首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
On the outside they might put on a brave face, hit the pub and talk even more about football. But a study has found that,【B1】___
On the outside they might put on a brave face, hit the pub and talk even more about football. But a study has found that,【B1】___
admin
2015-04-30
49
问题
On the outside they might put on a brave face, hit the pub and talk even more about football. But a study has found that,【B1】______popular belief, when a relationship is in trouble it is men who suffer the most. Romantic ups and downs【B2】______have a greater effect on the mental health of young men than women. While women are more likely to display their【B3】______to friends, men are more likely to store up their feelings—with negative health effects including making them more likely to drink【B4】______.
Professor Robin Simon, who led the study, admitted she was shocked that the results【B5】______the widespread assumption that women are more【B6】______to the emotional turn of relationships. " Surprisingly, we found young men are more【B7】______to the quality of ongoing relationships," she said. That means men’s【B8】______is more affected by the harmful stress of a rocky relationship.
The researchers also found that men get greater【B9】______benefits from the positive aspects of an ongoing romance. Professor Simon, of Wake Forest University in the U.S., said the findings could be down to the fact that young men often have few people in whom they confide apart from their【B10】______. Whereas women are more likely to have close relationships with family and friends.
【B8】
On the outside they might put on a brave face, hit the pub and talk even more about football. But a study has found that,(26)contrary to popular belief, when a relationship is in trouble it is men who suffer the most. Romantic ups and downs(27)apparently have a greater effect on the mental health of young men than women. While women are more likely to display their(28)depression to friends, men are more likely to store up their feelings—with negative health effects including making them more likely to drink(29)alcohol.
Professor Robin Simon, who led the study, admitted she was shocked that the results(30)overturned the widespread assumption that women are more(31)vulnerable to the emotional turn of relationships. " Surprisingly, we found young men are more(32)reactive to the quality of ongoing relationships," she said. That means men’s(33)mental health is more affected by the harmful stress of a rocky relationship.
The researchers also found that men get greater(34)emotional benefits from the positive aspects of an ongoing romance. Professor Simon, of Wake Forest University in the U.S., said the findings could be down to the fact that young men often have few people in whom they confide apart from their(35)romantic partner. Whereas, women are more likely to have close relationships with family and friends.
选项
答案
mental health
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/27h7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Diligent.B、Interesting.C、Creative.D、Cooperative.D预览选项可知,本题可能考查对某物的评价。短文中提到蜜蜂通过跳各种不同的舞蹈从而让同伴们知道自己找到了食物,这说明蜜蜂是善于合作的,故答案为D)。
A、Whatingredientshouldanutritionlabellist.B、Howtogetconsumerstoreadlabelsmorecarefully.C、Whatfoodinformations
A、Heisalcoholic.B、Hehaseyetrouble.C、He’sgotaheadache.D、He’sgotastomachache.A由男士提到的“以前我喝酒一点事都没有,但现在仅仅喝几杯之后,我就开始感觉很
A、ThatmoreChineseapplicantsfailtofindajob.B、Thataptitudetestisbecomingpopularworldwide.C、Thatapplicantsshould
A、Tiresomeandtroublesome.B、Romanticandpeaceful.C、Mentallyexhaustingbuthealthy.D、Physicallytiringbutrewarding.D选项内容
A、Peoplearenotfullypreparedforpotentialrisks.B、Peoplearenothealthyenoughforoutdooractivities.C、Peoplearetooea
A、Iloveyou.B、I’llbethere.C、Maybeyou’reright.D、There’snocharge.B原文提到“最有用的一句话就是‘I’llbethere’(我就来,我会在那里)”。故选B。
SixStepstoTacklingYourStudentLoans[A]Anypaymentisagooddebtpayment,butastrategycanbeusefultoo—evenifyours
Darkchocolateisknowntohelppreventheartdisease,becausecocoacontainschemicalscalledflavanols(黄烷醇)thatmayhelpreduc
Ontheoutsidetheymightputonabraveface,hitthepubandtalkevenmoreaboutfootball.Butastudyhasfoundthat,【B1】___
随机试题
行政复议属于()。
该患者诊断应考虑为主要诊断依据为
休克型肺炎经抗休克治疗,血压正常后少尿或无尿。应首先考虑的是
当事人的( )即是要约邀请。
试验管理标准与制度主要包括()。
企业应通过设置“应付债券”科目进行核算的有()。
在旅游纠纷案件中,旅行社可以是原告也可以是被告。()
()对于天空相当于海洋对于()
最初开展错误记忆实验的心理学家是
以下程序运行后的输出结果是【】。main(){inta=1,b=3,c=5;if(c=a+b)printf("yes\n");elseprintf("no\n");}
最新回复
(
0
)