首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Eskimos have developed a capacity to live peacefully with one another. They have not had a strict system of landownership, o
The Eskimos have developed a capacity to live peacefully with one another. They have not had a strict system of landownership, o
admin
2016-09-21
63
问题
The Eskimos have developed a capacity to live peacefully with one another. They have not had a strict system of landownership, one of the universal causes of conflict. They have evolved a system of food-sharing among families that makes the preservation of life possible. The absolute necessity of creating this safeguard against starvation has strengthened bonds between neighbors. Almost every traveler has noted the Eskimos’ friendliness and good humor toward strangers and among themselves. In a country where agriculture is impossible they have been forced to spend their energies in food-gathering rather than warfare. If one family disagreed with another, the usual solution was for that family to pick up its few possessions and go elsewhere. In the vast unused land, moving presented almost no problem.
The practice of infanticide, and suicide among the old people, seems to have been a factor of survival in times of food scarcity. The size of the family was controlled to some extent by the ability of the father as a hunter and by the abundance of game(猎物)in the area.
Marriage was a very serious and lifelong bond among Eskimos; in order to choose a permanent and compatible mate a number of trial marriages were permitted, each lasting perhaps half a year. During the trial period a couple usually lived with the girl’s parents and the young man hunted exclusively for his future father-in-law. If a child was born as a result of an unsuccessful trial marriage it was adopted by relatives or friends. Children are often given out for adoption in the Eskimos society and are eagerly adopted by other families, for the Eskimos’ camp and nomad(游牧民族的)group represent a kind of extended family. Polygamy(一夫多妻制)was occasionally practiced by the most successful hunters, but usually to protect a widow or a girl who had lost her father.
It is implied by the author that _____.
选项
A、the Eskimo fathers play the role of breadwinner
B、the Eskimo children are not cherished by their parents
C、when the Eskimos grow old, they usually kill themselves
D、the Eskimos will retain their way of life
答案
A
解析
根据第2段第2句可推断出选项A。文章提到爱斯基摩人会杀死婴儿,老人也会自杀,小孩通常送给他人收养,但这些都是在食物匮乏时出于生存的需要,所以选项B和C不对。文章谈到了爱斯基摩人的性格特点以及过去的一些风俗,但没有提及是否会继续这样生活下去,因此可排除选项D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2AY7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theirmotherstaughtthem.B、TheytraveledtoAfrica.C、Theylearnedinschool.D、Theytaughtthemselves.A
A、Lookforamoreexpensivehotel.B、Gotoanotherhotelbybus.C、Trytofindaquietplace.D、Takeawalkaroundthecity.C男士
A、Hemustmeethisteacher.B、Hemustattendaclass.C、Hemustgooutwithhisgirlfriend.D、Hemuststayatschooltofinishh
A、TheBritish.B、TheAmericans.C、TheRomans.D、TheRussians.C细节题。文中提到,罗马人首先使用记载式广告,他们把墙上的部分区域磨平并且刷白,然后写上或刻上广告,故答案为C)。
Becarefulwhatyousayaroundyourdog.Itmightunderstandmorethanyouthink.AbordercollienamedRicorecognizesthename
Becarefulwhatyousayaroundyourdog.Itmightunderstandmorethanyouthink.AbordercollienamedRicorecognizesthename
Becarefulwhatyousayaroundyourdog.Itmightunderstandmorethanyouthink.AbordercollienamedRicorecognizesthename
Stuntpeople(替身演员)arenotmoviestars,buttheyarethehiddenheroesofmanymovies.Theywerearoundlongbeforefilms.E
A、Hewearsjeanstotheofficeeveryday.B、Hedoesn’tcaremuchabouthisjob.C、HecanwearcasualclothestotheofficeonFr
TheRedistributionofHopeA)"HOPE"isoneofthemostoverusedwordsinpubliclife,uptherewith"change".Yetitmatterseno
随机试题
男性,35岁,反复黏液脓血便3年,一般情况好,体重无明显减轻。查体:左下腹压痛,未触及包块。最可能的诊断是
下列哪些药物限制饮水()
已知正弦电流的初相角为60°,在t=0时的瞬时值为17.32A,经过1/150s后电流第一次下降为0,则其频率为()。
清洗机械设备及装配件表面的防锈油脂时,其清洗方式可按()规定确定。
下列行为免征增值税的有()。
绩效考评效标是指评价员工绩效的指标及标准,具体包括()。
阅读下面的儿歌,并据此分析儿歌的主要特点。三个小和尚一个和尚挑水喝,二个和尚抬水喝,三个和尚没水喝。
地球的核心部分称为地核,地核中主要的元素成分是()。
设f(x)二阶连续可导,,则().
Cutoffbythestorm,theywereforcedto______foodforseveral.
最新回复
(
0
)