首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Real policemen hardly recognize any resemblance between their lives and what they see on TV if they ever get home in time. There
Real policemen hardly recognize any resemblance between their lives and what they see on TV if they ever get home in time. There
admin
2008-11-29
34
问题
Real policemen hardly recognize any resemblance between their lives and what they see on TV if they ever get home in time. There are similarities, of course, but the policemen don’t think much of them.
The first difference is that a policeman’s real life centers around the law. Most of his training is in criminal law. He has to know exactly what actions are crimes and what evidence can be used to prove them in court. He has to know nearly as much law as a professional lawyer, and what is more, he has to apply it on his feet, in the dark and rain, running down a narrow street after someone he wants to talk to.
Little of his time is spent in chatting to pretty girls or in dramatic confrontations (对峙) with desperate criminals. He will spend most of his working life typing millions of words on thousands of forms about hundreds of sad, unimportant people who are guilty or not of stupid, minor crimes.
Most television crime drama is about finding the criminal: as soon as he’s arrested, the story is over. In real life, finding criminals is seldom much of a problem. Except in very serious cases like murders and terrorist attacks where failure to produce results reflects on the fame of the police little effort is spent on searching.
Having made an arrest, a detective (侦探) really starts to work. He has to prove his case in court and, to do that, he often has to gather a lot of different evidence. So, as well as being overworked, a detective has to be out at all hours of the day and night interviewing his witnesses and persuading them, usually against their own interests, to help him.
Why does the writer mention a lawyer in the second paragraph?
选项
A、To show that a lawyer’s job is more comfortable.
B、To emphasize that policemen are physically strong.
C、To compare a lawyer’s knowledge with policemen’s.
D、To indicate that a lawyer’s job is less important than a policeman’s.
答案
B
解析
该题考查考生对细节的理解。文章第二段中有一句话:警察所懂得的法律几乎要与专业律师一样多。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1ifK777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
WhereisthewomangettinginformationabouttheOperaHousetour?
HowtoGrowOldByBertrandRussellSomeoldpeoplealeoppressedbythefearofdeath.Intheyou
Eagles,soaringhigh,powerful,andfearless,havealwaysmadepeoplethinkofstrength,freedomandcourage.Forthisreason,c
Weallhaveexpectationsofwhata"normal"societylookslike,butsocietycantakeaninfinitenumberofdifferentforms,ast
Whydoesn’tthemancarryacamerawithhim?
Whydoesn’tthemancarryacamerawithhim?
Harryfirstbecameinterestedinadventuretravelbecausehisfather________.
Oneofthemostinterestingdevelopmentsinthetoymarkethasbeenthe【21】inthatmosttraditionaloftoys:trainsets.Models
Scientistsbelievetheyhavesolvedoneoftheenduringmysteriesofthesexes--whymencandrinkmorealcoholthanwomen.Many
【T1】读一本书恰似坠入爱河,你得全身心投入进去。(devoteoneselfinto)翻开书页之时,从封底或从封面的简介中,你对它或许有些许了解。但谁知道呢?那些只言片语并不总是正确的。有时候,人们在自我推销时是一种形象,等你深入了解后,你
随机试题
司法豁免权
______canbeseenfromthecomparisonofthetwocharts,salesofautomobilesjumped3.2percentinOctober.
施工队伍部署要求工人徒步上班路途应控制在()以内。
工薪业务循环过程形成的文件按业务顺序依次为()。
下列有关行政许可特征的表述中,正确的有()。
某股份有限公司已发行的股份总额为30000股,近些年经营良好,为鼓舞职工的工作热情,拟收购本公司的股份用于奖励优秀职工,以下是几个律师的意见,正确的是()。
请认真阅读下列材料,并按要求作答。跨越式跳高是跳高过杆技术中最早采用和最简易的一种。从侧面直线助跑,用离杆远的一腿起跳。腾空后,摆动腿先越过横杆后内旋下压,两臂稍后摆,使臀部迅速移过横杆,同时上体前倾并向横杆方向扭转,接着起跳腿高抬外旋,完成过
Inthebook,Newtonisshownasagiftedscientistwhostoodatthepointinhistory________magicendedandsciencebegan.
DoYouReallyNeedtoDrinkEightCupsofWateraDay?A)Drinkingeightcupsortwolitersofwateradayislongstandingadvice
Afterintensiveresearch,scientistshaveconcludedthatpoliticianslie.InastudydescribedinBritain’sObservernewspap
最新回复
(
0
)