首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
Advantages and Disadvantages of Advertising The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive
Advantages and Disadvantages of Advertising The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive
admin
2017-11-16
49
问题
Advantages and Disadvantages of Advertising
The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects. Consumers may be convinced to buy a product of poor quality or high price because of an advertisement. For example, some advertisement have appealed to people’s desire for better fuel economy for their cars by advertising automotive products that improve gasoline mileage. Some of the products work. Others are workless and a waste of consumers’ money.
Sometimes advertising is intentionally misleading. A few years ago, a brand of bread was offered to dieters with the message that there were fewer calories in every slice. It turned out that the bread was not dietetic, but just regular bread. There were fewer calories because it was sliced very thin, but there were the same number of calories in every loaf.
______________________________________________________________________
Each consumer must evaluate her or his own situation. Are the benefits of the product important enough to justify buying? Advertising is intended to appeal to consumers, but it does not force them to buy the product. Consumers still control final buying decision.
选项
答案
On the positive side, emotional appeals may respond to a consumer’s real concerns. Consider fire insurance. Fire insurance may be sold by appealing to fear of loss. But fear of loss is the real reason for fire insurance. The security of knowing that property is protected by insurance makes the purchase of fire insurance a worthwhile investment for most people. If consumers consider the quality of the insurance plans as well as the message in the ads, they will benefit from the advertising.
解析
补写段落应该把给出的文章内容读透彻,从其他段落中尤其是第一段中寻求讯息,找出文章缺失的段落应该从哪些方面入手。
文章开头便告知:“The appeal of advertising to buying motives can be both negative and positive effects.”接着简要描述了一些负面的状况,并不排除广告中介绍的物品也却有奇效的。
第二段有一个总领句,即“Sometimes advertising in intentionally misleading.”之后列举了一个例子,来说明确实有一些广告是故意误导消费者的。
那么第三段应该是怎样的内容呢?我们先不急于判断,把最后一段内容阅读完毕再来判断。最后一段的内容是讲述,每一个消费者必须去估量自身的情况,去考虑想要购买的产品是否值得购买。广告固然是为了吸引消费者,但毕竟消费者自己有最终的决定权。这可算是一个小小的文章总结。
那么我们回过头来再去猜想第三段应该怎样补写。很自然,在经过文章开头的总领之后,加之已经介绍过了广告的负面结果,最终又对消费者的购物目的做了总结,第三段的内容应该是介绍一些有关广告的正面效应来和上下文衔接。段首应该有一个总领句,介绍广告也确实有积极的方面。为了和上段的结构照应,也应该列举一个例子来说明为什么也会有这样的正面效果。这样文章就被补写完整了。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1oyx777K
本试题收录于:
英语写作题库文史类分类
0
英语写作
文史类
相关试题推荐
intff(intn){staticintf=1;f=f*n:returnf;}main(){inti;for(i=1;i<=5;i++);
ConfuciusNootherphilosopherintheworldhashadmoreenduringinfluencethanConfucius.Forovertwothousandyears,his
Withaquestiontag:Idon’tthinkheisasuitablecandidateforthejob,_______?
Itispossibletowriteapersonaltestamentathome,_______apersonhasadequateliteracy.()
Pleaselistfourfrequently-usedwaysofword-formationwithexamples.
few,many,some,much,little,farItisimpossibleforso_______workerstodoso_______workinasingleday.
Withamodalverb:I’vedecidedtotakethejobandI_______changemymind.
Withanappropriaterelativepronounorrelativeadverb:Theprojecton_______theyhavebeenworkingfortwoyearsisatotalfa
Today,Marylearnedin_______schoolhowtobehavewellat_______table.()
Usingsubordination:TheconferenceonnuclearenergywasnotattendedbystudentsfromStanford.Wewereverydisappointedthat
随机试题
2012年年底,为了回家过年,甲和乙(15周岁)携带少量烟花爆竹在北京某火车站安检时被拒,甚为恼火。在候车厅因动车晚点,甲开口辱骂车站服务人员。登上动车后,因另一乘客找错座位,甲与其发生口角,并大骂其买的是黄牛的假票。乘车中,乙趁邻座不慎偷到其口袋中的红包
李某系一起故意伤害案的被害人。关于李某的诉讼权利,下列哪一说法是正确的?()
钢板桩格形围堰平面形式有()。
下面对涉税服务的法律责任表述正确的有()。
企业在进行本量利分析、敏感性分析时,不可同时应用边际分析。()
叶某因容留妇女卖淫,被某派出所处罚,在调查过程中,又发现叶某吸食毒品,于是决定对其处罚。在下列的治安处罚中,哪项是正确的?()
文化认同,是指特定个体或群体认为某一文化系统(价值观念、生活方式等)内在于自身心理和人格结构中,并自觉循之以评价事物、规范行为。下列不属于文化认同的是()。
下列关于法律渊源的表述,正确的有()(2015年一综一第49题)
若变量已正确定义并赋值,以下不能构成C语句的选项是
Planningisaveryimportantactivityinourlivesyetreallysophisticated.Itcangivepleasure,evenexcitement,【C1】______ca
最新回复
(
0
)