首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It might be supposed that greater efficiency should be achieved ff several people collaborate to solve a problem than if only on
It might be supposed that greater efficiency should be achieved ff several people collaborate to solve a problem than if only on
admin
2010-01-18
61
问题
It might be supposed that greater efficiency should be achieved ff several people collaborate to solve a problem than if only one individual works on it. The assumption is by no means invariably role.
Although groups often may increase the motivation of their members to deal with problems, there is a counterbalancing need to contend with conflicts arising among members of a group-and to give it coherent directions. Problem solving is facilitated by the presence of an effective leader who not only provides direction but permits the orderly, constructive expression of a variety of opinions; much of the leader’s effort may be devoted to resolving differences. Success in problem solving also depends on the distribution of ability within a group. Solutions simply may reflect the presence of an outstanding individual who might perform even better by himself.
Although groups may reach a greater number of correct solutions, or may require less time to discover an answer, their net man-hour efficiency is typically lower than that achieved by skilled individuals working alone.
A process called brainstorming has been offered as a method of facilitating the production of new solutions to problems. In brainstorming, a problem is presented to a group of people who then proceed to offer whatever they can think of, regardless of quality and with as few inhibitions as possible. Theoretically these unrestricted suggestions increase the probability that at least some superior solutions will emerge. Nevertheless, studies show that when individuals work alone under similar conditions, performance tends to proceed more efficiently than it does in groups.
Under special circumstances, however, a group may solve problems more effectively than does a reason ably competent individual. Group members may contribute different ( and essential) resources to a solution that no individual can readily achieve alone; such pooling of information and skills can make group achievements superior in dealing with selected problems. Sometimes social demands may require group agreement on a single alternative, as in formulating national economic or military policies under democratic governments. When only one among several alternative solutions is correct, even if a group requires more time, it has a higher probability of identifying the right one than does an individual alone.
It can be seen from the passage that a group will be more efficient in ______.
选项
A、solving problems that need intensive study
B、analyzing information and data
C、dealing with national problems
D、selecting the best solution to a problem
答案
D
解析
根据文章最后一句:“When only one among several alternative solutions is correct,even if a group requires more time,it has a higher probability of identifying the right one than does an individual alone”,可断定[D]为正确答案;而其他各项内容文章中未涉及到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1uvO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
A、PeopleusingtheInternetwillsoonbealmostdoubled.B、PopulationisexplodingbecauseoftheInternet.C、Tenyearsago,onl
A、IknowmanybusinesspeopleattheBeachsideHotel.B、TheBeachsideistheonlyfavoritehotelformanybusinesspeople.C、Man
Ascrimeskyrocketsinmanycommunities,peoplearefinallybeginningtolookforlong-lastingeffectiveanswerstostemthetid
A、Theassignmentisboring.B、Theclasswascanceled.C、Dr.Hardlyphonedtheclassmembers.D、Dr.Hardlyistakingoverthiswe
ThefoundersoftheRepublicviewedtheirrevolutionprimarilyinpoliticalratherthaneconomicorsocialterms.Andtheytalke
ThefoundersoftheRepublicviewedtheirrevolutionprimarilyinpoliticalratherthaneconomicorsocialterms.Andtheytalke
A、Sheturnedoffthelights.B、Shefoundherlockhere.C、Theclasswascancelled.D、Theclasshasfinished.D
IusedtoboastthatBritainwasarelativelyuncorruptsociety.LookatFrance,Iwouldsay,whereahighproportionofrecent
TheNationalAssociationfortheAdvancementofColoredPeoplemovedquicklyinApriltocancelplanstobestowalifetimeachie
Themaximofmannerisasubcategoryof_____.
随机试题
领导者具有正确的法治意识,需要做到
某省为改变奉省经济发展地区不平衡的结构矛盾,从东部沿海经济发达地区抽掉大批年富、力强的干部到西南经济欠发达地区挂职,试图把东部经济发达地区的经验移植到西南地区,除此以外,该省还在财政资金和政策方面向西南地区倾斜,同时,还动员东部企业到西南地区投资开发项目。
A、6,7-二羟基香豆素B、6-O-葡萄糖-7-羟基香豆素C、7,8-二羟基香豆素D、6,7-二甲氧基香豆素E、6-OCH3-5,8-二羟基香豆素Molish反应呈阳性
根据《行政诉讼法》,属于人民法院行政诉讼受理案件范围的是
投资资金300万元,产生利息36万元,则投入资金的年利率为12%。()
组织的领导者应该学会“弹钢琴”,这种说法指的是领导者要全面地看问题。()
科尔伯格提出了道德发展水平的六阶段理论。
阅读下列说明和图,回答问题1至问题4,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某大学欲开发一个基于Web的课程注册系统,该系统的主要功能如下:1.验证输入信息(1)检查学生信息:检查学生输入的所有注册所需信息。如果信息不合法,则
如果一台CiscoPIX525防火墙有如下配置:Pix525(config)#nameifethernet0P1security100Pix525(config)#nameifethernet1P2security0Pix525(con
有以下程序,程序运行后的输出结果是main(){chara=’H’;a=(a>=’A’&&a<=’Z’)?(a+32):a;printf("%c\n",A);}
最新回复
(
0
)