首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Some heartening statistics were reported last year by the Journal of the National Cancer Institute: the mortality rate for breas
Some heartening statistics were reported last year by the Journal of the National Cancer Institute: the mortality rate for breas
admin
2010-02-20
27
问题
Some heartening statistics were reported last year by the Journal of the National Cancer Institute: the mortality rate for breast cancer dropped nearly five percent between 1989 and 1992, the largest decline since 1950. The numbers were even more dramatic for young women: between 1987 and 1992, the mortality rate plummeted nearly 18 percent among white women younger than 40.
But discouraging news also surfaced: the mortality rate among black women has gone up, and the number of reported breast cancer cases is rising as well. Twenty years ago a woman s lifetime risk of breast cancer was one in 12; now it’s one in eight.
Nevertheless, we’ re on the verge of a revolution in treating this disease. Researchers now have a clear picture of how a cancer cell becomes a tumor -- and how cells break free from a tumor and glide through the bloodstream to seed a new one in another part of the body. And they better understand how the female hormone estrogen makes breast cancer cells grow. "I think we’re going to get this disease licked in my lifetime, "says Dr. Susan M. Love, director of the Revlon/U. C. L. A. Breast Cancer Center in Los Angeles.
Until that time, information is a woman’s most powerful tool. "A cancer diagnosis isn’t an emergency." Dr. Love says. "A patient should take time to educate herself and find out what the options are. "Most of all, a woman needs to re member that breast cancer is not death sentence, and that more than half of all women who develop it will live at least 15 years after their diagnosis.
Much of today’s. good news centers on refining old therapies. Here’s where we stand in treating breast cancer.
Surgery and Radiation. The most dramatic change in breast cancer treatment in the past 20 years is that mastectomy removal of the entire breast and often part of the underlying chest muscle -- is no longer considered the only safe course. The chances of survival are no greater after a mastectomy that after the less disfiguring lumpectomy -- in which just the tumor is removed and the breast is left intact -followed by radiation. "There are good reasons to choose mastectomy," says Dr. Larry Norton, chief of breast cancer medicine Manhattan’s Memorial Sloan-kettring Cancer Center. "But if you’ re a good candidate for lumpectomy, increasing your chances of a cure isn’t one of those reasons."
For about 30 percent of women, mastectomy is the only reasonable choice -- for example, a woman with small breasts and a large tumor, or one whose tumor is disseminated throughout the breast. But concerns about which procedure to choose often have more to do with life-style and attitudes. A lumpectomy requires radiation following surgery to kill any remaining cancer cells, which can mean outpatient visits five days a week for five to seven weeks. Scheduling could be a problem. Nancy Reagan, for instance, decided to have a mastectomy because radiation treatments would have taken too much time.
Many women, however, choose mastectomy out of fear and lack of information. Some patients are terrified of radiation and need to understand what it’s really all about, says Carol Fred, a clinical social worker at U. C. L. A’s Rhonda Fleming Mann Resource Center for Women with Cancer.
After a lumpectomy the machine that administers the treatment aims radioactive particles at the affected breast only. The treatments make most women tired and can sometimes leave the skin feeling sunburned. But the breast is not left radioactive.
Which statement do the researchers think is wrong?
选项
A、They know how a tumor is developed.
B、They know how a new tumor is seeded in the body.
C、They know how the female hormone estrogen makes breast cancer cells grow.
D、They know breast cancer is a death sentence to women.
答案
D
解析
该题问:下面哪一项的陈述研究者认为是错误的?A项意为“他们知道一个肿瘤是如何发展的”,这一项内容可从本文第三段中找到Researchers now have a clear picture of how a cancer cell becomes a tumor,因此A项不是正确选项。B项意为“他们知道一个新肿瘤如何被种在身体里”。在本文第三段中也可以找到此项内容how cells break free from a tumor and glide through the bloodstream to seed a new one in another part of the body,因此B项也不是正确选项。C项意为“他们知道女性荷尔蒙雌性激素如何使乳腺癌细胞增加”。在本文的第三段也可以找到出处,因此C项不是正确选项。D项意为“他们知道乳腺癌对于妇女来说等于判了死刑”。从本文的第四段中可以发现一句话Most of all,a woman needs to remember that breast cancer is not a death sentence.因此可知研究者认为D项是错误的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1rvO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Singlemumsarebetteratraisingtheirkidsthantwoparents—atleastinthebirdworld.Motherzebrafincheshavetoworkhard
A、Therearetoomanybooksformetoreadwithinsuchashorttime.B、Althoughtherearetoomanybooks,Icanfinishingreading
A、Idrovetothetheatrewithmyfamilylastnight.B、Icouldnotfindtheparkingplacelastnight.C、Iwalkedtothetheatrew
A、Asrecreationalcenters.B、Asresearchcenters.C、Asfamilypicniccenters.D、Aseducationalcenters.D
Thetermhomeschoolingorhometuition,asitiscalledinEngland,meanseducatingchildrenathomeorinplacesotherthana【
Thetermhomeschoolingorhometuition,asitiscalledinEngland,meanseducatingchildrenathomeorinplacesotherthana【
Ateamofworld-leadingneuro-scientistshasdevelopedapowerfultechniquethatallowsthemtolookdeepinsideaperson’sbrai
观察什么过程或事件会导致人们去选择一种更为简单的生活,是很有意思的事。有许多人因为经历了严重的疾病或挚爱的人的死亡而选择简单的生活。我们都知道,这些事件往往会让人停下来思考,然后对生活做出判断。还有些人选择简单的生活是因为他们想有更多的时间来陪孩子。但我认
Howisurbanizationnegativelyaffectingoursociety?Theanswertothisquestionisnotasimpleone.Urbanism【C1】______,polit
A美国历史。询问和MartinLutherKingJr.处于同一时期的美国总统。MartinLutherKing所处的时代是美国民权运动时期,当时的美国总统是JohnKennedy,两人先后遇刺身亡。AbrahamLincoln领导了美国
随机试题
对平坦型上皮异型(FEA)的描述不正确的是
患者男,36岁。2周前发现右下后牙牙龈有小包,平时无明显不适。检查见右下第一磨牙咬合面深龋,穿髓孔探无感觉,叩诊(±),右下第二磨牙根尖处牙龈有瘘管开口,挤压有少许脓液溢出。X线片见右下第一磨牙近中根尖X线透射区不规则,边界模糊。为确诊牙龈瘘管的病牙,
氯丙嗪的不良反应中错误的是
女,50岁。反复低热,伴四肢大、小关节肿痛1年。WBC8.0×109/L,Hb100g/L,PT250×109/L,ANA(-),RF(+)。经多种抗生素正规治疗无效,正确的诊断是
下列关于出让、国家作价出资(入股)、国家租赁和授权经营国有土地使用权变更登记的权属审核的描述中,正确的有()。
对于三相异步电动机而言,在满载起动情况下的最佳起动方案是()。
石灰稳定土适用于()。
在良好的环境中,有的人没有什么成就,甚至走向与环境所要求的相反的道路;在恶劣的环境中,有的人却“出淤泥而不染”。这种现象说明()
Warmaybeanaturalexpressionofbiologicalinstinctsanddrivestowardaggressioninthehumanspecies.Natural(1)_____ofa
在数据库管理系统中,下面哪个模块不是数据库存取的功能模块?
最新回复
(
0
)