首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They fought with the other mice. B、They stayed close to their mothers. C、They ran back and forth constantly. D、They remained c
A、They fought with the other mice. B、They stayed close to their mothers. C、They ran back and forth constantly. D、They remained c
admin
2019-04-23
40
问题
We’ve been looking at fear from a biological perspective, and someone asked whether the tendency to be fearful is genetic. Well, some studies done with mice indicate that mammals do inherit fearfulness to some degree.
In one study, for instance, a group of mice was placed in a brightly-lit open box with no hiding places. Some of the mice wandered around the box and didn’t appear to be bothered of being so exposed. But other mice didn’t move. They stayed up against one wall, which indicated that they were afraid. Well, when fearful mice, or you might say anxious mice like the ones who stayed in one place, when mice like these were bred with one another repeatedly, after about 12 generations or so, then all of the offspring showed similar signs of fearfulness. And even when a new-born mouse from this generation was raised by a mother and with other mice who were not fearful, that mouse still tended to be fearful as an adult.
Now why is this? Well, it’s thought that specific genes in an animal’s body have an influence on anxious behaviour.
These are genes that are associated with particular nerve-cell receptors in the brain. And the degree of overall fearfulness in the mammal seems to depend in large part on the presence or absence of these nerve-cell receptors. And this appears to apply to humans as well by the way. But while a tendency towards anxiety and fear may well be an inherited trait, the specific form that the fear takes has more to do with the individual’s environment. So a particular fear, like the fear of snakes or the fear of spiders, say, is not genetic, but the overall tendency to have fearful responses is.
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. What is the talk mainly about?
24. How did some of the mice in the study demonstrate that they were afraid?
25. Why does the professor mention snakes and spiders?
选项
A、They fought with the other mice.
B、They stayed close to their mothers.
C、They ran back and forth constantly.
D、They remained close to one wall.
答案
D
解析
选项A)中的other mice表明,they可能指的是mice,本题可能考查老鼠的行为活动。由短文在描述有关老鼠的实验时提到的They stayed up against one wall,which indicated that they were afraid可知,老鼠紧挨着墙壁的动作显示了它们的恐惧,remained close to one wall与stayed up against one wall同义,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2WZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
AsagroupofyoungAfricanimmigrantsstrugglestoadapttolifeintheUnitedStates,anafter-schooldramaprogramatWhiteO
Low-carbonFuture:WeCanAffordtoGoGreen[A]Tacklingclimatechangewillcostconsumerstheearth.Thosewhocampaignfora
A、Englishfordoctors.B、Englishforlawyers.C、Englishforreporters.D、Englishforbusinessman.D短文的结尾处提到最受欢迎的ESP课程是商务英语,故选D。
A、Thequalityofgoodsandserviceshasimproved.B、Mostpeoplearereducingtheirconsumption.C、Complaintchannelsaretoolim
A、Teacherswhohaveveryhighstandardstowardstheirstudents.B、Teacherswhoareveryunderstanding.C、Teacherswhoareveryd
A、Globalwarming.B、Environmentallyconscious.C、Physicalhealth.D、Ahybridcar.B在对话中开头虽然提到全球变暖,但整篇对话围绕环保意识展开,女士分别举出垃圾回收和她购买的更
A、Howlistenersindifferentculturesshowrespect.B、Howspeakerscanwinapprovalfromtheaudience.C、Howspeakerscanmisund
A、Ratscanpopulaterapidly.B、Populationexplosioncanleadtoviolence.C、Overcrowdednessmayhavethesameeffectsonman.D、
DevelopHealthyEatingHabitsinYourChildrenA)Whatdoyouthinkyourchildrenareservedatschool?Thechildrenwerese
随机试题
社会工作者在对小学三年级学生小军开展的个案辅导中发现,小军手臂及面部有多处瘀青,并且步态不正常,此时,社会工作者首先应该()。
关于胰岛素瘤,下列哪项不是该病的特点
关于头痛所提示的先兆症状A、脑血管意外的可能B、脑膜炎C、脑出血D、内脏出血E、脑肿瘤高血压、动脉硬化病者突然发生剧烈头痛,则提示有
下列属于社团法人的组织是:
根据《公司法》规定,不得担任公司高管人员的行为包括()。
甲有限责任公司的董事长李某拟将该公司的机器设备为乙公司(非股东或实际控制人)提供担保,下列关于该担保的表述,正确的有()。
1,1,4,13,43,142,()
在湖南吉首市西大约20公里处,有一一个风景优美的苗族山寨一一矮寨。矮寨不但具有浓郁的苗族风情,而且有着堪称“天下三绝”的奇特景观。首先是矮寨里的奇特房屋。一般来说,苗族的房屋都是木质结构,但走进矮寨,无论是大街还是小巷,无论是墙壁还是房顶,全部都
MillionsofAmericansareenteringtheir60sandaremoreconcernedthaneveraboutretirement.Theyknowtheyneedtosave,but
Whenyouhavetomeetsomeonefromadifferentculture,beprepared.Ifyouunderstandculturaldifferences,you’llbeabetter【
最新回复
(
0
)