首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I heard a knock at the door. I peered through the peephole, and there was my father. As I opened the door, Dad began talking alt
I heard a knock at the door. I peered through the peephole, and there was my father. As I opened the door, Dad began talking alt
admin
2013-11-10
66
问题
I heard a knock at the door. I peered through the peephole, and there was my father. As I opened the door, Dad began talking although he seemed strangely out of breath, "The power is out all along the northern east coast. People are saying that something went wrong at Niagara Falls. A power line must have failed."
I was astounded. Power line?
I was getting on the elevator, and the door wouldn’t close. I got irritated with it and finally climbed down to the lobby — all nine stories — to find out what the matter was. That was just like Dad to get angry at something that didn’t work.
All of a sudden, we heard people shouting from outside. Dad opened up the window. "Wow, look out them!" Intrigued, I opened another window and looked out. The street was packed with cars whose drivers didn’t know when or where to go. Policemen filled the streets trying to mollify the pandemonium. Right across the road, workers, who had been trapped on the eleventh floor while building, attempted to cling to railing and climb down to safety. Peoples’ interrogating and mucous shouts filled the hot August air.
I realized my father was speaking, "We can’t stay up here. With no power, there will be no emergency services. If the building caught on fire, we’d be trapped. Let’s go and I’ll try to call Mom." He grabbed some cash and the cell phone. I followed him in the fatiguing trip down the stairs to the lobby. Why couldn’t we have gotten a room on the first floor?
I took a small couch and sat down. The stifling hotel lobby was full of people. Some were hoping to get a room; others had returned to the hotel because their flights had been canceled. Many attempted to contact family or friends on cell phones. I relaxed on the couch, noticing the only light in the room was from the few sunrays that managed to enter through the windows. Restless, Dad left to wander around Times Square. He could never sit around without being occupied.
After what seemed like hours, Dad finally returned. I let him sit on the couch while I tried to cool down on the marble floor. The sun had set, and the room was dark, illuminated only by two small candles that tossed shadows upon the wall.
I lay down on the floor and tried to nap. The surface was very hard, but it was nice and cool. I drifted off to sleep only to awaken immediately. At first this had been an exciting adventure, but now I just wished the electricity would come back on so we would be able to go back to our room. I lay there with my eyes closed, unable to sleep, listening to people nearby as they talked. I must have finally. fallen asleep though, for I woke up and asked Dad what time it was.
"Eight. The lights are on two blocks down from us. The power should come back on pretty soon." He paused, a look of reverie on his face, "You know, last night 1 was able to see the stars over Times Square. I wonder how long it’s been since somebody was able to say that."
How did the author feel about the power failure at first?
选项
A、Angry but excited.
B、Irritated but relaxed.
C、Worded and uneasy.
D、Restless and anxious.
答案
A
解析
态度题。询问文中人物的态度。文章开头作者在刚听说停电的时候非常生气;但在倒数第二段第四句话中作者又说这是一个exciting adventure,可见A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2EFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Hawaii’snativeminorityisdemandingagreaterdegreeofsovereigntyoveritsownaffairs.Butmuchofthearchipelago’spoliti
Throughpeople’swholelife,itisimpossibleforthemtosucceedallthetimewithoutanyfailure.Somepeoplelearnalotfrom
Atdusk,asparrowfliesthroughthedarkwoodsinsearchofameal.Spottingaplumphawkmothclingingtoalargetreetrunk,t
Atdusk,asparrowfliesthroughthedarkwoodsinsearchofameal.Spottingaplumphawkmothclingingtoalargetreetrunk,t
Atdusk,asparrowfliesthroughthedarkwoodsinsearchofameal.Spottingaplumphawkmothclingingtoalargetreetrunk,t
CompetitorscomplainthatMicrosoft’srecentsettlementoftheirantitrustcasewiththefederalgovernmentwilldolittletopr
CompetitorscomplainthatMicrosoft’srecentsettlementoftheirantitrustcasewiththefederalgovernmentwilldolittletopr
Whilepeoplemayrefertotelevisionforuptotheminutenews,itisunlikelythattelevision______thenewspapercompletely.
He______malariawhenhewasvisitingthecountryonbusiness.
随机试题
能够比较真实地测定人际关系的性质的方法是()。
A.【适应症】B.【注意事项】C.【药物相互作用】D.【不良反应】该药品与其他药品合并用药的注意事项应列在
饰面砖粘贴的技术要求有()。
广义的金融市场包括()与狭义的金融市场两个部分。
常用的建筑工程功能评价的方法有()。
福勒和布朗根据教师所关注的焦点问题,把教师的发展分为三个阶段,下列选项不属于其分类的是()。
南京国民政府代表的是()的利益。
市场放缓,有实力的车企调整对策,使得自主品牌车企在乘用车市场的表现呈现出两极分化的态势:趋于成熟的自主品牌车企______,越走越好;也有一些企业走到了生死存亡的关头,已到______的地步。填入画横线部分最恰当的一项是:
A国人在B国境内劫持了C国飞机,迫降于D国境内,该A国人逃到我国境内,我国法院依照刑法对A国人追究刑事责任。这体现了我国刑法的()。
"TheDigitalDivide"TheChallengeofTechnologyandEquityInformationtechnologyisinfluencingthewaymanyofuslive
最新回复
(
0
)