首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In 2016, many shoppers opted to avoid the frenetic crowds and do their holiday shopping from the comfort of their computer. But
In 2016, many shoppers opted to avoid the frenetic crowds and do their holiday shopping from the comfort of their computer. But
admin
2020-08-21
69
问题
In 2016, many shoppers opted to avoid the frenetic crowds and do their holiday shopping from the comfort of their computer. But people are also returning those purchases at record rates, up 8% from last year.
What went wrong? Is the lingering shadow of the global financial crisis making it harder to accept extravagant indulgences? Or do people shop more impulsively when online? Both arguments are plausible. However, there is a third factor: a question of touch. And physically interacting with an object makes you more committed to your purchase.
When my most recent book Brand washed was released, I teamed up with a local bookstore to conduct an experiment. I carefully instructed a group of volunteers to promote my book in two different ways. The first was a fairly hands-off approach. Whenever a customer would inquire about my book, the volunteer would take them over to the shelf and point to it. Out of 20 such requests, six customers proceeded with the purchase.
The second option also involved going over to the shelf but, this time, removing the book and then
subtly
holding onto it for just an extra moment before placing it in the customer’ s hands. Of the 20 people who were handed the book, 13 ended up buying it. Just physically passing the book showed a big difference in sales. Why? We feel something similar to a sense of ownership when we hold things in our hand. It can motivate us to make the purchase even more.
A recent study conducted by Bangor University together with the United Kingdom’s Royal Mail service also revealed the power of touch. A deeper and longer-lasting impression of a message was formed when delivered in a letter, as opposed to receiving the same message online. The study also indicated that once touch becomes part of the process, it could translate into a sense of possession. In other words, we simply feel more committed to possess and thus buy an item when we’ve first touched it. This sense of ownership is simply not part of the equation in the online shopping experience.
As the rituals of purchase in the lead-up to Christmas change, not only do we give less thought to the type of gifts we buy for our loved ones but, through our own digital wish lists, we increasingly control what they buy for us. The reality, however, is that no matter how convinced we all are that digital is the way to go, finding real satisfaction will probably take more than a few simple clicks.
According to the last paragraph, which of the following is true?
选项
A、Physical stores could bring more satisfaction than online shops.
B、People still think highly of Christmas gift buying.
C、The digital age has more advantages than disadvantages.
D、Online shopping is a great choice for sales promotion.
答案
A
解析
根据题干关键词定位到原文最后一段。作者在段末指出finding real satisfaction will probably take more than a few simple clicks(要找到真正的满足感远远不是点几下鼠标就能做到的),由此可知,作者认为虽然电子购物是大势所趋,但是购物者要想获得真正的满足感还是要去实体店,通过对实物的触碰感来获得真正的满足。故A项“实体店能带来比网上商店更大的满足感”正确。B项“人们依旧高度重视购买圣诞礼物”、C项“数字时代的优点多于缺点”和D项“网上购物是促销的一大选择”均不符合题意,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1H1Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Dopeoplegethappierormorefoul-temperedastheyage?Stereotypesofirritableneighbors【C1】______,scientistshavebeentry
Dopeoplegethappierormorefoul-temperedastheyage?Stereotypesofirritableneighbors【C1】______,scientistshavebeentry
Dopeoplegethappierormorefoul-temperedastheyage?Stereotypesofirritableneighbors【C1】______,scientistshavebeentry
Inthelate1960’s,manypeopleinNorthAmericaturnedtheirattentiontoenvironmentalproblems,andnewsteel-and-glassskysc
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarterofthe20thcentury.【C1】______inthe1900smostAm
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarterofthe20thcentury.【C1】______inthe1900smostAm
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarterofthe20thcentury.【C1】______inthe1900smostAm
Canada’spremiers(theleadersofprovincialgovernments),iftheyhaveanybreathleftaftercomplainingaboutOttawaattheir
ThemostthoroughlystudiedintellectualsinthehistoryoftheNewWorldaretheministersandpoliticalleadersofseventeenth
ThemostthoroughlystudiedintellectualsinthehistoryoftheNewWorldaretheministersandpoliticalleadersofseventeenth
随机试题
社会工作者小陈接待了前来求助的初中生小红,经过面谈和预估,小陈发现小红和母亲的沟通存在困难。针对小红的问题,小陈开展的下列服务中,属于直接介入的有()。
眼分泌物为黏稠状,分泌物中嗜酸性白细胞增多眼部有少许黏稠分泌物、黏性或白色泡沫样分泌物,结膜充血,有乳头增生或滤泡形成
从末次月经的第一天算起,阳历预产期的推测为()
香港入境货物的木质包装,使用针叶树木质包装的需提供该国《植物检疫证书》。( )
下列有关基因工程的叙述,错误的是()。
敌人已经发现我们了,这里不能久留,今晚六点出发瓦窑堡。
钟某性情暴躁,常殴打妻子柳某,柳某经常找同村未婚男青年杜某诉苦排遣,日久生情。现柳某起诉离婚,关于钟、柳二人的离婚财产处理事宜,下列哪一选项是正确的?()[2016年法考真题]
高考过后,同学们都在思考以后的发展,比如报考什么大学,选择什么专业等,而璐璐则看上去很轻松,他说这些父母都替他规划好了,只要听父母的就没错,璐璐的情况属于()。
数据流图是描述数据在软件中流动和变换的过程,而对数据流图中所包含的元素的定义则是()。
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortraveling,butthedeepestandmost【B1】______wayisthrou
最新回复
(
0
)