首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the lumberyard by the lake, where trees from the woods were turned into boards for construction work, there was an old brick
In the lumberyard by the lake, where trees from the woods were turned into boards for construction work, there was an old brick
admin
2013-02-03
56
问题
In the lumberyard by the lake, where trees from the woods were turned into boards for construction work, there was an old brick building two floors high, and all around the outside walls were heaped great piles of soft sawdust. There were many of these golden mountains of dust covering that part of the yard right down to the blue lake. That afternoon, bored with having nothing else to do, all the fellows followed Michael up the ladder to the roof of the old building and they sat with their legs hanging over the edge looking out across the lake. Suddenly Michael said, "I dare you to jump down," and without thinking about it, he pushed himself off the roof and fell on the sawdust where he lay rolling around and laughing. "I dare you all!" he shouted. "You’re all cowards," he said, encouraging them to follow him. Still laughing, he watched them looking down from the roof, white-faced and hesitant, and then one by one they jumped and got up grinning with relief.
In the hot afternoon sunlight they all lay on the sawdust pile telling jokes till at last one of the fellows said, "Come on up on the old roof again and jump down." There wasn’t much enthusiasm among them, but they all went up to the roof again and began to jump off in a determined, desperate way till only Michael was left and the others were all down below grinning up at him calling, "Come on, Mike. What’s the matter with you?" Michael wanted to jump down there and be with them, but he remained on the edge of the roof, wetting his tips, with a silly grin on his face, wondering why it had not seemed such a long drop the first time. For a while they thought he was only fooling them, but then they saw him clenching his fists tight. He was trying to count to ten and then jump, and when that failed, he tried to take a long breath and close his eyes. In a while the fellows began to laugh at him; they were tired of waiting and it was getting on to dinnertime. "Come on, you’re a coward, do you think we’re going to sit here all night?" they began to shout, and when he did not move they began to get up and walk away, still shouting. "Who did this in the first place? What’s the matter with you all?" he called.
But for a long time he remained on the edge of the roof, staring unhappily and steadily at the ground. He remained all alone for nearly an hour while the sun, like a great orange ball getting bigger and bigger, rolled slowly over the grey line beyond the lake. His clothes were wet from nervous sweating. At last he closed his eyes, slipped off the roof, fell heavily on the pile of sawdust and lay there a long time. There were no sounds in the yard, the workmen had gone home. As he lay there he wondered why he had been unable to jump; and then he got up slowly and walked home feeling deeply ashamed and wanting to avoid everybody.
Why did the boys first decide to climb onto the roof of the building?
选项
A、To test their courage.
B、To pass the time.
C、To keep out of the way of the workmen.
D、To get a better view of the woods.
答案
B
解析
文章第一段提到工友们爬上屋顶之前说到"bored、with having nothing else to do",所以选择答案B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1UyK777K
本试题收录于:
A类竞赛(研究生)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
A类竞赛(研究生)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Likepeople,eachcountryhasuniquecharacteristics.Manycountriesareknownbytheproductstheyproduce.Theseproductsare
Researchhasshownthatcollegestudentscanlearnasmuch,ormore,frompeersastheydofrominstructorsandtextbooks.When
Bystudyingthenotebooks,correspondence,andconversationsofsomeoftheworld’sgreatthinkersinscience,art,andindustry
Whichofthefollowingstatementsbestdescribetheconditionofthepassengers?
TheMillenniumSeedBankProjectOneofthelargestconservationprojectseverundertaken,thisinternationalcollaboration
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobeaconfusingandfrustratingexperience.Thelecturerspe
Whenearlyexplorerssailedroundtheworld,theyusethestarstoshow【M1】________themtheirposition.Nowdriverscanusesate
Bandscomeandgo.Somebecomefamous.Othersdon’t.Someenjoygreatwealth.Othersmakenothing.Butwhy?Sometimestheyjust
Amanis48yearsold.Heaskstheothermanhowoldheis.Theothermananswers:"IamtwiceasoldasyouwerewhenIwasas
随机试题
海明威的第一部长篇小说是
男性,17岁。上腹部撞伤7小时,腹部剧烈疼痛伴恶心、呕吐2小时查体:神志清。血压75/45mmHg。全腹压痛,佯腹膜刺激征,肝区叩痛(+),移动性浊音(+)。最可能的诊断是
人参的主治病证有
下列哪些与丁溴东莨菪碱相符
A、口服给药B、肌内及皮下注射C、静脉注射D、静脉滴注E、舌下给药适用于少数粘膜易吸收的药物的给药方式是
估值错误的处理包括()。
关于爱情,正确的说法包括()
基础教育课程改革的核心理念是()。
秦汉四百年间,政治与文化相互推动,形成互补机制,其效应是:统一被认为是合理的、正常的,分裂则被认为是违理的、反常的。秦汉文化造成的这一定势,深刻地影响了此后两千年的中国历史。国家统一,使多元文化整合的速度与力度加强;而整合后的一统文化,具有强大的凝聚力和向
Everymeans______triedoutbutnooneworks.Ihaverunoutofmypatience.
最新回复
(
0
)