首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The private car is assumed to have widened our horizons and increased our mobility. When we consider our children’s mobility, th
The private car is assumed to have widened our horizons and increased our mobility. When we consider our children’s mobility, th
admin
2010-11-02
49
问题
The private car is assumed to have widened our horizons and increased our mobility. When we consider our children’s mobility, they can be driven to more places than they could visit without access to a motor vehicle. However, allowing our cities to be dominated by cars has progressively eroded children’s independent mobility. Children have lost much of their freedom to explore their own neighborhood or city without adult supervision.
Children’s independent access to their local streets may be important for their own personal, mental and psychological development. Allowing them to get to know their own neighborhood and community gives them a ’sense of place’. This depends on active exploration, which is not provided for when children are passengers in cars. Not only is it important that children be able to get to local play areas by themselves, but walking and cycling journeys to school and to other destinations provide genuine play activities in themselves.
The reduction in children’s freedom may also contribute to a weakening of the sense of local community. As fewer children and adults use the streets as pedestrians(步行), these streets become less sociable places. There is less opportunity for children and adults to have the spontaneous exchanges that help to engender a feeling of community. This in itself may exacerbate(加重) fear associated with assault of children, because there are fewer adults available who know their neighbors’ children, and who can look out for their safety.
As individuals, parents strive to provide the best upbringing they can for their children. However, in doing so parents may be contributing to a more dangerous environment for children generally. The idea that ’ streets are for cars and back yards and playgrounds are for children is a strongly held belief, and parents have little choice as individuals but to keep their children off the streets if they want to protect their safety.
In many parts of Dutch cities, and some traffic calmed precincts(区域) in Germany, residential streets are now places where cars must give way to pedestrians. In these areas, residents are accepting the view that the function of streets is not solely to provide mobility for cars. Streets may also be for social interaction, walking, cycling and playing. One of the most important aspects of these European cities, in terms of giving cities back to children, has been a range of "traffic calming" initiatives, aimed at reducing the volume and speed of traffic. These initiatives have had complex interactive effects, leading to a sense that children have been able to ’ recapture’ their local neighborhood, and more importantly, that they have been able to do this in safety. Recent research has demonstrated that children in many German cities have significantly higher levels of freedom to travel to places in their own neighborhood or city than children in other cities in the world.
According to the first paragraph,______.
选项
A、motor vehicles improve children’s independent mobility
B、the convenience of cars has also brought bad effects upon children
C、cars make children lose freedom for they are always supervised by their parents
D、parents should make full use of their cars to make their children independent
答案
B
解析
根据题干定位到原文第一段。文中第一、二句提到开车的方便,但三、四句接着指出在汽车主宰的城市,他们独立的活动能力慢慢受到了影响.孩子们失去了探索自己家附近区域或自己城市的自由。可见,作者认为汽车固然方便,但对孩子也有负面影响,故选B项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1Vs7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Thecropswereobliteratedfortheentireyear.B、Thecrop’snutritionalwasconsiderablylessened.C、Thesoilwaspermanently
Thenewsystemnowallowsfaxestobesentroundtheworld______(以最省事、最安全的方式).
Eachculturehasitsownformofacceptablegreetingbehavior,usuallybasedonthelevelofformalityfoundwithinthesociety.
Duringthe1990swewillwitnessmanytechnologicalchangesinthewaywecommunicate.Evenbooks,liketheoneyouarereading,
A、GivingSpainlessons.B、HavingprivateSpanishlessons.C、GivingSpanishteststostudents.D、Studyingcontinuallyfortwoday
A、Hewasn’tabletoproduceasinglebook.B、Hehadn’tseenachangeforthebetter.C、Hewasn’tabletohavearestforawhole
A、Takingpicturesunderwater.B、Connectingpipelines.C、Plantingseaweeds.D、Placingexplosivesunderthewater.C
A、Thechangeoflifestyle.B、Thechangeofthenatureofoccupations.C、Theincreaseofsocialwealth.D、Theincreaseofjobopp
A、Thespeedoflight.B、Thespeedoftelecommunications.C、Astronautslandingonthemoon.D、TheUnitedStates.B
A、Hehasmanypets.B、Hehasthreechildren.C、Hedoesn’tneedalargerhouse.D、Hiswifeispregnant.D由男士所说的She’shavingabab
随机试题
A.清创,一期缝合B.清创,延期缝合C.清创后不予缝合D.清创及植皮E.无须清创
A.右下腹痛伴咳嗽、胸痛B.右上腹钻顶样疼痛,局部深压痛C.腹痛伴呕吐,腹胀,X线见肠腔内有半月形液平面D.右上腹痛阵发加剧局部腹膜刺激征E.上腹突然剧痛,明显的腹膜刺激征
请问“工具、器具及生产家具购置费,是指按照有关规定,为保证新建或扩建项目初期正常生产必须购置的没有达到固定资产标准的设备、仪器、工卡模具、器具、生产家具等的购置费用。”如果达到固定资产标准该计入哪种费用?
有关地震的表述下列()正确。
下列关于最低工资立法的经济学分析,正确的是()。
培训需求分析的模型包括()。
小张将带领三位专家到当地B单位调研,距离B单位1.44千米处设有地铁站出口。调研工作于上午9点开始,他们需提前10分钟到达B单位,则小张应通知专家最晚几点一起从地铁站出口出发,步行前往B单位?(假设小张和专家的步行速度均为1.2米/秒)
[2005年]设函数u(x,y)=φ(x+y)+φ(x—y)+∫x-yx+yΨ(t)dt,其中φ具有二阶导数,Ψ具有一阶导数,则必有().
Lookatthechartbelow.ItshowstheGDPsofthreecountriesduring8years.Whichyeardoeseachsentencebelowthechartdesc
Whatdoconsumersreallywant?That’saquestionmarketresearcherswouldlovetoanswer.Butsincepeopledon’talwayssaywhat
最新回复
(
0
)