首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Do you want to live forever? By the year 2050, you might actually get your wish--providing you are willing to leave your biologi
Do you want to live forever? By the year 2050, you might actually get your wish--providing you are willing to leave your biologi
admin
2013-06-02
20
问题
Do you want to live forever? By the year 2050, you might actually get your wish--providing you are willing to leave your biological body and take up residence in silicon circuits. But long before then, perhaps as early as 2008, less radical measures will begin offering a semblance (外表,伪装) of immortality.
Researchers are confident that technology will soon be able to track every waking moment of your life. Whatever you see and hear, plus all that you say and write, can be recorded analyzed and automatically indexed, and added to your personal chronicles. By the 2030s, it may be possible to capture your nervous system’s electrical activities, which would also preserve your thoughts and emotions. Researchers at the Laboratories of British Telecommunications have defined this concept as Soul Catcher.
Small electronic equipment will pave the way for Soul Catcher. It would use a wearable supercomputer, perhaps in a wristwatch, with wireless links to micro sensors under your scalp and in the nerves that carry all five sensory signals. So wearing a video camera would no longer be required.
At first, the Soul Catcher’s companion system--the Soul Reader--might have trouble copying your thought in complete details. Even in 2030, we may still be struggling to understand the brain’s internal workings, so reading your thoughts and interpreting your emotions might not be possible. But these signals could be conserved for the day when they can be transferred to silicon circuits to rejuvenate minds as everlasting entities. Researchers can only wonder what it will be like to wake up one day and find yourself alive inside a machine.
For people who chose not to live in silicon, virtual immortality could still ease the sense of futility (无用) that now haunts many people. Individuals would know their lives would not be forgotten, but would be preserved as a thread in a multimedia quilt that keeps a permanent record of the human race. And future generations would have a much fuller understanding of the past. History would not be dominated by just the rich and powerful, Hollywood stars, and a few elite thinkers.
According to this passage, a Soul Catcher will be ______.
选项
A、a new invention in order to capture and preserve human thoughts
B、made by British scientists to offer a semblance of immortality
C、made of silicon circuits which can index people’s nervous activity
D、a new machine on which radical research measures have already made
答案
A
解析
细节题。文中第2段第3、4句给出了Soul Catcher的定义。即“It may be possible to capture your nervous system’s electrical activities,which would also preserve your thoughts and emotions.”由which引导的非限制性定语从句可知,它(Soul Catcher)是用来获取和保存人类思想的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2467777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Difficultbutrewarding.B、Variedandinteresting.C、Time-consumingandtiring.D、Demandingandfrustrating.B细节题。对话中当男士提及the
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribetheirfeelingstoyou?Weusebothwordsand【C1】______to
A、Theyareeverywhereandtasty.B、Foodisnottastybecauseofthem.C、TheyspoilthefoodinBritain.D、Theymakefoodtasteb
A、Reluctant.B、Hesitated.C、Pleased.D、Embarrassed.C用完餐后女士告诉男士希望分开结账。男士说没问题,他会马上把各自的账单拿过来。由此可见,男十很乐意满足女士的请求。故答案为C)。
A、Amanandawomanshouldfolloweveryoftheirownimpulserespectively.B、Agoodmarriagetakessomelevelofcompromisebetw
A、He’lltrainyoungfootballers.B、He’llrunhisownbusiness.C、He’llstillbeplayingfootball.D、He’llbecomeafootballcomm
TheNextSocietyTheneweconomymayormaynotmaterialize,butthereisnodoubtthatthenextsocietywillbewithussho
Canyouchangeyournamejustbecauseyoudon’tlikeit?Andtheanswerappearstobe"yes"inVirginiaand"no"inNewYork.Th
Toanyonepayingattentionthesedays,it’sclearthatsocialmediaarechangingthewaywelive.Face-to-facechattingisgivin
A、Healthconditionsimprovewithtimespentwatchinghealthyprograms.B、Comedyvideoscancuremostpeopleofchronicheartatt
随机试题
工程预付款回扣,关于起扣点的计算公式下列各项中正确的是()。
Despitehisdoctor’snoteofcaution,henever______fromdrinkingandsmoking.
结核性支气管扩张的好发部位是
最可能发生晕厥的心脏瓣膜病是
检测和校准的分包规定:当实验室由于未预料的或程序性的原因需将工作分包时,应分包给合格的分包方。以下选项中,属于未预料的或程序性的原因是()。
对列入《限制进口类可用作原料的废物目录》及《自动进口许可管理类可用作原料的废物目录》的废物合法进口的证明文件,是海关验放货物的重要依据。以下何种方式进口的上述管理的废物,均须事先申领进口废物批准证书。
企业的利润总额一般包括的三个部分是()。
流动性偏好理论认为,人民的货币需求行为是由交易动机、预防动机和投机动机决定的,根据该理论,以下选项中将引起货币需求下降的是()。
下列关于自动宏的叙述中,正确的是()。
FiveMythsaboutCollegeDebt[A]Thetrillion-dollarstudentdebtburdenhascausedmanydebatesaboutthevalueofcollege.
最新回复
(
0
)