首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They advise her to change her mind. B、They agree with her. C、They think it is difficult to be a flight attendant. D、They say s
A、They advise her to change her mind. B、They agree with her. C、They think it is difficult to be a flight attendant. D、They say s
admin
2009-04-23
46
问题
Janet’s sister is a flight attendant for a famous international airline, and Janet wants to become one too, of course she is still too young.The minimum age for a flight attendant is twenty and Janet is only gust over sixteen.
For the moment she has taken a. job in an office. But she is going to attend evening classes. In particular, she wants to improve her French and 6he has also decided to take up a second language. This is because foreign languages are essential for a flight attendant.
Later on, when she is about eighteen, she plans to work in a hotel for a while. This will not be difficult to arrange because one of her uncles is the manager of a big London hotel. Among other things, she proposes to work in the kitchen and the dining-room. This will be especially valuable experience because an important part of a flight attendant’ work is to serve and feed the passengers.
Finally, if she has the time, she will go and work in a hospital for a while. Again this will provide more valuable experience,
So, you see, Janet has made up her mind and she is preparing for her career very carefully. But it was not easy for her to decide. She asked a large number of people and they all gave her conflicting advice!
选项
A、They advise her to change her mind.
B、They agree with her.
C、They think it is difficult to be a flight attendant.
D、They say she can earn a lot.
答案
A
解析
How do most people respond when she tells them her choice of her career.’?
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1lR7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theywillfeelannoyed.B、Theywillbesurprised.C、Theywillfeelintimated.D、Theywillbeimpressedbythem.D
A、Launchingacampaigninspecialistmedicaljournals.B、AdvertisingmedicinesthatneedaprescriptiononTV.C、Makingnewspape
Intelligencemakesforbetterleaders—fromundergraduatestoexecutivestopresidents—accordingtomultiplestudies.Itcertainl
A、Ithascausedthedeathofatleast10morechildrenthisweek.B、Ithasclaimed73livessofarfortheseason.C、Itisaswi
Children’sHealthcareofAtlantawantstomoveGeorgiaoutofthetop10listforchildhoodobesity(肥胖),officialssaid.
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonsquaredancing,apopularpastimeamongtheelderlyin
A、Collectingmorewoodfromforests.B、Growingmoreorganiccrops.C、Makinggooduseofforests.D、Modernizingfarmingtechnolog
B根据theoretically和personalizetheireducation定位到B段。原文说,多数利益相关者赞同,让学生有机会进行个性化的学习,从理论上说是更可取的做法。本题句子的helpful与原文的preferable对应,let对应gi
A、Reserveahomevisit.B、Calladoctordirectly.C、Fixthehomevisittime.D、CalltheCentresatanytime.A对话中男士提到,如果想让医生到家里治
A、Schoolsuseprivatedetectionservices.B、Teachersdiscussessaytopicswiththeirstudents.C、Teachersaskstudentstoturni
随机试题
A.72GyB.100GyC.89.8GyD.111.4GyE.84Gy假设早反应组织α/β=10Gy,晚反应组织α/β=3Gy,常规治疗2Gy×1次/天,每周5次×6周,则早反应组织有效生物剂量为
能直接将两种材料牢固地黏结在一起的物质通称为胶粘剂,目前在建筑工程中采用的胶粘剂主要为下列哪种?[2006年第043题]
(2012)对于具有良好润滑、防尘的闭式软齿面齿轮传动,工作时最有可能出现的失效形式是()。
甲投资方案投资当年的通货膨胀率为5%,名义折现率为11.3%,则该方案的实际折现率为()。
“汉语拼音的学习干扰英语音标的学习”体现的迁移种类是()。
给定资料近来,S市F村的很多村民称遭遇了“被移民搬迁”,当地人称之为“背皮”搬迁,一些本来就住在安置点附近的老住户,也披上了移民搬迁户的外衣,应付上级检查。村民A:我们的房子是自己掏钱盖的,后来开始实行移民搬迁,镇上干部说我们家也算搬
根据我国《刑法》的规定,自首的必备条件包括()。
下列程序的输出结果是()。#include<stdio.h>#defineF(x)2.84+x#definew(y)printf("%d",(int(y))#defineP(y)w(y)pmchar(’\n’》
你奶奶今年多大岁数了?
It’sunfairthatshewasoverlookedanddidn’tget______forheraccomplishments.
最新回复
(
0
)