首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Computers may one day turn night into day—with good old, natural sunlight. Colossal computer-controlled mirrors, thousands o
Computers may one day turn night into day—with good old, natural sunlight. Colossal computer-controlled mirrors, thousands o
admin
2017-09-04
24
问题
Computers may one day turn night into day—with good old, natural sunlight.
Colossal computer-controlled mirrors, thousands of feet across, may one day orbit the earth, reflecting sunlight onto a darkened United States.
Some scientists say that 16 of these mirrors, each about a half mile across could aim their reflected light at one area on the earth that was about 200 miles by 300 miles. That much light would equal about 56 moons.
The mirrors would be so high that they could catch the sun’s light as it was shining on the other side of the earth. The mirrors could orbit—thousands of miles high—at the same speed as the earth turns on its axis (轴). That way, the mirrors would always be over the same spot.
The aluminum-coated (涂铝的) , plastic mirrors could be folded up and packed into a space-ship, according to the scientists. Once released a few hundred miles in space, the mirrors, powered by a solar-powered engine, could make the rest of the trip into space on their own.
The scientists say that the computer-controlled mirrors could also be made to tilt (倾斜) slowly, so the reflected sunlight would sweep slowly along the surface of the earth. For example, as night fell, the mirrors could be tilted to light up Boston. Later on, as darkness spread slowly west-ward, Chicago, for example, then San Francisco could be lit up. The reflected sunlight would allow these cities to save up electricity. And in emergencies, such as power-failures, the mirrors could light up the affected area.
What no one knows yet is what effect this artificial daytime would have on plants, animals, and humans. Would it confuse some animals and harm plants that are used to regular day-night cycles? The scientists recommend that studies be done to find out what bad effects there might be.
Which of the following is NOT TRUE of the mirrors?
选项
A、They would be made of plastic and coated with aluminum.
B、They could be launched directly into space.
C、They would stay in the same position over the earth.
D、They could reflect sunlight to a large area on the earth.
答案
B
解析
第五段第一句“The aluminum—coated (涂铝的),plastic mirrors could be folded up and packed into a space ship,”与A对应。第四段最后一句“That way,the mirrors would always be over the same spot.”与C对应。第三段第一句“…reflected light at one area on the earth that was about 200 miles by 300 miles.”与D对应。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1liC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Theskiresortsareusuallycrowded.Therearemanypeople______skiing.
Manypeoplecatchacoldinthespringtimeand/orfall.Itmakesuswonder...ifscientistscansendamantothemoon,whyca
Manypeoplecatchacoldinthespringtimeand/orfall.Itmakesuswonder...ifscientistscansendamantothemoon,whyca
Manypeoplecatchacoldinthespringtimeand/orfall.Itmakesuswonder...ifscientistscansendamantothemoon,whyca
Nooneistrulygreatbuthewhoservesthepeopleheartandsoul.
Workingonanewspaperisaverybusyjob.Manynewspapers【21】eachday,andtheyhaveto【22】peoplewithallthelatestnews.The
Workingonanewspaperisaverybusyjob.Manynewspapers【21】eachday,andtheyhaveto【22】peoplewithallthelatestnews.The
Workingonanewspaperisaverybusyjob.Manynewspapers【21】eachday,andtheyhaveto【22】peoplewithallthelatestnews.The
Howmanythingscanyouseeinthenightsky?Alot!OnaclearnightyoumightseetheMoon,someplanets,andthousandsofspa
随机试题
A.顺气开郁B.补气回阳C.活血顺气D.补养气血E.行气豁痰血厥实证的治法
在平面直角坐标系内,平行于纵轴正向的方向作为基准方向,顺时针转至某直线的夹角,称为( )。
下列( )水利工程建设项目必须进行招标。
银行风险管理流程中,由各级风险管理委员会承担职责的是()。
根据支付结算法律制度的规定,个人或单位购买记名预付卡或一次性购买不记名预付卡一定金额以上的,应当使用实名并提供有效身份证件。该金额为()元。
在长度为n的有序线性表中进行二分查找,需要的比较次数为()。
Mostpeoplehavehadadogorwantedoneastheircompanionatsometimeintheirlives.Ifyouarethinkingofbuyingadog,ho
我的藏书都像是我的朋友,而且是密友。我虽然对它们并不是每一本都认识,它们中的每一本却都认识我。我每一走进我的书斋,书籍们立即活跃起来,我仿佛能听到它们向我问好的声音,我仿佛能看到它们向我招手的情景,倘若有人问我,书籍的嘴在什么地方?而手又在什么地方呢?
在分析影响市场利率和利率期货价格时,要特别关注宏观经济数据及其变化,主要包括()。
A、TheymighthavewatchedalotofTV.B、Theymustbeuninterestedinmath.C、Theymaybeunabletogotocollege.D、Theymight
最新回复
(
0
)