首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A、A student in Deep Springs College. B、An editor of a magazine. C、A politician. D、A professor. A
A、A student in Deep Springs College. B、An editor of a magazine. C、A politician. D、A professor. A
admin
2017-03-21
56
问题
Hello! My name is Will, and I am a first year at Deep Springs College. Hopefully you will enjoy this as much as I enjoyed writing these posts.
Deep Springs is a college located on a farm in California’s High Desert. L. L. Nunn founded the school in 1917 in order to help young men prepare themselves for lives of service to humanity. The school has 26 students, along with its staff, from a close community engaged in this intense project.
Each student attends for two years and receives a full scholarship valued at over $ 50,000 per year. Afterwards, most students complete their degrees at the world’s most famous four-year universities.
Things are pretty sweet here. For me, at least. I’m taking three courses this semester: politics, a musical theory and composition course with the wonderful Dick Dawson, who visits each Thursday.
And there are many more guests in the desert—we’ve had a number of professors visit the college in the last couple weeks to interview for the position of some courses. While they were here, they offered sample classes, gave presentations of their research, and were interviewed by the Student Body. All of them brought new energy that is so important to a Deep Springs education.
Questions 13 to 15 are based on the passage you have just heard.
13. What is the speaker Will?
14. What’s L. L. Nunn’s purpose of founding Deep Springs College?
15. Why did a number of professors visit the college?
选项
A、A student in Deep Springs College.
B、An editor of a magazine.
C、A politician.
D、A professor.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2XXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
InancientGreeceathleticfestivalswereveryimportantandhadstrongreligiousassociations.TheOlympianathleticfestivalh
Nearly54millioncarsandtrucksintheUnitedStatesareequippedwithdriversideairbagslocatedinthecenterofthesteer
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Childrenidentify【C1】______aparen
(Para.3,Passage2)Itseemsthattheanswertothequestionisfarfromsimple.
Braddoesn’tseemtoliketotryanythinghehasnevertiredbefore.
WeareinterestedinyourproductswhenwevisitelectronicproductexhibitionheldrecentlyinLondon.
Ifyoutakethismedicinetwiceaday,itshould()youcold.
Somepeoplethinkthatsuccessisonlyforthosewithtalentorthosewhogrowupintherightfamily,andothersbelievethats
A、Indifferent.B、Doubtful.C、Pleased.D、Surprised.A
AbbySubarkisamotheroftwokidsfromBoston."Formykids,I’mnervous.Idon’tknowifthey’llbeabletoachievetheir
随机试题
如果一个湖泊受到了污染,鱼类的数量就会因为死亡而减少,鱼体死亡腐烂后又会进一步加重污染,并引起更多鱼类的死亡,这种反馈是()。
神经一骨骼肌接头处的兴奋传递物质是
()的有效结合能使代理人不断修正自己的行为,使其行为与委托人的利益目标相一致。
某电解铝厂位于甲市郊区,已经生产十年,现有工程规模为7万t/a电解铝,主要设备为60kA自焙阳极电解槽160台,产量20000t/a;120kA预焙阳极电解槽120台,产量50000t/a。自焙阳极电解槽含氟烟气采用干法净化回收装置,但由于其设计存在一些问
普通硅酸盐水泥的特点有()。
不适用旅行社质量保证金赔偿的情形有()。
定义:①接近权:指大众即社会的每一个成员都有接近、利用媒介发表意见、观点的自由权利,实际上是通过新闻媒介而实现的表达权。②更正权:指当与己有关的报道出现错误时,当事者拥有要求同一传媒予以更正或登载反驳文章的权利。③知晓权:指公
周作人怀着探求日本风土人情与语言文字趣味的双重热情,从日本民间俗文学入手,进而研究文人的雅文学,_______地深入到日本文化中去。他由此达到的,是对日本文化的相当深入、也相当深刻的把握。这几乎是同时代的许多中国留日知识分子_______的。填入
下列关于模板的表述中,错误的是
Ilovemylittlegirlnolessthananymother,yetwedon’tlivetogether.Iaminprison(监狱).Ican’ttakehertoschool,ort
最新回复
(
0
)