
Marks will be awarded for content, organization, grammar and appropriateness. Failure to follow the instructions may result in a loss of marks.
选项
答案
Will Phones Kill Letter Writing? Nowadays young people tend to phone more often than write to each other,So,some say that phones will kill letter writing,As a young man myself,I fully endorse this prediction, An overwhelming advantage of phoning over letter writing is its immediacy,If all goes properly,it takes just a second to get connected,The parties at the two ends of the line will then be able to freely exchange whatever information or feeling they like to, They don’t have to suffer a delay of several days,as in the case of letter writing,before they get across some ideas, Of course,some may object on the grounds that such immediacy is obtained at the costs of greater expense and lower quality,But,as modern technology matures,the two problems,if at all,will evaporate, Form the argument above,I can conclude that the favored use of phones will eventually eliminate the traditional letter-writing,
解析
1.全文要求分三个部分,因此,我们可以写三段。字数150字左右,时间必须尽量控制在35分钟内。
2.第一段必须具体而明确地陈述自己的观点。第二段:给出一至两个理由来支持本文所采取的观点。第三段:简要总结前面的讨论。
3.文体为议论文,讨论打电话会不会导致人们不再写信。
第1段:先引出话题(现在年轻人喜欢彼此打电话进行交流,而不喜欢写信。一些人由此断称将来人们不会再选择写信),再提出自己的观点(认为这一预测是有道理的,本人表示同意)。
第2段:给出主题句(如电话的一个巨大好处在于它能使交际具有即时性),然后具体阐述(如一打即通,不必像传统写信那样等待数日,同时能立即了解到对方的反应并进行沟通)。同时也可以考虑一下对方的反驳。
第3段:用不同的语言表达方式总结上面的讨论。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1GhK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
IsthereanyevidencethatthestandardofEnglishasaforeignlanguagehasimprovedintheyearssincetheSecondWorldWar?N
WhywastheUnitedStatescalleda"meltingpot"?
Iexpressedmy______tomycolleaguesatbeingunfairlydismissedbyourcompany.
Industryshouldgetridofhalfitsbosses,saysbehavioralpsychologistAlfredJ.Marrow."Adultsarequitecapableofhandling
ThehomelessmakeupagrowingpercentageofAmerica’spopulation.【C1】______homelessnesshasreachedsuchproportionsthatlo
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashiftinthinkingabouttheroleofpubliceducationinthe
Evenifyouhadrefused,the______wouldprobablynothavebeenverydifferent.
Languageswillcontinuetodiverge.EvenifEnglishweretobecometheuniversallanguage,itwouldstilltakemanydifferentfo
Parentsareoftenupsetwhentheirchildrenpraisethehomesoftheirfriendsandregarditasaslur(诋毁)ontheirowncooking,
Invain______togetintouchwiththeauthorities.
随机试题
伤寒并发肠穿孔或大出血最常见于病程
患者,男,35岁。因发热、颈部和腹股沟淋巴结肿大1个月来诊。行颈部淋巴结活检确诊为中高度恶性NHL。患者首选的化疗方案是
患者,男,68岁。脑血栓,医嘱静脉注射10%葡萄糖酸钙10ml立即。静脉注射后,哪项做法不对
期货交易所可以实行会员分级结算制度。实行会员分级结算制度的期货交易所会员由()组成。
甲公司某年的投资资本回报率为7%,销售增长率为10%;经测算甲公司的加权资本成本为75%,可持续增长率为7%。该年甲公司的业务属于财务战略矩阵中的()。
割占中国东北外兴安岭以南、黑龙江以北60多万平方千米的不平等条约是()。
设区域D为:由以(0,0),(1,1),为顶点的四边形与以为顶点的三角形合成.而(X,Y)在D上服从均匀分布,求关于X和Y的边缘密度fX(x)和fY(y).
WhichofthefollowingdoesnotapplytothemanagementofhumanresourcesinAmericancompanies?Whatisthemainideaofthe
情景:上个星期天你和爸爸,妈妈去奶奶家。任务:请你用英语写一篇50字左右的短文,谈谈你一天的活动。内容包括:怎么去的。一天干了什么。什么时候回家的。
A、11-weekcourseforcontrolduty.B、11-weekcourseforpatrolduty.C、9-weekcourseforcontrolduty.D、9-weekcourseforpatro
最新回复
(
0
)