首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Let’s turn our focus now to【B1】. We all know what an advertisement is. It is essentially a message that【B2】something for sale. N
Let’s turn our focus now to【B1】. We all know what an advertisement is. It is essentially a message that【B2】something for sale. N
admin
2012-10-30
63
问题
Let’s turn our focus now to【B1】. We all know what an advertisement is. It is essentially a message that【B2】something for sale.
Now, there is an important precondition that must exist before you have advertising. That is a large supply of【B3】goods, that is, things to sell. You see, in a place where a demand for a product is【B4】than the supply, there’s no need to advertise. The early form of advertising goes back to many hundreds of years ago with a simple sign. There were shop doors that told you whether the shop was a bakery, a【B5】shop or whatever. Then was the introduction of the printing craze. Advertising increased substantially as printings for products like coffee, tea and chocolate appeared in newspapers and other【B6】as well as on the side of buildings. In the American【B7】, advertising in communication’s media like newspapers and pamphlets became a major factor in【B8】goods and services. By modern standards,【B9】not the splash sheet or the whole page spreads of today. Still some of them appeared on the front page of newspapers,【B10】, but the ads were current or local. Advertising really came into its own and became a central part of doing business during the industry revolution. Suddenly there was a much greater supply of things to sell. And as we said earlier,【B11】People’s attention had been drawn to the new product. Let’s take a look at some of the advertisements from that time.
Let’s turn our focus now to advertising. We all know what an advertisement is. It is essentially a message that announces something for sale.
Now, there is an important precondition that must exist before you have advertising. That is a large supply of consumer goods, that is, things to sell. You see, in a place where demand for a product is greater than the supply, there’s no need to advertise. The early form of advertising goes back to many hundreds of years ago with a simple sign. There were shop doors that told you whether the shop was a bakery, a butcher shop or whatever. Then was the introduction of the printing craze. Advertising increased substantially as printings for products like coffee, tea and chocolate appeared in newspapers and other periodicals as well as on the side of buildings. In the American colonies, advertising in communication’s media like newspapers and pamphlets became a major factor in marketing goods and services. By modem standards, these early advertisements were quite small and humble, not the splash sheet or the whole page spreads of today. Still some of them appeared on the front page of newspapers, probably because the news often consisted of less fresh reports from distant Europe, but the ads were current or local. Advertising really came into its own and became a central part of doing business during the industry revolution. Suddenly there was a much greater supply of things to sell. And as we said earlier, that is the driving force behind advertising. People’s attention had been drawn to the new product. Let’s take a look at some of the advertisements from that time.
选项
答案
Advertising
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1O57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、attheweddingB、beforeintermarriageC、afterpeoplegetmarriedD、untilrecentlyC参见“Itisonlyaftermarriagethatthevast
TheMuslimmarriageisa【S1】______andreligiouscontractbetweenthebrideandgroom.Thereligiousceremoniesandcelebrations【
A、Heshouldseeadoctor.B、Heshouldabandontheidea.C、Heshouldvisitafitnesstrainer.D、Heshouldstartwithalightwork
A、Becausetheyarerealizingtheimportanceofforeignlanguageintheirfutureworld.B、Becausetheydon’twanttocommunicate
Paperairlinetickets,oncetheindustry【36】,areonthefasttracktobeforgotten.IftheInternationalAirTransportAsso
Thechairmanwassodelightedtoseeallofthemembersoftheclubhad______attheconference.
Wecanacceptyourorder______(在预先付款的条件下).
A、Heisveryoldnow.B、Heisingoodhealth.C、Helivesinthecitynow.D、Heprefersdrivingacar.C短文最后提到Icertainlyhopeto
Areorganicallygrownfoodsthebestfoodchoices?Theadvantagesclaimedforsuchfoods【C1】______conventionallygrownfoodpro
A、Men.B、Women.C、Themanagerialclass.D、Theprofessionalclass.B细节题。浏览选项可知,选项中列出了不同的人,应该是针对一类人作出的提问。原文提到的是专业的和管理的阶层要比非技术工人和失业
随机试题
硫喷妥钠的禁忌证是
上唇周围和鼻部疖的危险可引起
第三代头孢菌素(头孢噻肟)的特点是
有关新生儿溶血症的论述,不正确的是
非法经营罪的犯罪客观方面包括( )。
沥青路面试验路铺筑属于()阶段。
采用股利增长模型估计普通股成本时,对于模型中平均增长率的确定,主要方法有()。
Z注册会计师验证被审计单位应付账款是否真实存在,可通过( )程序测试。函证应付账款时,一般选择金额较大的债权人,以及那些金额不大、甚至为零的债权人作为函证的对象,其原因是( )。
唐代陆羽被奉为______,他最著名的专著是______。
设=∫-∞ate′dt,则a=________.
最新回复
(
0
)