首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Dull. B、Horrible. C、Tranquil. D、Cool. A细节题。短文最后提到,误用蓝色会令人不适,如果没有暖色的搭配,蓝色甚至会显得冰冷而乏味(cold and sterile),故答案为A)。
A、Dull. B、Horrible. C、Tranquil. D、Cool. A细节题。短文最后提到,误用蓝色会令人不适,如果没有暖色的搭配,蓝色甚至会显得冰冷而乏味(cold and sterile),故答案为A)。
admin
2015-03-20
71
问题
Blue is the world’s favourite colour. It is also the colour most often associated with intellect and authority.
Most uniforms are blue. In Greek and Roman mythology, blue is the colour of sky gods. In the Old Testament, God is represented by deep blue. Blue is the dominant colour in the mosques of the world.[19]Blue symbolises truth, peace and cooperation. And that’s why it is the colour of the flag of the United Nations and of Europe.
As in the sky and water that surround us, blue is seen as a peaceful and refreshing colour. Blue light has seen to lower blood pressure by calming the nervous system hence relaxing the body and mind.[20]Blue creates large airy spaces. It makes rooms bigger.
Blue bedrooms are restful. Blue bathrooms are appropriately watery. Blue acquires depth with greens and reds. Light and soft blue makes us feel quiet and protected from the bustle and activity of the day. Dark blue represents the night making us calm. Its apparently calming effect makes it the perfect tone for the quieter zones of your living space.
[21]The wrong shade of blue can be uncomfortable. It can also be cold and sterile unless balanced with warmer colours.
19. Why does the United Nations use blue as the main colour of its flag?
20. What effect does blue have, according to the passage?
21. Without warmer colours, what impression would blue leave?
选项
A、Dull.
B、Horrible.
C、Tranquil.
D、Cool.
答案
A
解析
细节题。短文最后提到,误用蓝色会令人不适,如果没有暖色的搭配,蓝色甚至会显得冰冷而乏味(cold and sterile),故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1bl7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Foryears,mentalhealthprofessionalsweretrainedtoseechildrenasmereproductsoftheirenvironmentthatwereborngoodun
AuniquelaboratoryattheUniversityofChicagoisbusyonlyatnight.Itisadreamlaboratorywhereresearchersareatworks
A、Byinterviewingtheapplicants.B、Byexaminingtheapplicationletter.C、Bytakingsuggestionfromthestudentemploymentoffi
A、Thenumberofroomsintheapartment.B、Troublewithintheman’sfamily.C、Thereasonwhythemanhassomanyclocks.D、Whatt
对全球的应用程序(app)开发商来说,打入中国,这个世界最大的智能手机(smartphone)市场是非常不容易的。程序开发商们必须与数卜家应用程序零售店(retailstore)打交道,政府对这零售店的监管要比美国宽松。程序开发商在中国还必须努力避免自己
Wisebuyingisapositivewayinwhichyoucanmakeyourmoneygofurther.Thewayyougoaboutpurchasinganarticleoraservi
A、AustralianandAmerican.B、Guestandhost.C、Husbandandwife.D、Professorandstudent.C
Thetypicalpre-industrialfamilynotonlyhadagoodmanychildren,butnumerousotherdependentsaswell—grandparents,uncle
Idon’teverwanttotalkaboutbeingawomanscientistagain.Therewasatimeinmylifewhenpeopleaskedconstantlyforstor
A、Asasoftdrink.B、Asamedicine.C、Asflavoredhardcandy.D、Asacookingoil.B讲话者提到,可乐最初的配方源自药剂师约翰·潘伯顿所发明的一种治疗头痛的糖浆,这种糖浆需要用
随机试题
幽门梗阻所致的呕吐常发生在
下列组合,选择错误的是
肾不纳气所致的喘证,主要症状有()。
【2013专业案例真题下午卷】有一栋写字楼,地下一层,地上10层,其中1~4层带有裙房,每层建筑面积3000m2;5~10层为标准办公层,每层面积为2000m2,标准办公层每层公共区域面积占该层面积的30%,其余为纯办公区域,请回答下列问题。在四层有一
某单位的企业主管给某员工下达了一项任务,要求在规定的时间内完成。期间,该主管有事出差了,他回来那天正好是给员工布置任务的完成日期,以下是他们之间的对话。主管:月初布置的任务完成了吗?员工:我的工作需要财务部门提供数据支持,但财务部门未及时提供,所
以下事项不影响主营业务收入确认金额的是()。
我国法律规定的未成年人是指未满()周岁的公民。
正是因为有了充足的奶制品作为食物来源,生活在呼伦贝尔大草原的牧民才能摄人足够的钙质。很明显,这种足够的钙质,对呼伦贝尔大草原的牧民拥有健壮的体魄是必不可少的。以下哪项情况如果存在,最能削弱上述断定?
1923年,陈独秀说:“五四运动虽然未能达到理想的成功,而在此运动中最努力的革命青年,逐接受世界的革命思潮,由空想而实际运动,开始了中国革命之新的方向”。陈独秀所说的“中国革命之新的方向”是指
ThecultureoftheUnitedStatesisaWesterncultureoriginallyinfluencedbyEuropeancultures.Ithasbeendevelopedsince
最新回复
(
0
)