首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)I am standing under Hammersmith Bridge looking at something I have known all my life as a Londoner but am beginning to realiz
(1)I am standing under Hammersmith Bridge looking at something I have known all my life as a Londoner but am beginning to realiz
admin
2021-08-05
59
问题
(1)I am standing under Hammersmith Bridge looking at something I have known all my life as a Londoner but am beginning to realize that I don’t have a clue about. The River Thames has been here a lot longer than the city itself, but it has been keeping its secrets well hidden beneath those familiar muddy tones of green and brown. On a grey afternoon such as this one, the surface of the river is particularly unforgiving, and a tentative dip soon brings me close to fast-running water. This is the sort of stuff that carries people away to a watery doom and I don’t want any part of that.
(2)But I’m here with an open mind at this family beach party in Hammersmith, part of a series of events in South East Marine Week. It is not a beach party in the traditional sense, needless to say, more an opportunity to get a little gentle education. I had been vaguely aware, over the past few years, that the river was getting cleaner all the time. Its very appearance, it appears, is deceptive, because its color is a result of the natural silts which are constantly disturbed from the bottom. From being a river that supported no fish at all, it can now boast more than 100 different types. I was aware that the Thames occasionally played host to a well-publicized dolphin or seal, but this diversity was news to me. It is all the result, I was informed, of the fact that the North Sea pours up the river twice a day, bringing with it all the teeming life of those salty depths.
(3)I took a deep breath and went for a light dredge with a net. The results didn’t look like much at all, but when carefully sifted my sample was teeming with tiny shrimps, which are the basic foodstuff of the river, the tiny little fellows holding the key to the food chain. There were, thankfully, better fishermen here than me, and there was great excitement when someone captured a flounder. Granted, it was about an inch long, but the flounder was otherwise perfect in every detail. Further excitement was to follow, with the capture of the shell of a crab, but that did not last long. The shell belonged to a Chinese mitten crab—so called because it appears to have mittens on its claws. Rachel Hill from the Environment Agency explained to me that it ate everything in its path, suffered no effective predators, and caused havoc by its habit of burrowing into the river banks, which are consequently being eroded. Furthermore, the fact that it was only a shell meant that somewhere not too far away the former occupant was going about its business—only this time it would be bigger. This unwanted visitor, a delicacy in the restaurants of Chinatown, is here to stay.
(4)Further up the beach, enthusiastic volunteers were coping with another menace, this one of human making. The amount of rubbish on this relatively small stretch of the river was astonishing and depressing. There were the expected plastic bottles and hamburger cartons, tossed away carelessly by idiots. To my surprise, there was also the wheel from a car, complete with tyre. The most sinister items were also among the smallest: slim white sticks which looked as if they might have come from a child’s lollipop but are, in fact, cotton buds. The thought occurred that thousands of Londoners must come to the banks of the Thames each morning to clean out their ears. By the end of the afternoon, all this rubbish had been cleared away in a quite astonishing number of black bags, but it would have been better had it not been there in the first place.
(5)There was, however, great cause for optimism in the behavior of the kids who were present. They huddled excitedly round microscopes to look at tiny shrimps and gobies transformed into fearsome-looking creatures. They listened intently as it was explained to them how important it was to keep the river clean. Even the very smallest who were painting their fishy face masks might have gone away with the idea that fish are a good thing and worth looking after. It occurred to me that if the grown-ups persist in behaving like human Chinese mitten crabs, then it will be down to the coming generations to ensure that the good work which has already been done on this great river is not to be wasted.
Which of the following adjectives best describes the author’s attitude towards the future of the River Thames?
选项
A、Indifferent.
B、Concerned.
C、Negative.
D、Radical.
答案
B
解析
从原文最后一段我们可以推断出作者对泰晤士河未来的态度:孩子们的表现使他持乐观态度,这本身说明他对泰晤士河未来的关注,因此正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1PIK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Technologiescollapsethedistancebetweenadesireanditsfulfillmentbyreducingeitherthetimeortheeffortinvolved.Thi
Secondlanguageteachingshouldfocusonencouragingacquisition,andonprovidinginputthatstimulatestheconscious【S1】______
WhydosomanyAmericansdistrustwhattheyreadintheirnewspapers?TheAmericanSocietyofNewspaperEditorsistryingtoa
Individualsareincreasinglybeingaskedtotakeonsoleresponsibility—andassumetheburdenofrisk—forcomplexsavingstasks
Individualsareincreasinglybeingaskedtotakeonsoleresponsibility—andassumetheburdenofrisk—forcomplexsavingstasks
Accordingtoarecentsurvey,74%ofAmericanadultsonlineusesocialnetworkingsitessuchasFacebook,InstagramandTwitter.
(1)Itishardformodernpeopletoimaginethelifeonehundredyearsago.Notelevision,noplastic,noATMs,noDVDs.Illnesse
A、Speakingasfluentlyasanativespeaker.B、Gainingproficiencyinaforeignlanguage.C、Learningalanguagewellwithinamon
A、Becausetherewerealotofchoicesforwomen.B、Becauseshehappenedtobeofferedthechance.C、Becausebeingalibrarianis
(1)Likemanycampuses,PurdueUniversityhassometraditionalhotspotsforromance—"TheOldPump,"wherecouplesusedtomeeta
随机试题
TCP/IP协议具有什么特点?
小便涩痛可出现于下列哪些证候
为保证样本分布的()以及便于分配工作量和不同调查人员之间的工作衔接,在资料收集前必须划分调查区。
下列各项工作所需费用包含在设计合同价格中的有()。
在讲授七年级上册《秋天的怀念》之前,某教师为导入新课,向学生介绍本文作者史铁生的其他作品及作品集,以下介绍不正确的一项是()。
请认真阅读下列材料,并按要求作答。这些折痕相交于圆中心的一点,这一点叫作圆心,一般用字母O表示。连接圆心和圆上任意一点的线段叫作半径,一般用字母r表示。通过圆心并且两端都在圆上的线段叫作直径,一般用字母d表示。在同一个圆内,有多少条半径、多少条直径
2012年1—11月份,全国房地产开发投资64772亿元,同比名义增长16.7%,增速比1—10月份提高1.3个百分点。其中,东部地区房地产开发投资36719亿元,同比增长14.8%,增速比1—10月份提高0.5个百分点;中部地区房地产开发投资14035亿
地球以外的生命最大可能是存在于太阳系以外的某个行星。银河系本身包括1000亿个其他类似太阳的恒星,其中很多都可能有行星相随,这些行星与地球的相似程度足以使其成为生命的所在地。上面的陈述是以下面哪句为假设的?
Whichofthefollowingisthecorrectwaytotranscribeaphrasestructurerule?
A、He’stooexhaustedtocompete.B、He’sexcitedtheyareonthetop.C、He’safraidhewilllosetherace.D、Heprefersdoingexe
最新回复
(
0
)