首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Women are moody. By evolutionary design, we are hard-wired to be sensitive to our environments, empathic to our children’s needs
Women are moody. By evolutionary design, we are hard-wired to be sensitive to our environments, empathic to our children’s needs
admin
2016-01-02
29
问题
Women are moody. By evolutionary design, we are hard-wired to be sensitive to our environments, empathic to our children’s needs and intuitive of our partners’ intentions. This is basic to our survival and that of our offspring. Some research suggests that women are often better at articulating their feelings than men because as the female brain develops, more capacity is reserved for language, memory, hearing and observing emotions in others.
These are observations rooted in biology, not intended to
mesh with
any kind of pro- or anti-feminist ideology. But they do have social implications. Women’s emotionality is a sign of health, not disease; it is a source of power. But we are under constant pressure to restrain our emotional lives. We have been taught to apologize for our tears, to suppress our anger and to fear being called hysterical.
The pharmaceutical industry plays on that fear, targeting women in a barrage of advertising on daytime talk shows and in magazines. More Americans are on psychiatric medications than ever before, and in my experience they are staying on them far longer than was ever intended. Sales of antidepressants and antianxiety meds have been booming in the past two decades, and they’ve recently been outpaced by an antipsychotic, Ability, that is the No. 1 seller among all drugs in the United States, not just psychiatric ones.
At least one in four women in America now takes a psychiatric medication, compared with one in seven men. Women are nearly twice as likely to receive a diagnosis of depression or anxiety disorder than men are. For many women, these drugs greatly improve their lives. But for others they aren’t necessary. The increase in prescriptions for psychiatric medications, often by doctors in other specialties, is creating a new normal, encouraging more women to seek chemical assistance. Whether a woman needs these drugs should be a medical decision, not a response to peer pressure and consumerism.
Obviously, there are situations where psychiatric medications are called for. The problem is too many genuinely ill people remain untreated, mostly because of socioeconomic factors. People who don’t really need these drugs are trying to medicate a normal reaction to an unnatural set of stressors: lives without nearly enough sleep, sunshine, nutrients, movement and eye contact, which is crucial to us as social primates.
It can be inferred from the last paragraph that______.
选项
A、psychiatric medications are not important
B、many really ill people are not anxious to buy psychiatric medications
C、many people need psychiatric medications for excitement
D、human beings need some outdoor and social activities
答案
D
解析
根据题干关键词定位到文章最后一段。由第三句“那些并非真正需要这些药物的人,则试图通过服药,让自己对一系列反常的压力来源做出正常的反应,诸如严重缺乏睡眠、阳光、营养、运动和眼神接触——这对人类这种社会性灵长目动物至关重要”可推断出,人类需要一定的户外与社会活动,故D项为正确答案。A项“精神药物是不重要的”,B项“许多真正有病的人不急于购买精神药物”,C项“许多人为了刺激而需要精神药物”,均与原文不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2JsZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Humanrelationshavecommandedpeople’sattentionfromearlytimes.Thewaysofpeoplehavebeenrecordedininnumerablemyths,
Humanrelationshavecommandedpeople’sattentionfromearlytimes.Thewaysofpeoplehavebeenrecordedininnumerablemyths,
Inthatmythicalera【B1】______childrenwereseenandnotheard,anddid【B2】______theyweretoldwithout【B3】______,everyoneknew
Inthatmythicalera【B1】______childrenwereseenandnotheard,anddid【B2】______theyweretoldwithout【B3】______,everyoneknew
Inthatmythicalera【B1】______childrenwereseenandnotheard,anddid【B2】______theyweretoldwithout【B3】______,everyoneknew
Doesthelanguagewespeakdeterminehowhealthyandrichwewillbe?NewresearchbyKeithChenofYaleBusinessSchoolsuggest
InventorDeanKamentooktheflooratHarvardBusinessSchooltodiscussideas,governmentregulation,andtheplightoftheinv
Whentheleadersoftheneweconomysaythey’renotinitforthemoney,that’snotjustbadforbusiness.It’sbadforeveryone
LessthanadecadeagoJapanesebankswerethesickmenofglobalfinance.Todaytheyarebouncingback.Havingrebuilttheirba
Youshouldthinkseriouslyaboutworkingforayearortwobeforeyougotograduateschool.Onestudentsaidthathavingworked
随机试题
一个人在自己应具有什么样的道德品质,形成什么样的人格形象,学习什么样的理想人格等道德修养方面的向往和追求是
依据《侵权责任法》规定,污染环境致人损害的民事责任的归责原则是()
引起严重急性呼吸综合征(SARS)的病原体是
()属于成本类账户。
基金财产保管的内容有( )。
根据《中华人民共和国义务教育法》的规定,下列说法不正确的是()。
作为一名领导干部,应当如何发挥、调动和保护下属的工作积极性?
Accordingtotheprevailingview,Homoerectus,anancestorofHomosapiens,lackedtheintellectualandtechnologicalsophistic
ToGetontheSamePageSamiAdwanistheverymodelofasoft-spokenprofessor.Hemeasureshiswords,andlistenscarefull
【B1】【B10】
最新回复
(
0
)