首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What do you do on days when the air doesn’t smell right? Soon, you might just check Google Maps. Google has teamed up with S
What do you do on days when the air doesn’t smell right? Soon, you might just check Google Maps. Google has teamed up with S
admin
2021-12-15
70
问题
What do you do on days when the air doesn’t smell right? Soon, you might just check Google Maps.
Google has teamed up with San Francisco-based sensor company Aclima and the US Environmental Protection Agency (EPA) to fit its Street View cars with environmental sensors. The cars will be used to produce up-to-the-minute neighbourhood pollution maps that could prove a lifesaver for people who suffer from asthma or other conditions that put them at risk when the air is bad. Air pollution kills an estimated 55,000 people every year in the US and 3.3 million worldwide.
Air quality is typically measured by stationary equipment scattered throughout a city: New York City, for example, has 17 monitoring stations. But widely spaced sensors have a limited capacity to model the dynamic processes at work in an urban area, especially with wind, sunlight, humidity and traffic patterns shifting continuously.
The Google-Aclima project, by contrast, will move the sensors on to the streets. Cars fitted with mobile sensing equipment will criss-cross city neighbourhoods throughout the day to collect data about air quality. Algorithms will distil millions of readings for pollutants and greenhouse gases, including carbon monoxide, ozone and fine particulates, into colour-coded maps for the city.
These real-time pollution maps will go live for residents in the San Francisco Bay area on Google Earth Engine, a geospatial analysis platform, early next year. Website visitors will be able to see which pollutants are moving through their neighbourhoods or heading their way. California’s Central Valley and Los Angeles will get their own maps later in the year.
Epidemiologists will be able to use the data generated to correlate, for example, the timing of asthma attacks or admission into hospital emergency rooms with air quality in a particular location at a given time, says Melissa Lunden, director of research at Aclima. " The health community is very interested," she says. " The data should also help meteorologists model how air moves and diffuses through the concrete canyons of cities. "
" Projects like these are going to help people make personal decisions," says Dan Costa, director of the EPA’s air, climate and energy research programme. "Do I walk down Acorn Street or Elm Street? Am I going to let my kids play outside today?"
"The revolution in low-cost portable pollution sensors will also prompt agencies such as the EPA to up their game," he says. "It’s going to move the government to provide information in a different way— information that is in real time, locally based and that people can actually use. "
Which of the following statements is Dan Costa most likely to agree?
选项
A、The Google project can help people choose more convenient routes.
B、People may avoid heavily polluted area with the new maps.
C、Low-cost sensors are more suitable for the new Google Maps.
D、The government has failed to provide useful information about air quality.
答案
B
解析
由题干中的人名关键词Dan Costa定位至文章第七段。推理判断题。定位段提到科斯塔认为,人们可以利用这些地图做一些个人决定,并在其后进行了举例说明,其中有关于外出路线的选择。由此可知,人们可以避开一些污染严重的地段,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1xx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Everyfiveyears,thegovernmenttriestotellAmericanswhattoputintheirbellies.Eatmorevegetables.Dialbackthefats.
Thenumberofdevicesyoucantalktoismultiplying—firstitwasyourphone,thenyourcar,andnowyoucantellyourkitchena
A、Thebankisprovidingmorefavorabletaxes.B、Thebankiscollectingmorefeesthanheexpected.C、Hereceivesabankstatemen
Itmaycomeasasurprisetomanyanexhaustedmotherorfather—butthinkingaboutyourchildrencouldimproveyourmemory,ast
Whatifwecouldreadthemindofaterrorist?ResearchersatNorthwesternUniversityinChicagosaytheyhavetakenastepclos
A、Becausesheisontheexecutivestaff.B、Becausesheisfamiliarwiththecompany.C、Becauseshehasknowledgeofmanagement.
A、Over87,000workerswilllosetheirjobsinautocompanies.B、Manypeoplewillhavetosaybye-byetotheirhighsalaries.C、T
A、Itisconsideredtobepartofthesecondaryeducation.B、Itisgiventoanyonewantingtogetadriver’slicense.C、Itiscar
A、Providingpublictransport.B、Solvingtheproblemofslums.C、Nationalizingalllandaroundcities.D、Buildinglegalhousingd
Whatdoyoudoondayswhentheairdoesn’tsmellright?Soon,youmightjustcheckGoogleMaps.GooglehasteamedupwithS
随机试题
___用于设置PowerPoint文稿中每张幻灯片的预设格式,这些格式包括每张幻灯片标题及正文文字的位置和大小、项目符号的样式、背景图案等。
男性,65岁,咳嗽2个月,痰中有时有血丝,伴消瘦。胸片发现肺部有一团块状阴影,考虑为肺癌。近来出现颜面、颈部及上肢水肿,但下肢无水肿。其水肿最可能的原因是
某私营企业从社会招收10名工人,同时招收了3名15周岁的工人,4名妇女因性别原因而未被录用,另有一名正在休产假的妇女也被辞退。新招收的工人要求组织工会,经理以私营企业不应有工会为由未允。根据我国的相关法律,上述做法哪些是错误的?()
常用不开槽管道施工方法有()等。
按照土地增值税有关规定,纳税人提供扣除项目金额不实的,在计算土地增值税时,应按照()。
决定一国经济的开放程度最关键的因素是()。
材料一材料二实现国家工业化是国家独立和富强的当然要求和必要条件,也是100多年来中国人民的夙愿。旧中国的工业在整个国民经济中只占很小的比重,1949年现代工业产值占工农业总产值的17%,而且发展极不平衡,仅有的一点工业基本上集中在沿海城市地
下列各项中,各类项目投资都会发生的现金流出是()。
KickingtheHabitWhatisabadhabit?Themostdefinitionisthatitissomethingthatwedoregularly,almostwithoutthin
They________havearrivedatlunchtimebuttheirflightwasdelayed.
最新回复
(
0
)