首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is reported that bags are getting bigger all the time, and that there are more bags per person on the street today than at an
It is reported that bags are getting bigger all the time, and that there are more bags per person on the street today than at an
admin
2016-11-16
83
问题
It is reported that bags are getting bigger all the time, and that there are more bags per person on the street today than at any other time in history. If this is true, possible explanations could include the wide use of small electric and electronic gadgets(装置), a reading-material explosion, a popular interest toward tight or pocketless clothing, or cheap bagmaking labor overseas.
But, much as nature finds ways—such as disease--to control overpopulation, city life has thrown up impediments(障碍)to bags. To enter many public buildings, theatres, ballparks, and perhaps even underground railway stations, you must go through a search or go bagless. The city has countless bag rules. It is hard to keep them all straight, and you’ re never sure, when leaving home for the day, whether it might be a bad idea to bring one along.
Last week, the New York Public Library got in the game. Students, researchers, writers, historians, and anyone else who has got used over the years to treating the vast Rose Main Reading Room as an office or a reading room came up against a new rule. You are no longer allowed to bring a bag larger than eleven inches by fourteen inches into the library. If you walk in with one, you must leave it at the coat check. You may keep its contents with you, however, and the library provides big clear plastic bags for them. You return them when you come back for your own bag. What the library is trying to prevent, in this case, is people taking things out, rather than bringing things in. A librarian said on the second day, "It’ s a big change for people who used to come and bring in half their flats. The people who use the library responsibly will continue to do so. The people who steal will continue to get away with it, if they really want to. "
How is the effect of the new rule according to the librarian?
选项
A、Excellent.
B、Limited.
C、Harmful.
D、Unclear.
答案
B
解析
细节题。题干意为“图书馆理员认为新规则的效果如何?”由最后一段最后一句中的“The people who steal will contin—ue to get away with it,if they really want to.”可知.图书管理人员认为新规对于不同的人有不同的影响,但是那些真心想偷取图书资料的人不会受到太多的制约,所以新规的作用是有限的。故B正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2Kud777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Onesummerdaymyfathersentmetobuywireforourfarm.At16,Iliked【C1】______betterthandrivingourtrack,【C2】______this
Onesummerdaymyfathersentmetobuywireforourfarm.At16,Iliked【C1】______betterthandrivingourtrack,【C2】______this
______salaryupby25%,thedoctorsandnursesinthishospitalwerebothveryhappy.
WhataretheresearchersattheUniversityofChicagostudying?
Whichbuswouldthemanliketotaketomorrowmorning?
Howmanytimedoyouspendwithyourparents?【M1】______Yourparentsareyourdearerpeopleintheworld
A、wascreatedbytheAmericancartoonistFelix______.B、wasdesignedbyPatSullivanintheearlytwentiethcenturyC、wasunable
请以AWorriedMother为名给一家儿童日报写一封信,反映目前电视节目的情况。要点如下:1.科教类节目太少,暴力类节目太多;2.不能用儿童做广告,这样不利于孩子成长;3.不能随意改变著名的诗歌和成语。注意:
Duringthe19thcenturyscientistsfoundthatwhencertainpartsofthebrainwere(36),menlostthe(37)todocertaint
______fromhearttroubleformanyyears,ProfessorBrownhastotakesomemedicinewithhimwhereverhegoes.
随机试题
有机化合物都含有碳元素,但含有碳元素的化合物不一定是有机化合物。 ()
房室瓣关闭,见于动脉瓣关闭见于
患者,男性26岁,因腹痛、腹泻、呕吐1天来诊,病前一天曾吃海鲜。腹痛,不伴里急后重,排便一天10余次,水样。既往体健,无慢性腹泻史,无药物过敏史,无疫区接触史。体检:T36.7°,P105次/min左右,脉弱,细速,BP75/50mmHg,神志清楚,眼眶凹
有关可摘局部义齿的修理,错误的是
由于环保问题,目前被限制生产和使用的灭火剂是()。
煤气站应具有()电源供电。
国外引进的技术或成套设备的项目应按照( )、国外提供的设计文件及国家标准规范等进行验收。
设计无要求时,现浇混凝土结构拆模顺序是()。
中国公民张先生为国内某企业高级技术员工,2014年度取得的收入如下:(1)每月工资12000元,12月份取得双薪工资12000元,同时取得全年一次奖金56000元。(2)5月受邀为某大学讲课一个月,大学代缴其个人所得税,取得大学支付的报
Sternrecountsherfour-yearodysseyintotheheartsandmindsofreligiousterrorists.ShetalkstoChristian,JewishandMusli
最新回复
(
0
)