首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What is the news item mainly about?
What is the news item mainly about?
admin
2014-01-17
60
问题
What is the news item mainly about?
President Barack Obama is urging the U. S. Senate to act this week on extending benefits for 2. 5 million unemployed Americans. Mr. Obama says Americans without jobs are being held " hostage" by Senate Republicans who have blocked legislation to extend unemployment insurance that expired in June. (24)Three times in recent weeks, Republicans have used parliamentary tactics in the Senate to block the extension of benefits, angering the President at a time when he is trying to move this and other legislation through Congress before the congressional recess.
The White House has declared the unemployment bill an emergency measure, meaning it does not have to be offset by spending cuts in other areas of the federal budget.
选项
A、The endeavor of the U.S. government to raise employment rate.
B、The attempt of the U.S. government to cut spending.
C、The scramble for the mid-term election.
D、The argument on unemployment benefits extension.
答案
D
解析
归纳题。由句(23)及(24)可知,奥巴马和民主党敦促美国议会延长失业保险,而共和党人却不同意。故正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1iFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Tomwasn’tpaidbecausehewasthe______secretaryoftheassociation.
Whatisthisnewsmainlyabout?
Theactressisnotsobeautiful______thepressdescribedinadvance.
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,(1)______anyendeavor—traveling,cooking,orattendingschool—th
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,(1)______anyendeavor—traveling,cooking,orattendingschool—th
Howlonghasthemansufferedfromthesymptomshedescribed?
Accordingtothespeaker,yogashouldNOTbedescribedas______
Angyaldescribedthecaseofamanwithadomineeringfatherwhoshowedextremeswingsofmoodinrelationtohisson.Attimes,
随机试题
胃酸缺乏常见于
患者,女,56岁。颊侧牙龈黏膜黑色斑发现2年,大小约1.3cm×0.8cm,近期生长迅速,色素加深,周围有卫星。该患者可能的诊断为
关于可逆过程的判断( )。
下列各项收入中,属于工业企业的其他业务收入的有()。
反映上海20世纪230年代初期动荡社会生活面貌的长篇小说是()。
Iprefertocommunicatewithmycustomers______(通过写电子邮件而不是打电话).
某年级有84名学生,其中男生的年龄之和是女生的3倍。3年后,男生的年龄之和比女生年龄之和的3倍少36岁。问该年级男生有多少人?
Theindustrialagehasbeentheonlyperiodofhumanhistorywhich1.______mostpeople’sworkhastakentheformofjobs.Thei
Mr.Smithwasa【B1】______industrialist,buthewasnotsatisfiedwithlife.Hedidn’tsleepwellandhisfooddidnot【B2】______w
A、Eatinginacafeteria.B、Buyingsomethinginastore.C、Talkingonthetelephone.D、Gettingmoneyatabank.C
最新回复
(
0
)