首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It’s a brand new world—a world built around brands. Hard-charging, noise-making, culture-shaping brands are everywhere. They’re
It’s a brand new world—a world built around brands. Hard-charging, noise-making, culture-shaping brands are everywhere. They’re
admin
2010-10-28
44
问题
It’s a brand new world—a world built around brands. Hard-charging, noise-making, culture-shaping brands are everywhere. They’re on supermarket shelves, of course, but also in business plans for network company startups and in the names of sports complexes. Brands are infiltrating (渗透) people’s everyday lives—by sticking their logos on clothes, in concert programs, on subway station walls, even in elementary school classrooms.
We live in an age in which CBS newscasters wear Nike jackets on the air, in which Burger King and McDonald’s open kiosks (小亭) in elementary school lunchrooms. But as brands reach (and then overreach) into every aspects of our lives, the companies behind them invite more questions, deeper scrutiny—and an inevitable backlash by consumers.
"Our intellectual lives and our public spaces are, being taken over by marketing—and that has real implications for citizenship," says author and activists Naomi Klien. "It’s important for any healthy culture to have public space—a place where people are treated as citizens instead of as consumers. We’ve completely lost that space."
Since the mid-1980s, as more and more companies have shifted from being about products to being about ideas. Starbucks isn’t selling coffee; It’s selling community! Those companies have poured more and more resources into marketing campaigns.
To pay for those campaigns, those same companies figured out ways to cut costs elsewhere, for example, by using contract labor at home and low-wage labor in developing countries. Contract laborers are hired on a temporary, per-assignment basis, and employers have no obligation to provide any benefits (such as health insurance) or long-term job security. This saves companies money but obviously puts workers in vulnerable situations. In the United States, contract labor has given rise to so-called McJobs, which employers and workers alike pretend are temporary—even though these jobs are usually held by adults who are trying to support families.
The massive expansion of marketing campaigns in the 1980s coincided with the reduction of government spending for schools and for museums. This made those institutions much too willing, even eager, to partner with private companies. But companies took advantage of the needs of those institutions, reaching too far, and overwhelming the civic space with their marketing agendas.
Why do the institutions want to partner with private companies?
选项
A、The massive expansion of marketing campaigns has taken place.
B、They want to infuse people with marketing ideas.
C、They want to be market-oriented institutions.
D、Government spending on the institutions is greatly curtailed.
答案
D
解析
细节推断题 。最后一段第一句指出,20世纪80年代市场营销活动大规模扩张的同时,政府对学校和博物馆的投入削减。第二句接着指出这一现象带来的后果:这些机构非常愿意,甚至渴望与私人企业开展合作。所以D “政府对教育机构的投入大幅度减少”就是这些机构希望与私人公司合作的原因,为本题的正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1az7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Ifyourhealthisinquestion,yougotothedoctor.Whentheentireplanet’swell-beingisatissue,it’stheWorldHealthOrga
A、Hiscoachdidn’thelphimenough.B、Hehadnochanceofwinning.C、Hiscoachdidn’tlistentohim.D、Hedidn’tfollowhiscoac
Aftermorethan40yearsofparalleldevelopment,theinformationandlifesciences--computingandbiology--arefusingintoa
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledEnergyCrisis,Youshouldwriteatleast1
A、Itwontheelectionseasily.B、Itlosttheelectionscompletely.C、Itattractedconsiderableattentioninnewspapers.D、Itdid
Computershavebeentaughttoplaynotonlycheckers,butalsochampionshipchess,whichisafairlyaccurateyardstickformeas
Drunkendriving—sometimescalledAmerica’ssociallyacceptedformofmurder—hasbecomeanationalepidemic.Everyhourofevery
A、Itisthrownaway.B、Itisburnt.C、Itisturnedintosomesolidobjects.D、Itisstoredunderground.B选项和方式有关。本题是细节题。从Theres
A、Theycarriedpassengers,butnotcargo.B、Theywerelarge,butsurprisinglyfast.C、Theywerethefirstsuccessfulsteam-power
A、Youwillfeelweakandtiredwhenyougettheflu,butnotcold.B、Youwillcoughfrequentlyandforcefullywhenyougetthef
随机试题
患者,女,40岁。诊断为艾滋病,予抗病毒治疗,下列药物不适宜的是
通过输血传播的疱疹病毒有
A.诊断试验B.队列研究C.筛检D.病例对照研究E.现况研究
苦参碱属于
投标活动应遵循的原则是( )。
马先生今年40岁,打算60岁退休,预计他可以活到85岁,考虑到通货膨胀的因素,退休后每年生活费大约需要15万元(岁初从退休基金中提取)。马先生拿出15万元储蓄作为退休基金的启动资金(40岁初),并打算以后每年年末投入一笔固定的资金。马先生在退休前采取较为积
下列关于贷款重组的说法正确的是()。
委托方采用支付手续费的方式代销商品,受托方在商品销售后应按()确认收入。
导游员张某在带团中,擅自减少旅游项目,应当受到旅游行政管理部门暂扣导游证()的处罚。
阅读以下史料,并回答问题:明代阉宦之祸酷矣,然非诸党人附丽之,羽翼之,张其势而助之攻,虐焰不若是其烈也。中叶以前,士大夫知重名节,虽以王振、汪直之横,党与未盛。至刘瑾窃权,焦芳以阁臣首与之比,于是列卿争先献媚,而司礼之权居内阁上。迨神宗末年,讹言朋兴,群
最新回复
(
0
)