首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In the late 1860’s, industry in America grew rapidly. More factories meant more jobs. But working conditions were dangerous. Emp
In the late 1860’s, industry in America grew rapidly. More factories meant more jobs. But working conditions were dangerous. Emp
admin
2011-03-26
62
问题
In the late 1860’s, industry in America grew rapidly. More factories meant more jobs. But working conditions were dangerous. Employees were forced to work as many as 16 hours a day in hot, dirty rooms. Children often worked alongside adults. Wages were usually very low.
Workers tried to improve conditions by forming unions. One of the first important unions was the Knights of Labor, formed in 1869. Blacks and women were welcomed as members. The Knights of Labor wanted an 8-hour workday, higher wages, and better working conditions. The union called for an end to the employment of children under age 14.
Together with other unions, the Knights of Labor tried to make changes through collective bargaining. Union leaders would meet with employers and talk. When collective bargaining failed, the unions resorted to strikes. When some strikes that the unions held turned violent, public opinion turned against them. Many members left the Knights of Labor, and by 1890 the union had died out.
But other unions survived. The AF of L, American Federation of Labor, was formed in 1881. It continued to push for the goals set by the Knights of Labor. However, most federal laws protecting workers and outlawing child labor were not passed until the 1930’s.
You can infer that most of the goals of the Knights of Labor were ______.
选项
A、unwelcome by the AF of L
B、not reached until after the Knights of Labor died out
C、not helpful to women
D、welcome by factory owner
答案
B
解析
本题为细节信息归纳推理题。题中关键词为infer...the goal of..。infer说明须利用文中所给的条件,根据短文提供的情景进行推理和概括,而不能只凭某句话或主观看法下结论。第3段末句...by 1890 the union had died out及第4段末句most federal laws...were not passed until the 1930’s说明Knights of Labour早在1890年便瓦解了,而含有保护工人权益内容的联邦法律直到26世纪30年代才被通过。故正确答案为B项。至于A项,其信息与文章内容不符;C项文中没有提及;D项内容不仅文章中没有,也不符合逻辑推理,所以都是错的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/22qC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Accordingtothepassage,thecomingofonlinejobsearchingbrings______.ProfessorChallengerthinks______.shouldbeconsid
Vegetablegardeningistherelaxingartandscienceofturningaloveforgrowingplantsintoameaningfulactivity.Havingvege
(Shoulditraintomorrow)wewouldcancelthegathering.
ThefirstAmerican______(perform)ofthisoperawasin1926.
HolidaycelebrationsintheUnitedStatesoften______.Thejudge______.
Iamnotofthosepeoplewholikeastrenuous(费力的)holiday;Ibelievein______.
Itwasacaseofemergency.Thefour-year-oldgirlawokeandsmelledsmoke.Shecouldn’twakehermother,soshedialed"zero"A
Ihadcutthemeatintopieces______motherstartedcooking.
Mostboys,andmanygirlstoo,haveatsometimeorotherstartedastampcollection.Stamp-collecting,or,tocallit【21】itsco
Itwasacaseofemergency.Thefour-year-oldgirlawokeandsmelledsmoke.Shecouldn’twakehermother,soshedialed"zero".
随机试题
下列说法中有误的是()
以下属于木的特性有
建设项目的进度控制计划包括()等,逐步由宏观到微观、由粗到细编制完成。
下列选项中,属于产业规划编制的原则有()
城市规划的实施体系的目的就是将经法定程序批准的法定规划付诸实施,其基本内容包括()。
小明构成累犯,下列表述错误的有()。
下列各项对产品成本的分析方法中,属于构成比率分析的是()。
下列各句中,没有语病的一句是:
我国有权行使国家立法权的国家机关是()。
当企业的经营目标保持不变时,企业模型就应该保持正确和不变,该特性称为企业模型的______。A)完整性B)实用性C)持久性D)可变性
最新回复
(
0
)