首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Indifferent. B、Happy. C、Sad. D、Sympathetic. B新闻中提到,俄罗斯和乌克兰在足球上是竞争对手,因此在这儿有很多人都因为俄罗斯没能进军世界杯决赛圈而高兴(taking great delight that Rus
A、Indifferent. B、Happy. C、Sad. D、Sympathetic. B新闻中提到,俄罗斯和乌克兰在足球上是竞争对手,因此在这儿有很多人都因为俄罗斯没能进军世界杯决赛圈而高兴(taking great delight that Rus
admin
2023-03-10
76
问题
There’s great excitement that Ukraine is about to play in its first ever World Cup finals
. This country has never qualified for a major football competition before. It was only in the last few years that Ukraine burst onto the world stage. After the Soviet Union collapsed, some of its best players left for Russia. The two nations are footballing rivals,
so many people here are taking great delight that Russia has failed to qualify for the World Cup
. Ukraine’s opening game kicks off at 4:00 pm local time. Many people will be leaving work early with the government’s approval. The Prime Minister, Yuri Yekhanurov, has said that employers should ensure that everyone is able to see the game. Thousands of people are expected to gather in the capital’s main square to watch the event live on a giant screen.
3. Where is the news most likely to be reported?
4. What is the Ukrainians’ attitude to Russia’s failure to qualify for the World Cup?
选项
A、Indifferent.
B、Happy.
C、Sad.
D、Sympathetic.
答案
B
解析
新闻中提到,俄罗斯和乌克兰在足球上是竞争对手,因此在这儿有很多人都因为俄罗斯没能进军世界杯决赛圈而高兴(taking great delight that Russia has failed to qualify for the World Cup),B项Happy与新闻中的delight同义,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/29qD777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Britainisattractivetoworldwideadvertisersbecauseitisahomogenousmarket,sothereisnoneedtotailoradvertisementst
他饮他的花酒,我喝我的清茶。人生,需要一种境界:自我安定。面对别人的成功和荣耀,我喝我的清茶。我明白那掌声已有所属,匆匆忙忙赶过去,不会有成功等着你。还是自己再创业绩吧,跟着别人永远只能摸着成功的尾巴。凡事不逃避,我喝我的清茶,荷花居污泥而不染,
人们都说只有雄鹰和蜗牛能够到达金字塔的顶端。雄鹰因其与生俱来的天赋可以毫不费力地飞抵金字塔的顶端。蜗牛没有雄鹰的天赋,但它却一直坚持不懈地朝着自己的方向和目标,一步二步地向上爬行。虽然路途遥远且身负重担,也许还曾=次次地从金字塔的砖壁上掉下来,可它始终都没
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove;it’smoney.Sincethetruthisthatitisenergytha
A、Theyareanimportantfactorforthemantoconsider.B、Theyarenotsoimportantbecausethemanisstillyoung.C、Theyarep
(1)Ithaslongbeenbelievedthatthesmartphonesinourpocketsareactuallymakingusdumber;butnowthereisevidencefori
(1)Ithaslongbeenbelievedthatthesmartphonesinourpocketsareactuallymakingusdumber;butnowthereisevidencefori
A、Theonewho’sover50.B、Theonewho’sover90.C、Theonewho’sover80.D、Theonewho’sover100.D对话开头女士提到centenarian这个词,接着解
将所给信息填入下面的简历中。王晓华,男,生于1992年6月15日。家住东方市滨海路56号,联系电话为18619018764,电子邮箱wangxiaohua@163.com。从2006年9月至2009年7月就读东方市第一中学。自2009年9月至2012年
A、Heisinteresting.B、Heiskind.C、Heisstrict.D、Heisbad-tempered.B对话中间部分,男士说在他解释了原因之后,他的老板又原谅了他;女士补充说,布朗先生是个善良的人。
随机试题
被苏轼誉为“文起八代之衰”的唐代作家是()
关于肾细胞癌的MRI表现,下列哪项不正确
皮样与表皮样囊肿的区别是
自2007年1月1日起,国家对新增建设用地的土地有偿使用费征收标准在原有基础上提高______倍,提高后的新增建设用地土地有偿使用费征收标准由国土资源部或省、自治区、直辖市国土资源管理部门核定。
()是股票发行人就其发行的股票的承销事宜与股票承销商签订的具有法律效率的文件。
某大型国有企业是由国家单独出资、由地方人民政府委托本级人民政府国有资产监督管理机构履行出资人职责的有限责任公司。依照《公司法》的规定,下列有关该国有企业组织机构的表述中,不正确的是( )。
美国克莱蒙大学保罗.扎克博士曾进行过一个实验,研究对象被分成两组,一部分被喷射了催产素,一部分则被喷射了盐水。此后,实验对象需要在电脑上作出选择,是否把自己仅有的10美元中的一部分交给某一个陌生人,使得这部分钱可以提升三倍的价值,而陌生人也需要选择是否把剩
Theinventionofbothlabor-savingtoolsandtoolsofintelligenceisrarelyaccidental.Instead,itisusuallytheproductofh
某个智能研究所目前只有三种实验机器人A、B和C。A不能识别颜色,B不能识别形状.C既不能识别颜色也不能识别形状。智能研究所的大多数实验室里都要做识别颜色和识别形状的实验。如果以上陈述为真,以下哪项陈述一定假?
Giventhelackoffitbetweengiftedstudentsandtheirschools,itisnotsurprisingthatsuchstudentsoftenhavelittlegood
最新回复
(
0
)