首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Its waterways are being increasingly polluted. B、People cannot get around without using boats. C、It attracts large numbers of
A、Its waterways are being increasingly polluted. B、People cannot get around without using boats. C、It attracts large numbers of
admin
2017-08-25
72
问题
W: Mr. De Keyzer, I’m a great lover of your book Moments Before the Flood. Can you tell us how you first became interested in this subject matter?
M: [5/6 - 1] In 2006, when the concert hall of the city of Bruges asked me to take some pictures for a catalogue for a new concert season around the theme of water, I found myself working along the Belgian coastline. [6-2] As there had been numerous alarming articles in the press about a climate catastrophe waiting to happen, I started looking at the sea and the beach very differently, a place where I spent so many perfect days as a child. This fear of a looming danger became the subject of a large-scale photo project.
W: [7-1] You wrote in the book: "I don’t want to photograph the disaster, I want to photograph the disaster waiting to happen." Can you talk a bit about that?
M: [7-2] It is clear now that it’s a matter of time before the entire European coastline disappears under water. The same goes for numerous big cities around the world. My idea was to photograph this beautiful and very unique coastline, rich in history, before it’s too late—as a last witness.
W: Can you talk a bit about how history plays a role in this project?
M: Sure. The project is also about the history of Europe looking at the sea and wondering when the next enemy would appear. In the images, you see all kinds of possible defense constructions to hold back the Romans, Germans, Vikings, and now nature as enemy No. 1. For example, there is the image of the bridge into the sea taken at the Normandy D-Day landing site. [8] Also, Venice, the city eternally threatened by the sea, where every morning wooden pathways have to be set up to allow tourists to reach their hotels.
W: Thank you, Mr. De Keyzer. It was a pleasure to have you with us today.
Questions 5 to 8 are based on the conversation you have just heard.
5. What does the man say about the book Moments Before the Flood?
6. When did the man get his idea for the work?
7. What will happen when the climate catastrophe occurs?
8. What does the man say about Venice?
选项
A、Its waterways are being increasingly polluted.
B、People cannot get around without using boats.
C、It attracts large numbers of tourists from home and abroad.
D、Tourists use wooden paths to reach their hotels in the morning.
答案
D
解析
浏览四个选项,根据选项中出现的increasingly polluted,cannot get around,use wooden paths等词可推测,此题与某现象造成的负面影响有关。题干问的是关于威尼斯男士说了什么。对话中男士提到威尼斯是一个永久受到海水威胁的城市,在这个城市中每天早晨人们都要搭起木板桥让游客到达酒店,故答案为D。A项(水路污染越来越严重),B项(没有小船人们就无法四处走动),C项(它吸引着国内外大量游客)对话中均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/20U7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
DoctorsinBritainarewarningofanobesity(肥胖症)timebomb,whenchildrenwhoarealreadyoverweightgrowup.So,whatshouldwe
A、Astoryinprose.B、Apoemthatrhymes.C、Atranslationofashortliterarywork.D、Ajournalabouttheprocessofwriting.A男
Corporationsasagroupofferavarietyofjobs.Mostlargecompaniessendpeopletocollegestointerviewgraduatingstudentsw
July11Ileftonmytriptoday.Havingbeenoverseasbefore,Ifeltsomewhatateasewiththeideaoftraveling【B1】______.
A、Theybecamemorepopular.B、Theyweremoreregulated.C、Theybecamebetterproduced.D、Theybecamelesshonest.B文章提到,两个法令的出台为
A、Growingindifferenceofcollegestudentstootherpeople.B、Ever-increasingInternetaddictiononcollegecampuses.C、Sharpdr
Karaokemayneverbethesame,thankstoresearchbeingpresentedinNashvilledetailingthelatestfindingsineffortstocreat
AmericansEugeneFama,LarsPeterHansenandRobertShillerwontheNobelPrizeforeconomicsonMondayfordevelopingmethodst
TheFrontierHeritageTheImpactoftheAmericanFrontier[A]AlthoughAmericancivilizationtookoverandreplacedthe
Thelocaleducationauthoritycompiledalistof"potentialsecurityproblems"oncampuslastweek.Theyincludefireaccidents,
随机试题
电动台钻钻深孔时,一般钻进深度达到直径的()倍时,必须将钻头退出进行排屑。
A.钼靶照片B.热图像C.B超D.细针抽吸细胞学检查对乳腺癌最有效的检出方法是
似引蛔线虫的感染方式为
患者女,30岁,半年前发现颈前部右侧鸽蛋大小包块,随吞咽上下移动,表面光滑,生长缓慢。1周前感冒咳嗽后颈部包块迅速增大,伴吞咽疼痛,局部有触痛。患者手术后一般情况稳定,发音正常,但6小时后逐渐出现呼吸困难。引流管引出少量血性分泌物,其呼吸困难的原因是
病人回病室后应采取的体位是采取此种体位的目的是
能区分咯血和呕血的主要依据是
下列哪项不属于四诊中听声音的内容
根据公司法律制度的规定,下列各项中,应当在提取法定公积金之前实施的有()。(2015年)
Whentraveling,youneedcomfortable,practicalclothingandasafewaytocarryyourmoney,passportandothervaluables.That’
A、Askforajobinterview.B、Talkaboutthearrangementofanewsconference.C、Makeadiscussionaboutthenewbook.D、Makean
最新回复
(
0
)