首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What can you learn from stamps? We can learn many things about ______ from stamps. Why do nearsighted people wear glasses? In o
What can you learn from stamps? We can learn many things about ______ from stamps. Why do nearsighted people wear glasses? In o
admin
2009-04-23
51
问题
What can you learn from stamps?
We can learn many things about ______ from stamps.
Why do nearsighted people wear glasses?
In order to see ______.
Stamp-collecting is a very interesting and useful hobby. You can learn many things about geography and history from stamps. Today more people collect stamps than ever before, and special stamps are often printed for these people. If you buy a new stamp and put it on an envelope on the first day it is sold, the envelope may be worth a lot of money in the future. Many stamp collectors go to the post office when new stamps are being sold.
People all over the world like collecting stamps. Indeed, some doctors say that everybody likes collecting something. Some children enjoy collecting the tops of matchboxes and others like collecting coins. Collecting paintings is a hobby of many rich men, but they often do this to make money. They keep the paintings for a short time and then sell it at a much higher price. The ordinary people, of course, don’t want to do like that. They collect stamps for pleasure.
选项
答案
distant things clearly
解析
根据提示信息可知该题提问目的。听时抓住"Then they have to wear glasses in order to see distant things clearly".(然后他们就要带上眼镜以看清远处的物体),in order to后面接的就是原因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1vSK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
OperationoftheElectricCookerInwhatcontainershouldyouwashthericeyouaregoingtocook?Itshouldbewashedina___
A、None.B、Once.C、Twice.D、Fourtimes.D根据男士的回答“foursummers”可知,男士去野营四次了,故选D。
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowritealetterofrecommendationaccordingtothe
Howtoprotectyourcomputerfrombeingattackedbyavirus:Besuretohaveagoodantivirusprogramandupdateitregularl
A、Everytenminutes.B、Everyotherhour.C、Everyhour.D、Everyhalfhour.D
Inlargecompaniestheshareholdershaveverylittletodowiththeirday-to-dayrunning.
A、Atadrycleaningshop.B、Atarestaurant.C、Atamuseum.D、Ataclothingstore.D男士问“你觉得怎么样?”女士说“我很喜欢,但就觉得袖子短了,腰部紧了一些。”由此可以推断
When______tozerodegreecentigrade,waterwillbechangedintoice.
Itisnecessarythateveryone______acopyofthisbook.
Whatisthenameoftheplaceopentotourists?It’s_________.Whatisnotpermittedtododuringthevisittothecollege?L
随机试题
社会本位教育目的论的代表人物是()
事务处理、情报检索和知识系统等是计算机在科学计算领域的应用。()
闭合性胸外伤后出现严重皮下气肿和极度呼吸困难首先应考虑为
甲公司与乙公司之间的买卖合同纠纷,双方在仲裁过程中达成和解协议,此种情况下甲公司不具有下列哪一种权利?
宪法规范是调整有关社会制度、国家制度的根本原则,是调整国家政权组织以及公民基本权利和义务的()
注册验资的临时存款账户在验资期间只收不付。
主持“教学与发展”实验研究达15年之久的苏联教育家是()
党的建设是新的伟大工程,实施这项新的伟大工程,必须切实加强党的()。
A、Let’sgo.B、Don’tmentionit.C、It’sdelicious.D、Hereyouare.DwouIdyouplease…?表示请求,本题请求对方将报告递过来。肯定回答可以说Hereyouare.因此,选项
Thesweetconfectionknownaschocolateisconsumedtothedelightofmillionsworld-wideeveryday.Fewofthosesweet-toothed
最新回复
(
0
)