首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
FilmPro sells millions of videocassettes directly to consumers at $25 apiece for a $ 10 profit on each. However, FilmPro is losi
FilmPro sells millions of videocassettes directly to consumers at $25 apiece for a $ 10 profit on each. However, FilmPro is losi
admin
2014-10-21
50
问题
FilmPro sells millions of videocassettes directly to consumers at $25 apiece for a $ 10 profit on each. However, FilmPro is losing money because people are buying illegally copied versions of its $ 25 videocassettes at far cheaper prices. So far, one million illegally copied cassettes have been sold for $ 5 each. Illegal copying, therefore, has cost the company at least $ 10 million in potential profits. Which of the following is an assumption that, if true, would allow the conclusion above to be properly drawn?
选项
A、The price of the illegally copied videocassettes never goes below $ 5 apiece.
B、At least one million more cassettes would have been purchased from FilmPro for $ 25 apiece if the illegally copied cassettes had not been available.
C、FilmPro refunds money to customers dissatisfied with the original cassettes.
D、The illegally copied tapes are of such high quality that it is virtually impossible to differentiate between them and the originals.
E、FilmPro never sells discontinued videocassettes at less than $ 25 apiece.
答案
B
解析
段落推理为“因为100万盘盗版录像带以5美元一盘出售,所以FilmPro损失了1000万美元的潜在利润”,那么这个推理成立暗含的假设是:正版带也能以每盘25美元,利润10美元卖出100万盘。所以(B)为正确答案;(A)、(C)、(D)均与推理无直接关系;(E)易误选,但“discontinued”段落中没有涉及,所以也不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1itO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
______therain,wewouldhavehadapleasanttriptothecountryside.
Scientistshavetoworkhardtokeep______withmoderndiscoveriesanddevelopments.
Personswhoareoverweightshouldwatchtheirdietcarefullyinordertolosepounds.Thebestwaytodothisistostartaweig
Onespringafternoonfiveyearsago,JimmywascryinginthehallofTaipei’sSherwoodHotel.Lifeseemedunfair.Thepeoplewho
Johnalwaystriesto______peoplewhoareusefultohimprofessionally.
Whenwetalkaboutintelligence,wedonotmeantheabilitytogetgoodscoresoncertainkindsoftestsoreventheabilityto
Onthe______ofoursalesforecast,wecanmakemoreprofits.
Insomecities,workaholism(废寝忘食工作)issocommonthatpeopledon’tconsideritunusual.Theyacceptthelifestyleas【C1】______Gov
Doeshehavedifficulty______English?
随机试题
A、硫酸镁B、多潘立酮C、米索前列醇D、奥美拉唑E、酚酞对左旋多巴治疗帕金森病引起的恶心和呕吐选用
简述韩非的行政组织思想。
协助患者向平车挪动的顺序为
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
中国甲公司委托中国某远洋公司运输一批货物至日本,由于是近港运输货物,货物先于正本提单到港,收货人日本乙公司凭副本提单加保函办理了提货手续。提货后未到银行付款赎单。后银行起诉承运人。对于本案,依《汉堡规则》的规定,下列选项哪些是正确的?()
【背景资料】某施工单位承担一机电工程项目安装任务。由于大型吊装的设备多,开工之前施工单位编制了施工方案并经批准,提交了施工进度网络计划,如图所示。在上述计划中,工序E与工序G共用一台200t履带吊车作业(其他工作不使用),E、G两工序不能同时或交
报检单必须加盖报检单位印章。( )
金融市场中最重要的金融交易价格是()。
在联合国气候变化峰会上,国家主席胡锦涛发表了题为《携手应对气候变化挑战》的重要讲话,______承诺,中国将继续采取强有力的措施,力争到2020年单位国内生产总值二氧化碳排放比2005年有显著下降。填入横线部分最恰当的一项是()。
Whomisthemanprobablycomplainingto?
最新回复
(
0
)