首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Out of all the students who enroll in a massive open online course (MOOC) , only about 5 percent complete the course and receive
Out of all the students who enroll in a massive open online course (MOOC) , only about 5 percent complete the course and receive
admin
2019-04-15
76
问题
Out of all the students who enroll in a massive open online course (MOOC) , only about 5 percent complete the course and receive a certificate accomplishment. This statistic is often cited as evidence that MOOCs are fatally flawed (有缺陷的) and offer little educational value to most students. Yet more than80 percent of students who fill out a post-course survey say they met their primary objective. How do we look at these two facts?
We ’ re used to focusing on completion rates in higher education, but they’ re not the only—or even the most meaningful—indicator of engagement in open online courses. With no cost to enroll, no punishment for dropping out, and little reward for actually earning a certificate, MOOCs are fundamentally different from traditional classes—and students use them in fundamentally different ways.
Data from more than 1. 8 million students enrolled in 36 MOOCs offered by the University of Pennsylvania show that
students treat MOOCs like a buffet
(自助餐) , sampling the material according to their interests and career goals. Some are curious about the subject matter and just watch one or two video lectures: others use the discussion forums to connect with their intellectual peers around the world. Of all enrolled students, nearly 60 percent watch at least one video, complete at least one assignment, or post at least once in a forum.
So focusing on the tiny fraction of students who complete a MOOC is misguided. The more important number is the 60 percent engagement rate. Students may not finish a MOOC with a certificate of accomplishment, but the courses nonetheless meet the educational goals of millions.
The sentence "students treat MOOCs as a buffet" (Para. 3) ______.
选项
A、emphasizes the core value of MOOCs
B、demonstrates the daily operation of MOOCs
C、indicates students are free to choose MOOC resources
D、explains what students learn from MOOC courses
答案
C
解析
推理题。根据第三段第一句可知,学生把慕课看成是自助餐,他们根据自己的兴趣和职业目标来选择课程,说明了学生们是自由选择课程的,所以选项C(指出学生自由选择慕课课程)正确。选项A(强调了慕课的核心价值)与文意不符,第三段没有提起核心价值。选项B(展示了慕课的日常运作)与文意不符,文中没有提及日常运作。选项D(解释了学生们从慕课课程中学到的什么)与文意不符,第三段并没有出现具体课程,故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2N3O777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
He______anoldfriendinthestreettheotherday.
ATheGreatWallisBsoawell-knownCtouristattractionthatDmillionsofpeoplepourineveryyear.
Hehastwochildren,______havebecomeworld-famousscientists.
Whatheis______isneithermoneynorfame,butthesatisfactionofseeinghisstudentsgrowupasbuildersofsocialism.
Margaretspentalltheeveningtalkingaboutherlatestbook______noneofushadeverheard.
WashingtonIrvingwasAmerica’sfirstmanofletterstobeknowninternationally.Hisworkswerereceivedenthusiasticallyboth
AIdon’tknowBthatwhoCisresponsibleDforthecaraccident.
Jenny:Hey,Rosy!IheardthatyouaregoingtoTheMalltoday.Rosy:【D1】______Jenny:Yes.PleasebuymethebagthatIshowed
FrankmovedtoCalifornialastsummerand________theresincethen.
DoyouremembertheMillennium(千禧年)Goals?【T1】Whenworldleaderscelebratedtheyear2000withaseriouspromisetoreducepovert
随机试题
B超检查不能显示下列的
下列关于传染性软疣的描述错误的是
患者两个月来关节肿大窜痛,屈伸不利,恶风怕冷,虽经治疗,症无改善,又增关节局部灼热,口干便燥,脉滑稍数,舌苔薄黄,主方选用
高血压伴高脂血症糖尿病时降压不宜用
与青年人相比,老年人应用后敏感性增高,易引起“晨起跌倒”的药物是
无船公共承运
请运用中国法制史的理论和知识对下列材料进行分析,并回答问题:《唐律疏议.名例律》:“诸皇太子妃大功以上亲、应议者期以上亲及孙、若官爵五品以上,犯死罪者,上请;流罪以下,减一等。其犯十恶,反逆缘坐,杀人,监守内奸、盗、略人、受财枉法者,不用此律。”
法律的首要目的是
下列Access内置函数中,属于SQL聚合函数的是
Farmersinthedevelopingworldwouldhatepricefluctuations.Itmakesthemhardtoplanahead.Butmostofthemhavelittle【M
最新回复
(
0
)