首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every country tends to accept its own way of life as being the normal one and to praise or criticize others as they are similar
Every country tends to accept its own way of life as being the normal one and to praise or criticize others as they are similar
admin
2014-04-23
67
问题
Every country tends to accept its own way of life as being the normal one and to praise or criticize others as they are similar to or different from it. And unfortunately, our picture of the people and the way of life of other countries is often a distorted (曲解) one.
Here is a great argument in favor of foreign travel and learning foreign languages. It is only by traveling in, or living in a country and getting to know its inhabitants and their language that one can find out what a country and its people are really like. And how different the knowledge one gains this way frequently turns out to be from the second-hand information gathered from other sources 1 How often we find that the foreigners whom we thought to be such different people from ourselves are not very different after all!
Differences between peoples do, of course, exist and, one hopes, will always continue to do so. The world will be a dull place indeed when all the different nationalities behave exactly alike, and some people might say that we are rapidly approaching this state of affairs. With the much greater rapidity and ease of travel, there might seem to be some truth in this at least as far as Europe is concerned. However this may be, at least the greater ease of travel today has revealed to more people than ever before that the Englishman or Frenchman or German is not some different kind of animal from themselves.
One who travels in a foreign country and learns its language will______.
选项
A、find out what its people are like
B、argue in favor of this country and the language
C、know the country and its people better
D、like its inhabitants and their language
答案
C
解析
文中第二段第二句说:“仅通过旅行或定居在一个国家并对这个国家的居民进行了解和学习他们的语言,一个人就能发现:一个国家和它的人民与自己的国家和人民是真正的相似。”由此我们可以得出:一个在外国旅行并对这个国家的语言进行学习的人将能更好地了解这个国家和它的人民。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/22WO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
RichardSatava,programmanagerforadvancedmedicaltechnologies,hasbeenadrivingforcebringingvirtualrealitytomedicine
ThecreationofUNwas,perhaps,themost______achievementofthe20thcentury.
PresidentCoolidge’sstatement,“ThebusinessofAmericaisbusiness,”stillpointstoanimportanttruthtodaythatbusinessin
Holdersofdeferredshareshavenorightstovoteatgeneralmeetingsorreceiveany________.
ThepopulationofPennsylvaniaincreasedfrom50,000in1730tomorethan200,000in1763,______tothethousandsofScotchIrish
Wehavecometorealizetheneedtoleaveenoughenvironmentalspaceforouroffspring.
AsmanyasonethousandyearsagointheSouthwest,theHopiandZunitribesofNorthAmericawerebuildingwithadobe-sun-baked
Itisalwayspraiseworthytoadmitone’serrorsandrectifythemwithoutdelay.
Inthesetimesoffastmediaandever-growingInternet,weareundersomanyexternalinfluencesthatitisanythingbuteasyto
A、Hediditlikeeveryoneelse.B、Hewasnotspeedingbasically.C、Hewouldliketopaythefine.D、Thepolicemanwasunfairto
随机试题
某企业经批准从2011年1月1日起按面值发行2年期面值为100元的债券10000张,债券年利率为6%(实际利率与合同利率一致),该债券每半年付息一次,每年7月1日和1月1日为付息日,该债券所筹资金全部用于新生产线的建设,该生产线于2012年6月底完工并交付
社会主义社会的中心任务是______。
典型心绞痛发作的临床表现为
治疗身热下利的代表方剂是
2019年4月1日,甲股份有限公司(下称“甲公司”)依法被A市市场监督管理局吊销营业执照,甲公司在未进行清算的情形下即办理了注销登记,导致公司无法进行清算。5月1日,甲公司债权人依法向人民法院提起了诉讼。根据公司法律制度的规定,甲公司债权人有权主张(
以人民币标明面值、供境内投资者以人民币认购和买卖的股票称为()。
长期以来,我国财政支出结构存在的主要问题有()。
每个人出生的时候都是蝌蚪,长大了都变作井底之蛙。这不是你的过错,只是你的限制,但你要想法弥补。要了解世界,必须到远方去。旅游的好处却不是一眼就能看到的,常常需要日积月累潜移默化地蓄积。有人以为旅游只是照一些相片、买一些小小的工艺品,其实不然。旅行让我们的身
关于计算机语言,下面叙述不正确的是()。
存储一个48×48点阵的汉字字形码需要的字节个数是()。
最新回复
(
0
)